Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi adamlar hangi kafayla çalmış bu şarkıları yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ne şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ne kafası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Wispy said: ""Nihat Doğan gizlice otel köşelerinde çoğalmaya çalışıyor, tehlikenin farkında mısınız!"" sdfgh hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Hap kafa için değil performans için anlamında demiştim :P dusuncelihayvan said: huun said: Absolut said: Kaç hap çakmışlar acaba o gece için onu açıklasınlar. parası olan adamın hapla ne işi var? liseli değil, üniversiteli değil bu adamlar. bence kaç gr kokain almışlar onu açıklasınlar. kokainle olmaz o iş. haplanmışlardır bunlar parası olana ne haplar var oo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Wispy said: ""Nihat Doğan gizlice otel köşelerinde çoğalmaya çalışıyor, tehlikenin farkında mısınız!"" sdfgh hhaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 enfiye o işe yarıyomu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yok hacı , enfiye o işe yaramıyo bi karışıklık mı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ne biliyim ön sayfada golden yazmışta bende netten baktım sabah ayrı akşam ayrı gece baharatlısı zevk için falan yazıyodu. Bi heyecanlandım falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ciddi mi lan , olm veletler çekiyomuş bunu okulda filan. bi yaştan sonra mı etki ediyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahah ben eski dilde keyif verici madde bi onu biliyorum diye öyle yazdım. yoksa nihat doğanın şerefine leke sürmek benim ne haddime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ohoho yeni gördüm süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bi günde cıkıp erkek gibi paramı verdim foursomeımı yaptım aslanlar gibi cıktım deseler ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ancak otel köşelerinde paraları bile yetmeyen hayat kadınlarıyla kavga ederek haber olabilecek kalitede adamlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ulusalci medyanin sahsina duzenledigi komploymus http://im.haberturk.com/2011/11/01/684637_92067226b75c718a7a8b4ab2589e2dff.jpg?1320154199 emniyette verdigi ifade, cinsiyet: bayan, SERITIN otel lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Adam sanatçı beyleeeeeer, dağılalım mı ne diyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 said: Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın fuhuş skandalında gözaltına alınmasından sonra gözler müzik eğlence programı yaptığı Kanal 7 televizyonuna çevrildi. Geçtiğimiz hafta skandalın hemen ardından ekrana çıkan ve olayı reyting malzemesi olarak kullandığı öne sürülerek ağır eleştirilen Yıldızhan ile ilgili olarak Kanal 7’ye tepki yağdı. Ekranda söyledikleriyle, karakoldaki ifadelerinin tamamen zıt olması kanal yetkililerini harekete geçirdi. İlk olarak ünlü türkücünün “İzzet Yıldızhan Şov” adlı programı bu hafta yayın akışından çıkartıldı. Gelen tepkiler üzerine programın tamamen kaldırılacağı konuşuluyor. Kanal 7, daha önce de yönetmenini hamile bırakan, evli sunucu Şoray Uzun’un TV programını yayından kaldırmıştı. Yönetmenine çakan veya çocuğu koyan tarzında bir cümle olmuş :D Kanal 7 de neler oluyor !)!=!'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sfkajh bu Nihat'a Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi de "Nihat Hanım" dememiş miydi lan acaba herif dönme falan mı. polis raporunda öyle hata mı yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Başarısız ama koyayım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yalnız kanal 7 habervakti vb... yayın organlarında siyasi olmayan sex kasetleri günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar