Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/lefter.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Fener maçındaki gibi oynarsak çok rahat yeneriz Kiev'i, zaten yenemezsek kepenkleri kapatıp gidiyoruz asdf
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 indirim varms mactaaaaa :D kapali alt akar go go bilet almaya
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Gruplarda kalan 3 maçta da az farkla da olsa favori Beşiktaş. Zaten güçlü rakipleri İnönü'de ağırlıyoruz. Bence çok üstün oynayamayız yine ortada bir maç olur ama alırız.
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 applev0dka said: indirim varms mactaaaaa :D kapali alt akar go go bilet almayahobaaa
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Arkadaşlarla kapalıdayız bu maçta =) Görünen o en azından =P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gene şişirdiler takımı sanki.. patlıyoruz bu tip durumlarda.
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Haydi hayırlısıyla yenin şu adamları da haftaiçi futbol keyfimiz azalmasın, en azından kalan takımlarımız gururla temsil etsin ülkeyi. Şike skandalıyla futbolun sallandığı şu günlerde uluslararası alanda gelicek her başarıya eskisinden çok daha fazla ihtiyacı var ülke futbolunun.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DoubleW said: yeni açık 30tl :D ya perakende satış noktaları dediği biletix gişeleri mi? Şimdi beylikdüzü'ndeyim, kuzenle gidecem bende o da çalışıyor. Maç saatine doğru biletleri gişeden falan temin edebilir miyiz diyecem de bu fiyatlara zor asfds nerden alacağız biletleri lan
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 internetten alacan, sonra gişeden teslim alacan. erken gidersen daha rahat alırsın, yoksa kalabalık olabiliyor
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 internetten alıcaksn sonra herhangi bir biletix de bastrcaksin.. cevahirin içinde en alt katta var misal
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi satın alma butonu kapalıydı da, ben beylikdüzü'nden çıkacam işte buradaki biletix'ten alacam yol üstü, o değilde bu yağmur ne olacak ya? Eski Açık gideceğim her zaman ki gibi de yağmur koyacak gibi gözüküyor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 applev0dka said: internetten alıcaksn sonra herhangi bir biletix de bastrcaksin.. cevahirin içinde en alt katta var misal maç günü başka biletixlerden alamıyorsun
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 nasıl yani illa gidip stadyumdan mı almam gerek ? pff daha önce hiç maç gününe bırakmamıştım bilet olayını asdf
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Fernandes kadroya alinmayinca posta koymus. http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/11/03/fernandes-cildirdi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DarKRideR said: nasıl yani illa gidip stadyumdan mı almam gerek ? pff daha önce hiç maç gününe bırakmamıştım bilet olayını asdf hayır internetten alırsan stadyumdan teslim alman gerekiyor. diğer türlü alabiliyorsun diye biliyorum. o değilde haberde "neler yaptı neler" den sonra o neler sadece dedikleri mi yani? bende isyandan arabasını carvahal'in üzerine filan sürdü sandım
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BBh7tDA2UeA&feature=player_embedded
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya ben gecen mac 7 deyken 6.20de biletixden aldm cevahirden sorun olmuyor..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tamam o zaman internetten aldığın bileti başka yerden teslim alamıyorsun maç günü. bilet alabiliorsn sıfırdan ama internetten aldığını alamıyorsun
Öne çıkan mesajlar