Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar parçaları nette nereden alınır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vatan, hepsiburada ve teknolojix'den başka bildiğim site yok. ekran kartı, işlemci, anakart alacağım fiyat araştırması yapıyorum. İnternet alışverişinde güvenilir önerebileceğiniz site var mıdır?
Mesaj tarihi:
teknobiyotik var uygun oluyor fiyatları.

ancak ben yeni yaptım o dediğin araştırmayı, 2 haftalık süreçte vatan'ın %20 ve %25'lik cuma-cumartesi günü indirimlerinden daha düşük fiyat yok.
Mesaj tarihi:
Vatan'da ekran kartı fiyatları da uygun ama stokta ekran kartı kalmamış resmen sadece son nesil var fiyatları da +550tl, hd6870 alıyım diyorum, eski nesil kart sizinki artık gelir mi bilemem dedi çalışan.. O yüzden başka yerlerde aramaya başladım :/
Mesaj tarihi:
garanti için vatan'a gitmek en başta hata zaten.

gold da rezalet o konuda, eksen de.

aldığınız parçanın distribütorüne gidin, gerekirse parçanın üreticisinin yurtdışı merkezine mail atın. Sorununuz çözülmezse eğer, sorun yok demektir.
Mesaj tarihi:
Genelde Vatan'dan alıyorum orada bulamazsam Teknobiyotik'e bakıyorum.

Garanti olayı her yerde aynıdır nere gidersen git. Sonuçta adamlar kendi tamir etmiyor direk aldıkları yere yolluyorlar. Yani bütün parçaların gideceği yer aynı nereden alırsan al..
Mesaj tarihi:
Selam,

www.hizlial.com

Philips LED TV'den tut da Siemens bulaşık makinasına, bilgisayar parçalarımdan LED monitörlerime kadar birçok parçayı buradan alıyorum. Hepsiburada'dana oranla daha uygun olduğu oluyordu. Deposu da Dudullu Organize içinde olduğu için hızlı teslimat olan parçaların siparişini verip, 5 dakika sonra araç ile gidip elden alıyorum :P 2 tane AA GP pil siparişi verip, elden teslim aldığım bile oldu. Uzun yıllardır kullanıyorum. GOLD ile akraba gibi birşey. Aynı yerde Metro Elektroniğin de deposu var.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Direk inventus.

Kargo ücreti 0, çok iyi bir teknik destek bölümü de cabası.

Edit : Kargo ücretinin olmamasından kastım ürün sorunlu çıksa bile kargoya veriyorsun gene ücretsiz bir şekilde sana yenisini gönderiyorlar.
  • Yeni Oluştur...