yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Vatan, hepsiburada ve teknolojix'den başka bildiğim site yok. ekran kartı, işlemci, anakart alacağım fiyat araştırması yapıyorum. İnternet alışverişinde güvenilir önerebileceğiniz site var mıdır?
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 en güzeli vatan valla hiç sorun yaşamıyorum ben
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 nerden tanidigin varsa ordan alinir. en temizi. benim icin vatan.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 teknobiyotik var uygun oluyor fiyatları. ancak ben yeni yaptım o dediğin araştırmayı, 2 haftalık süreçte vatan'ın %20 ve %25'lik cuma-cumartesi günü indirimlerinden daha düşük fiyat yok.
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Vatan'da ekran kartı fiyatları da uygun ama stokta ekran kartı kalmamış resmen sadece son nesil var fiyatları da +550tl, hd6870 alıyım diyorum, eski nesil kart sizinki artık gelir mi bilemem dedi çalışan.. O yüzden başka yerlerde aramaya başladım :/
Raze Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 gigatek yeri ankarada exa istanbulda fiyatları uygundu diye hatırlıyorum bu ikisinin
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 vatan'da alana kadar iyi,teknik/garanti vs bitik o firmanın.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 garanti için vatan'a gitmek en başta hata zaten. gold da rezalet o konuda, eksen de. aldığınız parçanın distribütorüne gidin, gerekirse parçanın üreticisinin yurtdışı merkezine mail atın. Sorununuz çözülmezse eğer, sorun yok demektir.
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genelde Vatan'dan alıyorum orada bulamazsam Teknobiyotik'e bakıyorum. Garanti olayı her yerde aynıdır nere gidersen git. Sonuçta adamlar kendi tamir etmiyor direk aldıkları yere yolluyorlar. Yani bütün parçaların gideceği yer aynı nereden alırsan al..
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 inventus exa eksen teknobiyotik sanalmarketim netsipariş vatan üüü var oğlu var daha alksdjksa
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.teknofiyat.com/ fiyat tarama moturu
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Selam, www.hizlial.com Philips LED TV'den tut da Siemens bulaşık makinasına, bilgisayar parçalarımdan LED monitörlerime kadar birçok parçayı buradan alıyorum. Hepsiburada'dana oranla daha uygun olduğu oluyordu. Deposu da Dudullu Organize içinde olduğu için hızlı teslimat olan parçaların siparişini verip, 5 dakika sonra araç ile gidip elden alıyorum :P 2 tane AA GP pil siparişi verip, elden teslim aldığım bile oldu. Uzun yıllardır kullanıyorum. GOLD ile akraba gibi birşey. Aynı yerde Metro Elektroniğin de deposu var. Saygılar.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 seçkin bilgisayar parçacılarından alınır exa iyidir.
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Direk inventus. Kargo ücreti 0, çok iyi bir teknik destek bölümü de cabası. Edit : Kargo ücretinin olmamasından kastım ürün sorunlu çıksa bile kargoya veriyorsun gene ücretsiz bir şekilde sana yenisini gönderiyorlar.
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Gittigidiyordan ürünleri takip edebilirsin. Exa bilgisayardan alabilirsin. Egereyon çok ucuzdur 2-3 alışverişimiz oldu.
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 vatan 6870 fiyatlarında yaklaşık 100 lira daha ucuz fiyat veriyor diğer sitelere göre, stoka gelmesi umuduyla biraz bekleyeceğim sanırım
Öne çıkan mesajlar