Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm İstanbul'da sular kesilmiş!...

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Eve geldim, direk lavaboya koştum ama ne görmeyeyim!. Tek damla su yok. Tüm İstanbul'da sular gitmiş meğerse, ne zaman geleceği de belli değilmiş. Offf depo delikti ve yapılacaktı bu aralarda :(.

*!Yağdır mevlam su*[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

bizdede su akıyor isteyene hortum uzatam :P[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Ben zekeriyaköydeyim kesik tarabya sarıyer falan oralarda da kesikmiş . Yarın gelicek diyorlar işte[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa yakasının büyük kısmında kesikmiş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

LOL :-), sabah 8'de başlamış ve 40 saat sürecekmiş demek ki sadece 31 saat 10 dk kaldı suya kavuşmamıza. Count down yapılabilir siteye :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...