Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hacı dur şimdi yenilginin üzüntüsünü yaşıyorlar, sakin kafayla bir daha izleyince anlarlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ericten bekledim ben tepki ama ağır abiler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ağır mağır ayıp oluyo ya, tamam bi 10 15 kilo fazlamız var da.. yaaani... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Sabri'nin yaptığı harekete faul diyen arkadaşlar , kuzey güney falan izleyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 EricCantona said: Hep bi bahane var dimi... Beşiktaş'da çok farklı değildi Galatasaray'dan geçen sezon, ki biz de G.Antep'ten bi kaç oyuncuya "transfer" teklif etsek çıkardık belki kupada finale.... Rezilliğin kepazeliğin bahanesi olmaz kusura bakma =)) Ki şampiyon olduğumuz sezonla ilgili de şikayet üzerine gitti bizim adamlar başları dik kendi arabalarıyla kendi evlerine döndüler ... abi yok sen yanlis biliyorsun ya. Eger cidden gs nin hic boyle seylere karismadigina inaniyorsan sana yanlis anlatmislar durumu ashdadhf. Canim ya, masumiyetin aslinda bize ibretlik bir ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hoppala sanıklara bile karine diyenler simdi cikti KESIN KARISMISINIZDIR demesi gfjkdh. yapma azmo YAPMAA oyuncu degisikli hak DOLDUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 saat kaçta bu evlilik programları izleyim bari. var mı evde kalan filan hayırlı bir kısmet gelirse pm atıp haber vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Allah hayırlı bi kısmet verir işallah Ra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sizede allah aziz yıldırım şansı verir inş daha burada hakemler kötü demek zorunda kalmazsınız işte nasip kismet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 malatyasporlular telegolde konuşurken eğilmediyse daha da eğilmez merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Nasıl bu kadar taraflı bakmayı beceriyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 EricCantona said: Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok. düşüyordunuz. ordada eğilmedimi peki başın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 EricCantona said: Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok. inkarcı sokak serserisi stayla. sizin kültürünüzde şikecilik, inkarcılık, iki yüzlülük ve vefasızlık var. Sizin başınız bugüne kadar eğilmemiş bundan sonra da eğilmez haklısın ASDFSDGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.aslanlar.tv/iste-oktay-derelioglundan-tesvik-itirafi-hq.html Bak bu 1. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=298016 Bak bu 2. Bunun gibi onlarcası var, sen hala şikeyle teşviği ayırt edemiyorsun burda sayfa sayfa tokat gibi cevap aldın hala aynı yere geri dönüyosun... Bak tane tane o tarihte Teşvik suç değil, yani yapıldıysa kanıtlanması mümkün değil, kanıtlansa bile suç değil, nerdeyse herkes çıktı dedi ki o dönemlerde biz de aldık teşvik primi, hatta hala bazıları çıkıp teşvik serbest olmalı diye konuşuyor medyada... Ya şikeyi yapanlar utanmış yüzleri yere düşmüş sen hala yüzsüz yüzsüz konuşabiliyosun ya ona üzülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Myshkin said: EricCantona said: Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok. inkarcı sokak serserisi stayla. sizin kültürünüzde şikecilik, inkarcılık, iki yüzlülük ve vefasızlık var. Sizin başınız bugüne kadar eğilmemiş bundan sonra da eğilmez haklısın ASDFSDGF Ya arkadaş bu adam bana hakaret etti şikayet ettim postu silindi belli ki ceza almamış, hala hakaret ediyor hani ceza almıyacaksa biz de mi bunun gibi cevap verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Şöröflö ököncölök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Llama said: EricCantona said: Biz almayalım ya, bizim kültürde başı öne eğik gezmek yok. düşüyordunuz. ordada eğilmedimi peki başın Düşücek olsak hakkımızla düşerdik, gidip şikeyle kupa alıcağımıza küme düşelim zaten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 EricCantona said: Ya arkadaş bu adam bana hakaret etti şikayet ettim postu silindi belli ki ceza almamış, hala hakaret ediyor hani ceza almıyacaksa biz de mi bunun gibi cevap verelim? serseri hakaret değil bu 1. mahkeme suçluluğu ilan etmediği halde ortalıklarda ŞİKECİSİNİZ ŞİKECİSİNİZ diye dolanmak birine sokak serserisi demekten çok daha büyük bir terbiyesizlik bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Terbiyesizliği yapan ben değil Savcı bu 1. Sokak serserisi bana göre gayet de hakaret bu 2. İQ 'su düşük bilmemne demiştin silinen postunda bana göre o da hakaret bu 3. Ha bunlar hakaret değilse sana çok güzel bi wot atıcam zaten moderatör arkadaşların cevabına göre bu da 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya futbol dışına çıkmayın yada benim gibi gelin evlilik programı izleyin valla sizle tartişmaktan daha zevkli :p cidden arkadaşlar hepimiz şu üsluplara daha dikkat edelim yani hakkten biri bizle aynı fikirde değil diye hemen futboldan anlamiyor, iq düşük, fail cart curt bunlar hoş şeyler değil herkez aynı fikirde olsa esas bu dünya çekilmez halde olurdu düşünsenize bi ericcantona birşey diyor biz hepimiz altına haklısın yazıyoruz olurmu ya böyle dünya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Futbol bölümüne dışarıdan biri gelip baksa bütün forumun IQ'sunun 30 olduğunu zannedecek ya :( Üye olmayan göremesin bence futbol bölümünü, adminler göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Şimdi yazabildim ancak topici de okuyamadım illaki yazılmıştır gerçi ama; Kazım sakatlanınca Eboue nin girmesi çok kötü oldu hiç bir şey oynamıyor adeta. Elmander çok iyiydi, defansa dahi yardım etti geri dönüp, gerçi golünü göremedim ters kaledeydim. Hakem çok kötüydü, 2 taraf içinde. Melo'nun net kırmızı kartı vardı onu vermedi, ama Servetin atılması da bizi pert etti. Çok vaktim yok ufak bir şey daha ekliyorum, -HALA SAHA KENARINDA STOPER TEDAVİ OLURKEN ONUN YERİNE BİR HIYARA GERİ DÖNMESİ GEREKTİĞİ ANLATILAMADI, o kadar zor bir şey değil. Gökhan tedavi oluyorsa Melo veya başka birisi orayı kapatıcak bu bu kadar da zor bir karar değil, çok zor bir aktivitede değil. Kötü yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Holy said: Futbol bölümüne dışarıdan biri gelip baksa bütün forumun IQ'sunun 30 olduğunu zannedecek ya :( Üye olmayan göremesin bence futbol bölümünü, adminler göreve. sen de buraya yazıp daha da düşürme iq seviyesini sdfs bir de bazı arkadaşların evlilik programlarında kendilerine koca bulup burdan ellerini çekme zamanları gelmiş teşvik daha evvelden suç olsun olmasın pis birşey abi, o zaman suç değildi diyerek savunmak bana ters geliyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun maç için açıklamaları..umarım bazılarına kapak niteliğinde olur. milliyet "laf ettiğiniz takım şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonluklarının ve halkın takımının beşiktaşı."lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar