Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 onun olmuş hali amerika işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1 dolar 50 cent olmasının sebebi ne sanıyosun ? Bence hiç sevinme eskiden hem mc hem bking daha pahalı satarlardı hemde daha kaliteli cıkarırlardı yavaş yavaş düşürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 direk istiklale açsınlar aççaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 BK ve MC tam fakirlik ya. En dandik üniversite yemekhanesini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 MC BK'da menü 6-7 euro'dan başlıyor, mc double, veggy vs. 1.5 euro o da kampanya var diye şu an. Avrupada gayet kazık MC türevleri. Üniversite yemekhanesinde steak'i 2.5 euro'ya yiyebilir, sıkma portakal suyunu 75 cente içerken MC gereksiz gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yalan haber istanbulda imkansız açılamaz hard rock cafenin soyle bir kuralı var ilk basta o ulkenın baskentınde acılması gerekıyorkı ankarada kapanalı 13 sene falan oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gelsin ya iyidir Hard Rock Cafe. Tshirt koleksiyonuma İstanbul'u eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Açılacak franchise olarak geliyor ama. İçine edilebiletesi oldukça yüksek yani. Yer olarak ise bebek'te açacaklarını duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yok ceo açıyormuş direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 franchise olarakmı geliyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kitleyi düşünmek istemiyorum müzikleri süper olur ama serdar ortaç kenan doğulu falan yeah rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Hard rock cafede ne serdar ortacı lan, öyle bişey olsa italyada berluskoni çalar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 biri HarveyQuinn'e yollasın şu ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 E vardı zaten ortaköyde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İngilizcesi iyi olan garsonlar, bu tam size göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ise alim yapiyorlar zaten, yeni sube ilani degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben amerikadaki havayı yakalayabileceklerini sanmıyorum. miami ve new yorkta girdim çalışanlar işçi değil de mekanın bir parçası gibiydi bazen güzel müzik çalınca işi bırakıp hazırladıkları bi dansı sergiliyolardı o ortam olmayacaktır tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bim çalışanlarndaki mutluluğu ne starbucks ta gördüm ne kahvediyarı nda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahuauhauhuahu bim diyarı bambaşka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hard rock cafe degil de cheesecake factory gelseydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ingilizce bilen garson ne kadar alir lan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cabot said: cheesecake factory gelseydi ya. Yes please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cabot said: hard rock cafe degil de cheesecake factory gelseydi ya. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 KidLazer said: ben amerikadaki havayı yakalayabileceklerini sanmıyorum. miami ve new yorkta girdim çalışanlar işçi değil de mekanın bir parçası gibiydi bazen güzel müzik çalınca işi bırakıp hazırladıkları bi dansı sergiliyolardı o ortam olmayacaktır tahminim güzel müzik çalınca işi bırakıp hazırladıkları bi dansı sergiliyolardı hindistan hard rock abi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar