hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya bu oturduğumuz bölge bina vs sağlam mı diye nasıl test ettiriyoruz kime sorabiliyoruz denetimi yapılmış mı vs bu şeyleri bir öğrenelim yusufladım hafif 1500lerde olan depremin çeyreği olsa minimum 5 milyon ölü çıkar istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Iyi olur bunu bilen biri varsa, bende diom ölcturup bictirsekmi. Buarada netaraflarda zemin saglam istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dasaa gelip müdahale eder şimdi, ne zaman yapıldı evler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Captain dasaaa to the rescue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ataşehir sağlam. Binadan örnek alıp teste verebiliyorsunuz. Örnekler belli yerlerden, belli ölçülerde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bize bişey olmaz moruk. tabi en temizi ülkeden kaçmak, o ayrı. ben güvenmiyorum burdaki uzmana da bilmem kime de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bize bir şey olmaz lafını en çok kullanan millet bizizdir sanırım. fazla kullananda yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 korkmayın duble yol var. Rahat kaçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 valla sıkıntı var hacı adam erzincan'dan kırdı celiiyi yavaş yavaş yüz yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi önemli olan kolonlar zaten, iki yokla karpuz seçer gibi anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 tirsmayin la bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 zelzele öldürmez, bina öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 xaty said: Ataşehir sağlam. Binadan örnek alıp teste verebiliyorsunuz. Örnekler belli yerlerden, belli ölçülerde olmalı. ataşehir sağlam depremde bişi olmaz mottosuyla ataşehire ev tutturdular bana zaten sdf ama hakketen sağlama benziyor özellikle yeni yapılan binalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 binaların yeni olduğunu geçtim tabanı falan da sağlam diye biliyorum bir çok yere göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 topbaş zeytinburnu bakırköy fatih ve marmara sahilleri sağlam değil dedi geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bize birşey olmaz Bize birşey olursa tadiri ilahi der geçeriz facebook ta gördüm geçenlerde( oradan esinlenerek) sene m.ö. 400 Bu tanrının karın sesleri M.s. 1700 Depremler tabakalar arası sıkışan gazlar ve enerjinin açığa çıkması m.s. 1999 türkiye Zinalar, içkicilerin suçu m.s. 2011 türkiye Takdir i ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ortam türkiye, şartları; 1. Müteahite güvenmeyin 2. Binaya hiç güvenemyin 3. Denetim varsa denetçiye güvenmeyin 4. Denetçiye güvenseniz bile denetimine güvenmeyin 5. Yatmadan önce abdest alıp kader deyip öterki tarafa düzgün gidin. Özetle her tarafımız sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 senko said: ataşehir sağlam depremde bişi olmaz mottosuyla ataşehire ev tutturdular bana zaten sdf ama hakketen sağlama benziyor özellikle yeni yapılan binalar. ataşehirde bi kere oynaşmışlığım var duvarlar kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ev sağlam olsun ama zemin boktansa veya gereken iyileştirme yapılmadıysa temelde istersen kale yap gene yan yatar o ev depremde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yan yatsın da sağlam kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ozfzr3kkp_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 strn said: sene m.ö. 400 Bu tanrının karın sesleri M.s. 1700 Depremler tabakalar arası sıkışan gazlar ve enerjinin açığa çıkması closeenough.jpg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Myshkin said: http://www.youtube.com/watch?v=ozfzr3kkp_4 yorumlarda bura türkey değil demişler ama, bilemedim çok türk duruyor etraf da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 öyle bina sağlam mı diye baktıralım derseniz baya masraflı ve zorlu bir süreç oldugunu belirteyim. testler mestler uzun iş. tr de zaten adam gibi yapabilende yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Üniversiteler yapıyor ama pahalı diyebiliyorum. Bana göre en temel önlem güvenilir bir mimar-inşaat mühendisi bulup onaylanmış projelere ve yapılan işi karşılaştırtmak. Yapı, projesine uymuyorsa büyük ihtimallede çalınma durumu vardır. Ayrıca bina yeni yada orası Ataşehir diyip bence atlamayın. Doğru düzgün yapılmamış herşey nekadar yeni gözükse de yada sağlam zeminde olsa da yıkılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar