aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kanser oldugunda ziyaretine gelirken alirim bi koli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Akhlaur said: Dişlerin sağlıklı mı ? hiç çürüğüm olmadı desem ? dolgu falan da bir kere yaptırmıştım çocukken o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 3 yasinda basladim kolaya, agzimda dis yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Diş minesini aşındırıp dişlerde kamaşma yapıyor.Koladaki gaz mide dokusuna zarar verip reflü ve daha ilerisi ülser yapyıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 valla alkol icmiyorum, sigara kullanmiyorum, kahve/cay sevmem, 6 aydir kizarmis hicbir yemegi yemiyorum, snickers haric tatlilardan uzak duruyorum eger koladan kanser olucaksam IM OK WITH THIS derim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Viktor said: http://www.ocado.com/catalog/images-hires/31822011_H.jpg?identifier=adea092c5f44d3f2cc5c7f60364dec24 simdi bitane daha actim ohhhh, fakir gibi litrelik almayi birakinca butun hayatim degisti neredeyse asdffds off şu kutuların tadı hiçbir şeyde yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 vaay hll lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 fast food yemiyosun yani 6 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Viktor seni kola turka içme kaydıyla akp gençlik kollarına yazdıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Chastor said: Diş minesini aşındırıp dişlerde kamaşma yapıyor.Koladaki gaz mide dokusuna zarar verip reflü ve daha ilerisi ülser yapyıyor. kamisla icip dislere degdirmeden hupletince bi bok olmaz, agzinda su haric hangi icecegi calkalarsan calkala dislere zarar verir dislerimi fircalamiyorum, 25 senede disciye bir kere gittim oda sut disi sallaniyor ama cikmiyor diye goturduler, aptal herif cekmedi altindan cikan egri cikti hala kufur ediyorum dismacunu ureticininde isvicreli hekimlerle anlasip disin icine etmek icin isbirligi yaptiklari konusunda ciddi suphelerim var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Sparkcaster said: fast food yemiyosun yani 6 aydır yes yersemde izgara yiyorum, mcdonalds in izgara tavuklusu cok guzel (burgerinki bok gibi uzak durun) 6 ayda 3 kere pizza yedim gerci ama olsun o kadarda eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 sürekli kola içmek havalı bişimiş gbi konuşulmuş arka sayfalarda.. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 LCD varken ne kolasi yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi cogunuz no-lifersınız. buırdan başka hayatınız yok denecek kadar az. bütün kolaları burda arkadaşlarınzla beraber içiyosunuz. sosyal hayat yok, evde yemekspetinden pizza söyleyip yanına diyet kola alıp içiyosunuz. ben ev ymeekleri yerim ayran içerim diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ara sokakta bi esnaf pizzacisinada ugramamislardir mesela, butik pizzacilari gormuslerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kola ne ya Şıra icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 üzüm mü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Yes gemlikte uretiliyor ayrica, bayaa da temiz ve dogallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kola içecekseniz pipetle için de dişleriniz bir nebze az zarar görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 what doesn't kill you makes you stronger. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ingilizce paticik forumu şu adreste abi yanlış geldin sen. http://forum.paticik.com/login.php?13,logout=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 teskurler arkdasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Berkovich said: what doesn't kill you makes you stronger. problem? http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/431567_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Red said: kolaya bağımlılık 2000 li yıllara girince bitmedi mi abi cocuklugunuzda şişe kolanın tadını aldık işte.şimdi ayran ve ice tea dönemi.birde su iyidir her zaman favorim şimdi jack ve tekila dönemi.birde vodka iyidir her zaman favorim corrected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 -Deno- said: Akhlaur said: Dişlerin sağlıklı mı ? hiç çürüğüm olmadı desem ? dolgu falan da bir kere yaptırmıştım çocukken o da. Hmm peki bağırsakların ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar