Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinize 10bin TL geçti,

Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

bu parayı uzun ya da kısa vadede nasıl arttırırsınız?(artar mı?) altın, dolar , borsa , hede?

fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ilk defa elime böyle bir para geçti iyi değerlendirmek istiyorum.

not:troll science yapmayınız lütfen.

''adam param var ayağına patiden garı kaldırmaya çalışıyololol'' yok öyle değil abicim, gerçekten.

aşırı heyecan ve 10 bin TL ile milyarder olma hayalleri ile açıyorum başlığı, fazla dövmeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

eger cevrende borsayi iyi bilen, duzenli takip edebilen, finansal enstrumanlari iyi bilen, tercihen brokerlik yapmis kisiler varsa, risk almayi seviyorsan, belirsizlikler karsisinda umutsuzluga kapilmam diyorsan, portfoy olusturma konusunda az biraz fikir sahibiysen ==> borsa.

geriye kalan durumlarda ==> altin.

altin inanilmaz bir trend yakalamis durumda ve nerde girip cikacagini biliyorsan super kazanc saglayabilirsin. tabi ki borsada oldugu gibi hizli kazanc saglayamazsin muhtemelen, fakat kucuk kucuk agir agir biriktereyim ben parami diyorsan go go altin.

bir de bizim bolumdekilerle arbitraj bulma planlarimiz var ki o baska bir dersin konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

2050'de 10k lira capital ile aldığın altınla milyarder olabilirsin.

türkiye'de bulunan finansal enstrümanlar arasında en yüksek kaldıraçlı olanı forex şu an, spk 50 tane düzenleme getirdi, artık eskisi gibi scammer kaynamıyordur etraf. 1:50, 1:100 gibi kaldıraç oranlarıyla işlem yaptığın için getirisi de yüklü oluyor fakat bilmeyen kişi için inanılmaz riskli, o parayı 1 saatte de kaybedebilirsin.

bence, forumdan falan tavsiye alacağına git bu işi bilen profesyonellere danış, daha iyi. en azından bir tane fon yöneticisi ile konuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...