escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 selam evet ilk defa kullanıyorum.. neden kullanıcıların "istediği" şarkıyı videoyu fotoyu vs atmalarını olabilecek en zor haline cekmişler arkadaş? ben ipod içinde müzikleri görmke istiyorum ve belki içinden belki 1 tane silmek istiyorum? ya da internetten yeni indirdiğim bir albümü ipod içine gömmek istiyorum.. ama neden ben bunu kıçımden ter aka aka yapıyım abi ya? yokmu şunu bana dopğru dürüst pratik bi şekilde anlatacak :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 surukleyip birakiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 mediamonkey kullanmanı öneririm. daha rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aquila said: surukleyip birakiyosun? yahu herkes bunu diyo da nereye sürükleyip bırakıyosun. tamam bıraktın diyelim sen onu sadece itunes listeye bırakıyorsun, ipoda eşzamanlama nasıl yapıcam onu diyorum. damn ya damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 GERGE said: mediamonkey kullanmanı öneririm. daha rahattır. başka bi programla oluyomu ya? e hani ipod sadece itunesda at koşturabiliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sürekleyip bırakıyorsun işte lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yok öyle bir şey. foobar ile bile kullanabiliyorsun istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 LAN BURDA NEREYE SURUKLEYİP BIRAKIYOSUN SEN? http://i.imgur.com/abF7S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 itunes budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 MASQ Bİ DUR ABİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Cidden ama, iTunes'ü niye kullanır bir insan? http://www.mediamonkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 escape said: LAN BURDA NEREYE SURUKLEYİP BIRAKIYOSUN SEN? http://i.imgur.com/abF7S.jpg ayrıca şurda ben ipod içindei şarkıları da göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bozmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aptal ya, yandak oka basip acsana menuleri. itunesla autosyncse zaten itunesa ekledigin hersey ipoda da ekleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yapicagin sey, soldaki muzikler sekmesinden libraryindeki atmak istedigin mp3leri secip gene solda duran ipod sekmesine surukleyip birakicaksin. hala olmuyorsa http://inciswf.com/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aa oldu lan öle. aqu sen anlatamıyosun kardeş ya dfs tamam peki ben ipod içindeki tüm dataları nasıl görüp kafama göre ekleme cıkarma yapabilicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bide bazı .avi formatında filmler var onları neye çevirmem gerekiyor izleyebilmem için? ipod classic bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 GERGE said: Cidden ama, iTunes'ü niye kullanır bir insan? http://www.mediamonkey.com/ başlarım itunesına ya on numara şu saol gerge kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 itunes kullandığım bariz en kötü programlardan biri, kullanması kolaylaşacağına zorlaştı gitgide. sonra bu adamların o/s iyi deniyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Macosx le itunes birbirine cok bagli degil ki Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sahane baglanti gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu escape'in haline üzülüyorum ben bazen ya. Günden güne önümüzde eriyip gitti çocuk.:( BU NE YA, NASIL BİŞE BU BÖLE ! http://i.imgur.com/EXjQv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 aptalliktan olucek yakinda zaten, natural selectiona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 evetitunes gercekten rezalet bi program ama osx 10 numaradir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sürükle birak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar