Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm İstanbul'da sular kesilmiş!...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eve geldim, direk lavaboya koştum ama ne görmeyeyim!. Tek damla su yok. Tüm İstanbul'da sular gitmiş meğerse, ne zaman geleceği de belli değilmiş. Offf depo delikti ve yapılacaktı bu aralarda :(.

*!Yağdır mevlam su*[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Günde 2 kere duş alma hastalığı olan bir insan olarak krizlerdeyim =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
bizdede su akıyor isteyene hortum uzatam :P[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
Butunistanbulda kesıldıgını snamıyorum cunkı ıstanbul tek bır kaynaktan veya tek bır hatta sualmıyor. bır veya ıkı bolgenınkıo kesılmıstır.

Ha benım sular kesıkmı evet kesık ama baska bır sey =)
Mesaj tarihi:
Ben zekeriyaköydeyim kesik tarabya sarıyer falan oralarda da kesikmiş . Yarın gelicek diyorlar işte[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
www.iski.gov.tr
arada burayı kontrol edin çünkü arada bakım çalışmaları oluyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
avrupa yakasının büyük kısmında kesikmiş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
LOL :-), sabah 8'de başlamış ve 40 saat sürecekmiş demek ki sadece 31 saat 10 dk kaldı suya kavuşmamıza. Count down yapılabilir siteye :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
  • Yeni Oluştur...