Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Beyler bayanlar birlikte mucadele etmek isteyen var mi? Bilgisayardan kafayi kaldirip telefona telefondan kaldirip tv'ye tv'den kaldirip telefona telefondan kaldirip bilgisayara vs vs seklinde bir donguye hapsolmus arkadaslar var mi? Gerceklikle bagim koptu yeminlen :D Duvara bakinca bi degisik hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ben sadece bilgisayar ve telefona bakiyorum sen olayi cesitlendirmisin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yoo. memnunum halimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gerceklikle bagin neden koptu, gercek disi seylere mi bakiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 duvara niye bakıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ben memnunum halimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Darqainu said: Ben sadece bilgisayar ve telefona bakiyorum sen olayi cesitlendirmisin bile Ben telefona da pek bakmıyorum...., abovvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tv ve telefona haftada 1 falan toplamda 10sn bakıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ekrana bakmıyorum ben klavyeye bakarak yazdığım için iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bende de böyle valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ekranın dışı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 işte 10 saat monitor akşam eve gelince yarım saat haber için TV sonra 2 saat falan oyun film cart curt Sçarken telefonla oynuyorum falan o da yarım saat desen. 13 saat Uyanık zamanımın 75%'i ekrana bakarak geçiyor 9%u da trafikte geçiyor. Şöyle 1 ay telefon, internet, tv, laptop hatta elektrikli herşeyden uzak yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 niye mücadele ediyosun ki? mutluysan böyle ve işler yürüyosa devam et fıstık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hepiniz no-lifersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben kucağımda laptopla geziyorum bişeye bakmam gerekirse ekranın arkasındaki kamerayı açıp bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 İşler yürüyor da hakikaten no lifer oldum ya. Gençken en nerd dönemlerimde daha az bakıyordum ekrana. Eve geldim yemeği yedim aldım laptopu kucağa. İnternet ölse ne güzel olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.dangerousminds.net/images/uploads/afiles/internetruiningus1_thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Giovanni said: Beyler bayanlar birlikte mucadele etmek isteyen var mi? Bilgisayardan kafayi kaldirip telefona telefondan kaldirip tv'ye tv'den kaldirip telefona telefondan kaldirip bilgisayara vs vs seklinde bir donguye hapsolmus arkadaslar var mi? Gerceklikle bagim koptu yeminlen :D Duvara bakinca bi degisik hissediyorum. Başkaları daha değişik kısırdöngülere hapis hatta geneli, sende sadece bu döngüye sebep olan konu farklı. Merak etme zaten herkes no lifer anasını satayım. Zaten life ne ola ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar