Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tugay'ın G.Saray ile yolları bir kez daha ayrıldı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

2,5 sene sonra teknik direktör oolarak geri gelsin bari

ünal aysal reis ne oldu ya

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama

, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Ünal Aysal
Başkan

Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Şerefsizler diyorum başka birşey demiyorum. Asilliğinden dolayıdır ki ağzını açıp birşey demedi ama eminim kırgın ayrıldı çünkü bizim saygı göstermediğimiz adama bakın görün blackburn'da nasil saygı göstercekler(tapıyorlar ztn). Önce yerine Müfit erkasap denen adam (benim bildiğim 1 oyuncu kazandırmamıştır takıma) ardından odasına el konuldu. En sonda hasan 30 alıyoda tugay niye 70 alıyo davası vardı...

BabacumMostors said:

terimin geleceğini duyar duymaz ayrılması gerekiyordu zaten geç bile kaldı

oktayın hayatını da kurtardı arada ahah

Deathblade said:

Bu günden itibaren takımı desteklemeyi bırakıyorum.

aquila said:

iyi yapmis, arkandayiz tugay reis.

Masticore said:

Müfit erkasap'ı geçtim Bari Vedat İnceefe kadar saygı duylan adama. Nefret ediyorum Fatih Terim'den.

fede said:

ulan hasan takımda, tugay gidiyo. nabıyo lan bunlar

vaperon said:

Çok iğrenciz futbol konusunda. Tugay gibi bir adamı nasıl kaybederler anlamam. Ben isterdim açıkçası bizim altyapının başına gelmesini. Sonra neden altyapı yok, oyuncu çıkmıyor. Aha bundan dolayı.

Bahsi bile geçmeyecek çoğu spor programlarında. Geçse de saniyelik... Yazık ya... Cidden yazık. Ayrıca da ayıp...

Rewendor said:

Kepazelik.

Adam ManCity'de yardımcı antrenör oldu, burada tüm futbol akademisinden sorumluydu, kalkıp "maç analizi yap" dediler. Terim kadrolaşınca beleş elemanlarını getirdi geri demek ki. Umarım orada başarılı olur.

Git Tugay, arkana bile bakma. Kurtar kendini. Hani futbolcuyken diyordun ya, İngiltere'de kafam rahat, keyfim yerinde diye, yine öyle olsun.

Bu ülkedeki neandertal futbol anlayışına fazla geldi adam.

İyi futbolcu iyi antrenör olacak diye bir şey yok. İkisi bambaşka şeyler, en fazla biraz avantaj sağlar. Ama bugün en iyilere bakıyoruz. Mourinho'nun futbol kariyeri bile yok, Ferguson'un futbolcu hali belli. Guardiola var işte anca. Çok farklı çok alakasız iki şey futbolculuk ve antrenörlük. Ama burada antrenörcülük yeteneğinden çok kadrolaşma kurbanı olmuş adam.

Myshkin said:

Galatasaray kadar vefasız bir kulüp görmedim.

serjuhan said:

Tugay benim gözümde en azından kendi hatırladığım oyuncular arasındaki en hakikatli, en asil adamdır. Cidden adama çok ayıp edildi. Bence giderek en iyisini yapmış. İnşallah başarılı olur orada.

iste medyanin gucu. nasil gaza getirmis sizi herkes kin kusmus hemen dsafa.

gercek:

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albayrak, "Tugay'ın öyle bir düşüncesi olsaydı, benim haberim olurdu. Böyle bir şey yok. Kendisiyle çok uyumlu çalışıyoruz. Görevinin başında" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

iste medyanin gucu. nasil gaza getirmis sizi herkes kin kusmus hemen dsafa.

gercek:

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albayrak, "Tugay'ın öyle bir düşüncesi olsaydı, benim haberim olurdu. Böyle bir şey yok. Kendisiyle çok uyumlu çalışıyoruz. Görevinin başında" dedi.

Medya evet güçlü, ama düşmek ya da gaza getirmek gibi bir durum yok. Birden fazla haber kaynağı (akşam, maraton, ligtv vb) aynı haberi birbiriyle tutarlı olarak veriyorsa tutup kulübe telefon açıp sormayacağımıza göre inanacağız heralde, ona göre de yorum yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

iste yollamadan yollamiscasina giydirince olmuyor.

terim daha gecen ay dedi tugay benim gozum kulagim diye. ek olarak maasinin 20k ya cekilmesini de isteyen tugaydi birkac ay oncesine bakarsaniz var haberleri.

takim biraz yola girmeye baslasin hemen basliyor bazi rahatsiz medya organlari.

generic seyler de hep ha.

1- yonetim birbirine girdi 3 ay icinde secim var
2- yonetim terimin isine karisti terim istifa edecekken son anda vazgecti.
3- terim haksiz yere x'i yolluyor!!! takimda huzursuzluk hakim!

sec begen al bosluklari tamamla haber yap.

teknik ekipten biri gitti diye haber yapiliyor, ne gs sitesinde boyle bir haber var. ne tugay soylemis. ne de gittigi iddia edilen b. rovers bisiler soylemis. hemen giydirmece. boyle doldurusa gelmeyin bari siz yapmayin dsagfd.

aksam-maraton-ligtv

3'u de ayni bu arada.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok haklısın onlardan biride benim o yüzden lig'in dibinden kurtulamıyoruz.

Haklısın sen gs çok doğru işler yapıyor her sene şampiyonuz ve her sene biraz daha ileri gidiyoruz da biz agzına sıçıyoruz takımın,söylemlerimizle. Ah bide başarısız olsa neler diycez dimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela terim hater olmayarak baslayabilirsin masticore.

yargisiz infaz yapiyorsan hocaya, yonetime daha ilk gunden evet engel oluyor sizin gibiler.

rijkard'a nasil sabir gosterdiyseniz terim'e de gostermeyi bilmeli taraftar. rijkard feat adnan polat'dan bank asya takimi aldi yonetim ve terim.

terimin fanboyu degilim ben ama siz haterisiniz baya.

hic beklemedigim bir sekilde formayi gerektiginde cat diye kesiveriyor.

galatasarayda gecirdigi 6 senenin 5'inde basarili olmus bir hocaya bu derece giydirmek baya baya yanlis.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru diyorsun hater'im baştan beri karşıydım (ali dürüst'ede) ama mantıklı sebeplerim var (bu senede ıspatlar nitelikte şeyler yaptı) ve sende fanboy'sun bence.

Ayrıca Rijkard'la kıyaslama lütfen ona sabır gösterilmesi çok doğaldı gs'ı yeni tanıyor ve barca'da 1. senesinde ne kadar vasat olduğu ama 2. sezonunda neler yaptığı ortadaydı bu ona iyi kredi sağladı. FT sıçtığı klozetin markasına kadar tanıyor Florya'yı.

Gs'in tam reset zamanı. FT günü kurtaracak bir takım oluşturdu gelecek için hiçbirşey yapmadı. Kusura bakma ama bunun faturasıda ağır olur. Belki saçma bir örnek olucak ama Şota'da kinin 10'da biri kadar yürek yok onda.Kayseri 15 oyuncu aldı bu sene hepside genç İBB keza öyle

FT
Çokmu kötü bu sene ? Degil
Çokmu iyi ? Yine değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...