Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 diaplo 3 konusunu derail etmiyelim, cok kapsamli konu bu cunki ehueheu http://i.imgur.com/fPiNW.jpg /v/ kollektifindden basarili bir calisma daha, en son 1.7 geziyorduda 1.4 den beri liste oturdu, zaten online oyun oyniyanlar istisnalar kaideyi bozmasada bunun asagi yukari dogru bir liste oldugunu bilir en komik kismi turklere good tactics verme kismi idi, good tactics derken kastedilen hepimizin bildigi gibi "clever use of game mechanics" konsepti, millet olarak bir numarali potansiyelimiz kimsenin aklina gelmiycek cinlikleri bulup cahil cesareti ile abuse etmemiz zaten ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Viktor said: millet olarak bir numarali potansiyelimiz kimsenin aklina gelmiycek cinlikleri bulup cahil cesareti ile abuse etmemiz zaten ehuehu yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Sırf UO'da millet olarak bulduğumuz buglar bir ülkenin toplam bug abuse sayısını geçer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Godtier'daki mavi-beyaz bayrağın hangi ülkeye ait olduğunu, high'daki 3. ve 5. bayrağı, mid'deki 2. bayrağı ve shit'deki birinci bayrağı bilmiyorum. help!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 GERGE said: Godtier'daki mavi-beyaz bayrağın hangi ülkeye ait olduğunu, high'daki 3. ve 5. bayrağı, mid'deki 2. bayrağı ve shit'deki birinci bayrağı bilmiyorum. help!!!iskoçya ekvator şili hırvatistan finlandiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 sira ile iskocya, litvanya, sili, hirvatistan, finlandiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ekvator'dan emin değilim ama diğerleri doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ekvatorda netmi varmiski asdfasfd http://www.brasfootgratis.net/brasfoot/equador.jpg su bayraklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bunun 10 versiyonu falan var ya ilkinde biz shit tierdeydik hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bilmeden koydular onlari hep ehue, turkiyede - olarak REMOVE KEBAP filan ayziodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 al litvanya o zaman! o bayrak da Ermenistan'mış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 liste yanlış hatalı eksik kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 paticik'ten soğuttu lan konu. bayrakları nasıl bilmiyorsunuz abi bide kültürlü entellektüel elitist olacaksınız TÜÜ reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 god tier da soldan 2. yi bilemedim ya da renk hatasıu var şili ile paraguay bayraklarını karıltıraibliyormuşum almanyanın - olarak koydukları ^^;D nedr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 BabacumMostors said: god tier da soldan 2. yi bilemedim ya da renk hatasıu var şili ile paraguay bayraklarını karıltıraibliyormuşum almanyanın - olarak koydukları ^^;D nedr? litvanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 brezilya HUEUHEUHEUHE çok doğru ve isveç nasıl low tier lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kore low tier. bildiin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 burda sirf yetenek tartisilsa kore god tieri asardida koreliler uluslararasi online oyun camiasina entegre olamama gerceklerini dgesitirmiyro bu ingilziceleri kotu, yabancilari sevmiyorlar, cok kibirliler ve ehrsyeden onemlisi izolasyonu seviyorlar hani dunyanin en super oyunculari olsalar bile beraber oynamayi beceremedikten sonra ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 koreliler normal ya, artist hepsi ama isveçliler benim bildiğim fazla yamuğu olmayan iyi adamlardır ama lowtier çekmişler şaşırdım, yoksa insanüstü yetenekleriyle nasıl lowtierlar diye şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi isveclileri tanimak istiyorsan frostmane e bekleriz LOLOL SWE???!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ^^;D almanların smilie kullanımı ya aşırı fazla kullanıyorlar ve 12 den 30a herkes kullanıyor anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 offf az çekmedim o ülke kısaltmalarından... -br? -pl? -swe? *No, Tr. -tr? *Turkish god dammit! -I love kebab :D *Yea yea, like everyone else... Hafif sinir bastı yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 türkiye'dekiler en iyi taktikleri yapanlarmış, feci sevindim. isveç low tiermiş güldüm. ama en güzeli amerikalılara shit tier demişler hhahaha, konsol bebeleri. ek: bu arada unskilled kişilerin high tier'de bulunması efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 basarisiz bi chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bone said: türkiye'dekiler en iyi taktikleri yapanlarmış, feci sevindim. isveç low tiermiş güldüm. ama en güzeli amerikalılara shit tier demişler hhahaha, konsol bebeleri. ek: bu arada unskilled kişilerin high tier'de bulunması efsane olmuş. olay yetenek degilki burda, fazil say da asiri yetenekli ama bahse girerim cogunuz oturup 30 dakika adamla konusup tahammul edemezsiniz ismail yk da cok yetenekli bi adam ama bu onu shit tierden kurtarmiyor ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar