xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bir çok videoyu tek bir klip haline getirmek ve efektlerle geçiş yapmak istiyorum hangi program en iyisidir bu iş için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 en fazla efekt, kalite vs. nerdedir bilmem ama picasa ile geçenlerde kolayca hallettim bu tip bi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 after effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ikisinede bi bakim o zmn tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 windows live movie maker gayette yapabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Adobe premiere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sony vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 After Effects gibi milyarlık programa gerek yok basit ve amatör bir iş için. Adobe Premiere Elements al ya da Lightworks kullan. Lightworks açık kaynak, yani kendi desteğini kendin bulman gerekir ama sadece cideo birleştireceksen efektlerle işini görür. Profesyonel olarak da kullanılan bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 KillJoy said: windows live movie maker gayette yapabiliyor.. Senin için en güzeli bu :) AE , Pre ve vegasla boşuna uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çok hızlı rahat ve basit.. movie maker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 movie maker ile yaptim. 1 saatlik bir video oldu. simdi asil sorum su. televizyonun usb girisine takip daima oynamasini nasil saglariz? usb ye herhangi bir program yapmak gerekli mi? yani tekrarlayacak hazirladigim videoyu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Onu programla değilde tv'nin media player'ından loop'a alma seçeneği vardır. Ordan halledersin. En kötü ihtimalle video'u movie makerla uzatırsın, 100 kere döner. Bitince tekrar açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 allah tan varmis tv de. tskler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 usb'ye kaydettim tamam guzel iyi calisiyor. tekrarlamayi isaretledim ama paso manuel takilmak zorunda kaliyorum tekrar baslamasi icin. ne yapabilirim ben bunun icin. yardim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar