Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

Hep bi bahane var dimi...
Beşiktaş'da çok farklı değildi Galatasaray'dan geçen sezon, ki biz de G.Antep'ten bi kaç oyuncuya "transfer" teklif etsek çıkardık belki kupada finale....

Rezilliğin kepazeliğin bahanesi olmaz kusura bakma =))

Ki şampiyon olduğumuz sezonla ilgili de şikayet üzerine gitti bizim adamlar başları dik kendi arabalarıyla kendi evlerine döndüler ...

abi yok sen yanlis biliyorsun ya. Eger cidden gs nin hic boyle seylere karismadigina inaniyorsan sana yanlis anlatmislar durumu ashdadhf.

Canim ya, masumiyetin aslinda bize ibretlik bir ders.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok.

inkarcı sokak serserisi stayla. sizin kültürünüzde şikecilik, inkarcılık, iki yüzlülük ve vefasızlık var. Sizin başınız bugüne kadar eğilmemiş bundan sonra da eğilmez haklısın ASDFSDGF
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aslanlar.tv/iste-oktay-derelioglundan-tesvik-itirafi-hq.html

Bak bu 1.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=298016

Bak bu 2.

Bunun gibi onlarcası var, sen hala şikeyle teşviği ayırt edemiyorsun burda sayfa sayfa tokat gibi cevap aldın hala aynı yere geri dönüyosun...

Bak tane tane o tarihte Teşvik suç değil, yani yapıldıysa kanıtlanması mümkün değil, kanıtlansa bile suç değil, nerdeyse herkes çıktı dedi ki o dönemlerde biz de aldık teşvik primi, hatta hala bazıları çıkıp teşvik serbest olmalı diye konuşuyor medyada...

Ya şikeyi yapanlar utanmış yüzleri yere düşmüş sen hala yüzsüz yüzsüz konuşabiliyosun ya ona üzülüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

EricCantona said:

Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok.

inkarcı sokak serserisi stayla. sizin kültürünüzde şikecilik, inkarcılık, iki yüzlülük ve vefasızlık var. Sizin başınız bugüne kadar eğilmemiş bundan sonra da eğilmez haklısın ASDFSDGF

Ya arkadaş bu adam bana hakaret etti şikayet ettim postu silindi belli ki ceza almamış, hala hakaret ediyor hani ceza almıyacaksa biz de mi bunun gibi cevap verelim?
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ya arkadaş bu adam bana hakaret etti şikayet ettim postu silindi belli ki ceza almamış, hala hakaret ediyor hani ceza almıyacaksa biz de mi bunun gibi cevap verelim?

serseri hakaret değil bu 1. mahkeme suçluluğu ilan etmediği halde ortalıklarda ŞİKECİSİNİZ ŞİKECİSİNİZ diye dolanmak birine sokak serserisi demekten çok daha büyük bir terbiyesizlik bu 2.
Sosyal ağlarda paylaş

ya futbol dışına çıkmayın yada benim gibi gelin evlilik programı izleyin valla sizle tartişmaktan daha zevkli :p

cidden arkadaşlar hepimiz şu üsluplara daha dikkat edelim

yani hakkten biri bizle aynı fikirde değil diye hemen futboldan anlamiyor, iq düşük, fail cart curt bunlar hoş şeyler değil

herkez aynı fikirde olsa esas bu dünya çekilmez halde olurdu

düşünsenize bi ericcantona birşey diyor biz hepimiz altına haklısın yazıyoruz olurmu ya böyle dünya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yazabildim ancak topici de okuyamadım illaki yazılmıştır gerçi ama;

Kazım sakatlanınca Eboue nin girmesi çok kötü oldu hiç bir şey oynamıyor adeta.
Elmander çok iyiydi, defansa dahi yardım etti geri dönüp, gerçi golünü göremedim ters kaledeydim.
Hakem çok kötüydü, 2 taraf içinde. Melo'nun net kırmızı kartı vardı onu vermedi, ama Servetin atılması da bizi pert etti.

Çok vaktim yok ufak bir şey daha ekliyorum,

-HALA SAHA KENARINDA STOPER TEDAVİ OLURKEN ONUN YERİNE BİR HIYARA GERİ DÖNMESİ GEREKTİĞİ ANLATILAMADI, o kadar zor bir şey değil. Gökhan tedavi oluyorsa Melo veya başka birisi orayı kapatıcak bu bu kadar da zor bir karar değil, çok zor bir aktivitede değil.

Kötü yenildik.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Futbol bölümüne dışarıdan biri gelip baksa bütün forumun IQ'sunun 30 olduğunu zannedecek ya :(

Üye olmayan göremesin bence futbol bölümünü, adminler göreve.

sen de buraya yazıp daha da düşürme iq seviyesini sdfs

bir de bazı arkadaşların evlilik programlarında kendilerine koca bulup burdan ellerini çekme zamanları gelmiş

teşvik daha evvelden suç olsun olmasın pis birşey abi, o zaman suç değildi diyerek savunmak bana ters geliyor=/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...