Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu parayı uzun ya da kısa vadede nasıl arttırırsınız?(artar mı?) altın, dolar , borsa , hede? fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ilk defa elime böyle bir para geçti iyi değerlendirmek istiyorum. not:troll science yapmayınız lütfen. ''adam param var ayağına patiden garı kaldırmaya çalışıyololol'' yok öyle değil abicim, gerçekten. aşırı heyecan ve 10 bin TL ile milyarder olma hayalleri ile açıyorum başlığı, fazla dövmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Dugunumde 10bin lira eden altinlari bozdurmasaydim bu zamanda 22bin lira olacakti. Altina yatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 borcun morcun yoksa git tatil yap alem yap alışveriş yap gez 10 bin tl ile anca bu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 borsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 en az 10 sene bekleyeceksen enerji sektöründeki bir şirketin hisselerine göm 10 sene sonra beni bul 3-5 ver işte gönlünden ne koparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kendine guzel bi pc yaptir, ps3 ve oyunlar al. geri kalan para ile bissuru photoshop, programlama yada design falan kitaplari al. 2 sene hem bilgisayarinda calis hem oyun oyna hemde ogren. sonra meslegini icra et zaten cok para kazanirsin ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 harca gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Black_Hand said: ''adam param var ayağına patiden garı kaldırmaya çalışıyololol'' yok öyle değil abicim, gerçekten. 10k ile düşünemezdik zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 göm, bakarsın para ağacı çıkar. kısa vadede o paraya ihtiyacın olacak mı, risk algın ne kadar vs gibi bilgileri de paylaşırsan daha detaylı bir cevap alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10k milyarder olmak için çok düşük bir kapital. altın, döviz gibi "küçük yatırım" araçlarına kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Dun 4 tane banka hissesine para yatirdim ilk gunde getirisi %6 oldu ama tabi dun dipteydi oule aldiydim Yani diyecegim odur ki borsa bazen guzel getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hmmf hmmpf kimse demeden yetişmişim neyseki Rusa git bilader hmm ama para fazlaymış, o zaman Rus sana gelsin bikaç ay takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 rus konusu "aleme git" kısmında ele alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10k maas alan adamlar var lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 eger cevrende borsayi iyi bilen, duzenli takip edebilen, finansal enstrumanlari iyi bilen, tercihen brokerlik yapmis kisiler varsa, risk almayi seviyorsan, belirsizlikler karsisinda umutsuzluga kapilmam diyorsan, portfoy olusturma konusunda az biraz fikir sahibiysen ==> borsa. geriye kalan durumlarda ==> altin. altin inanilmaz bir trend yakalamis durumda ve nerde girip cikacagini biliyorsan super kazanc saglayabilirsin. tabi ki borsada oldugu gibi hizli kazanc saglayamazsin muhtemelen, fakat kucuk kucuk agir agir biriktereyim ben parami diyorsan go go altin. bir de bizim bolumdekilerle arbitraj bulma planlarimiz var ki o baska bir dersin konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 harca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 git bi pc topla 6-7k ya geri kalan 3-4 lirayla da altın al yazın bozdurup bi guneye salinirsin 3-5 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 2050'de 10k lira capital ile aldığın altınla milyarder olabilirsin. türkiye'de bulunan finansal enstrümanlar arasında en yüksek kaldıraçlı olanı forex şu an, spk 50 tane düzenleme getirdi, artık eskisi gibi scammer kaynamıyordur etraf. 1:50, 1:100 gibi kaldıraç oranlarıyla işlem yaptığın için getirisi de yüklü oluyor fakat bilmeyen kişi için inanılmaz riskli, o parayı 1 saatte de kaybedebilirsin. bence, forumdan falan tavsiye alacağına git bu işi bilen profesyonellere danış, daha iyi. en azından bir tane fon yöneticisi ile konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10k için hiçbi fon yöneticisi senle konuşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 emeklilik fonları var, hedge fonuna git demedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Altin al sen haci, yukselecek diyolar, ki yukselirde. Ben 94 ten aldimdi, 98 suan. 5 10 bin lira icin en saglam yatirim yine. Borsadan falan anlamiyosan girme sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fici petrol var, koy bi depoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 buyur kardes http://forum.donanimhaber.com/m_51193790/tm.htm bedava danisman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10.000 TL sadece harcanır, değerlendirilmez. Al sana bedava danışman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 biz ne dedik olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar