Somon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 incdarkness said: ingilizce bilen garson ne kadar alir lan? sdf bizim çay bahçesinde anne tarafından kanadalı bir çalısan var asgari maaş ile ingilizcesi anadili işte 800 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cabot said: hard rock cafe degil de cheesecake factory gelseydi ya. bak ben buna ortak olurum http://i.snag.gy/isf5f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Somon said: KidLazer said: ben amerikadaki havayı yakalayabileceklerini sanmıyorum. miami ve new yorkta girdim çalışanlar işçi değil de mekanın bir parçası gibiydi bazen güzel müzik çalınca işi bırakıp hazırladıkları bi dansı sergiliyolardı o ortam olmayacaktır tahminim güzel müzik çalınca işi bırakıp hazırladıkları bi dansı sergiliyolardı hindistan hard rock abi orası cık hem ny hem miamide denk geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 konsept falandir o o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 taksimdeki mekan acilmis.galatasaray lisesinden ingiliz konsolosluguna devam eden caddede. cok mu sik yoksa sik gibi mi bilemedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ghetto nun yerine mi açıldı orası mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 samaella said: E vardı zaten ortaköyde ?rock house o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ghetto pi olacak yanilmiyorsam. hard rock kosede ayvalik tostcusundan iceri girince hemen solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Çok iyi olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Address: Asmali Mescid Mah. Mesrutiyet Cad. No:3 34430 Beyoglu Istanbul/Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yok mu mekan fotosu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 leş olduğunu soyluyor ekşidekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ekşidekiler güngören bağdat ocakbaşınada leş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 burda (nice) da ekim sonu mu ne açıldı yeni, ilk açıldığı gece bedava yemek dağıttılar ama tabi tanıtım yapmadan. bir şekilde denk geldi bize de, 5 kuruş para vermediğim halde bu kadar iyi hizmet görmemiştim hayatım da. üstüne gelip en ince detayına kadar sorup sormuşlardı nası olmuş diye. bayıldık kalktık. bi daha da gitmedik ama sonra eheheehe ama giderim illa tekrar da pahalı azcık misafir falan gelmesi lazım. istanbul'da da yaptılar mı acaba öyle bişey :P ha bi de garsonların hepsi çok güzeldi, üstelik senin yazmana gerek kalmadan muhabbete girip şakalaşıyolardı falan sfdsf bak aklıma geldi şimdi al evlen öyle bi kızdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bi sürü hard rock cafeye gittim yeri ülkesi farketmez istisnasız hepsi kaliteli bir isletmeydi istanbulda öyledir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 polonya ve barcelonadakine gittim, ikisi de meh'ti fridaysden daha iyi degillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 leş bi olayını görmedim ben müzik fena değildi zaten nacholar falanda iyiydi bi yarım saat durdum totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Çok önemli değil belki ama açan grup bu; Retail Platform Bu arada en az 3 lokasyonda daha düşünüyorlar. Büyük şehir + güney sahilleri şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fiyatlar nasıl taksimdekinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 genel bir bilgi verir herhalde. o parmak ben degilim btw. http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1526927_273286759488908_1936848126_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 tırnaktan sonra bi tırnaklık daha yer varmış ajsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aşırı kazık bi bok yok bune lan north shield'de guiness içerim 50lik 20 lira daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Eskişehir'de 15 liraya 50cl Guinness içiyorum mis gibi, alsınlar efeslerini fıçılarına soksunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eğer ki sigara içilen bi yeri varsa iyi fiyatlar makul, ziraat galatasaray şubesinin karşısında ale beer var 13 lira 50'lik orda içiyoruz istiklal manzarası ve sigara içebilmek için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar