Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

lan nasıl bir ülke burası, her takım hakemden şikayetçi anlamadım ben bu işi.

Geçen hafta tribünde-antalyaspor galatasaray maçı- az küfür etmedik hakeme, eve bi geldim tüm galatasaraylılar da hakeme yükleniyor.

bu hafta yine aynı ben hakeme sövüyorum trabzon maçında trabzonlular da hakeme sövüyor.

antepliler ne diyor acaba bu işe.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

applev0dka said:

daha ilk maglubuyette böyle yapmayin ama abi....

baska taraftar yapnca aglama oluyor.. siz yapnca haklı oluyorsunz..

less qq more pew pew

agalar maçı izleyin.beşiktaşın aglamasıyla alakasız yani

siz taçımızı vermediler diye aglıonuz genelde.şu maç net hakem maça etki eden kararlar verdi

beşiktaş ztn top oynayamıyor kötü takım

4Ever said:

Abi biz 2. golu atana kadar hakem hiç faul calmadı, gaziantep lehine özellike ceza sahası çevresinde 2. golu atınca her topa faul caldı
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan cam'ın ceza sahasındaki müdalesi bence penaltı. her şekilde rakibi engellemeye gidiyor. melo'nun yaptığı hareket net sarı, bu tarz darbelere direk kırmızı çıkmasına karşıyım ben. yani öle hiper sert bir müdahale falan değil.

servet'in kırmızı komedi, çünkü bence faul bile yok. 1 saliseliğine formayı yarım yamalak tutup bırakıyor. bu yani. ha harbici çekmiş olsa bile sarı kart yani. sabri'nin 2 sarı kartı da komedi... sabri ellerini açtığı an sarı veriyo çünkü başta, sonra 3 kere daha itiraz ediyor sabri, sanki abartmış gibi görünüyor ama hakem sarıyı ilk hareket anında çıkarıyor hemen... sonrakilerin bi önemi yok yani. ikinci sarı ise abbbbbbbooooooovvvv yani. daha temiz top alınamaz herhalde rakipten.

muslera da geldiğinden beri sağlam sıçıyor. ilk 2 golde bir şey yok ama 3 ve 4. goller..... yuh yani. son golün çok da önemi yok da, 3. gol maçın koptuğu an. çık penaltı noktasına kadar bekle, napıyorsun kaleden 30 metre açılıp? hayır yani 30 metre var daha kaleye, o mesafede ağır ağır top süren futbolcuya defans rahatlıkla yetişip bozabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

servet'in atılması hariç başka haksız karar yok diye düşünüyorum, hatta denildiği gibi gs'ye çalınmayan bir ton şeyde var.

Fakat servet'e yapılan o hareket, hani cidden maçı orada kopardı. Kontrol edilmemiş, hatta yere inmemiş top için gollük pozisyon yorumu nasıl yaparsın ya ...

Onu geçtim orada zaten kart çıkarılmaz, Servet'in yaptığı taktik faul ki faul bile yok bence, kart cidden ayıp ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız can sıkan tarafı şu, Melo'nun pozisyonunu belli ki görmedi hakem ki devam ettirdi...
Ama Servet'in pozisyonu öyle konuşulcak tartışılcak bişey değil ki Merk'de zaten hakemlik için üzücü bi an falan dedi pozisyon için...
Yine asıl problem maç boyunca tertemiz kapılan bir sürü topa faul çalıp oyunu durdurması, yetmez gibi biz en ufak itirazda alnımızda görürken sarıyı Antep'e hiç bi şekilde göstermemesiydi...
Yine bir diğer problem aynı adamın geçen sene de tartışması olmayan çok net bi pozisyonda Galatasaray aleyhine "hata" yapmış olması...

Şimdi hakem hata yapar ama net gördüğü pozisyonları yanlış yorumluyor, bi takımı yontuyorsa bu yorumlarda art niyetli demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

musleranın 3. golde nasıl bi hatası var yahu.koridor açılmış adamın onunde.muslera ya kalede bekleyip golü yicekti.yada cıkıp şansını denicekti.ki topa mudahale etmesine rağmen şanslı bi pozisyon oldu önlerine geldi.bizden de kimse yetişemedi

4. golde saçmaladı da cokta önemli değil açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

muslera da geldiğinden beri sağlam sıçıyor. ilk 2 golde bir şey yok ama 3 ve 4. goller..... yuh yani. son golün çok da önemi yok da, 3. gol maçın koptuğu an. çık penaltı noktasına kadar bekle, napıyorsun kaleden 30 metre açılıp? hayır yani 30 metre var daha kaleye, o mesafede ağır ağır top süren futbolcuya defans rahatlıkla yetişip bozabilir...

3. golde de bir şey yok. Orada adam çıkmak zorunda, yarıya kadar çıkıp beklese aşırtmayı yer. Topa yetişebilecek mesafedeyse -ki yetişiyor- çıkması şarttı, çıktı, başarılı müdahale de yaptı, o topu sonrasında alıp uzaklaştıracak adam yoksa, antepli adamın arkasında 10 metre boyunca tek gs'li yoksa ve arkasından gelen ilk adam yine antepliyse burada defans hatası var kaleci değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera fiyat/performans olarak kotu ya; tipik guney amerikali kaleci. Atletik ozellikleri iyi ve kurtardikca kurtaran kalecilerden. Lazio da en iyi maclari inter milan vs. gibi takimlarla oynanan maclarda 3 dakika da bir pozisyon geldikce kurtarmasiydi. Copa america da da en iyi maci arjantindi mesela onda da 26 sut mu ne gelmisti kalesine. Tek artisi 24 yasinda su an belki ilerde julio cesar gibi olur. Biz o kadar sabredebilir durumda degiliz sonucta; bu ligin sampiyon adayi takimlarindaniz ve hazir kaleci lazim. Ya 30+ guney amerikali kaleci ya da avrupali kaleci lazim. Ah frey ah.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette hakem çok fena yönetti rezaletti fakat harbiden bizim antep gibi bir takıma karşı tek kale oynamamız lazım %70 falan top ile oynama olması lazım degil mi? Ekşisözlükte demin okudum adam diyor servetin tuttugu adama oyle pas gelir adamda serveti geçip gidebilecek duruma gelirse varsın kırmızı gelmesın varsın faul bıle vermesın sonuçta savunma rezalet oldugu gercegını degıstırmıyor.

Ben muslerayı hala ıyı bir kaleci olarak goruyorum ama önüne servet yerine direk falan koyalım en azından daha etkili olur arada birileri carpar marpar hata da yapmaz hem. İleride baros elmander melo riera falan kaptırıp gitmişiz yabancılar konusunda ama uyfaluşi diye bir adam aldık onun dısında savunma hala sabri balta servet gokhan zan falan kaynıyor bana kalsa 4 savunma oyuncusu varsa 4unude kaliteli adamlar ile oluşturalım yoksa bu takımdan adam olmayacak servetle baltayla.
Sosyal ağlarda paylaş

Antep çok sağlam takım yalnız. Bu sene kötü gittiler de geçen seneki halleri ortada.

Kalecileri gayet iyi, Defans Emre Güngör-Dany zaten, üç büyüklerde oynayacak adamlar. Ofansif Cenk tosun var, Popov var, Wagner var, Olcan var, hepsi gayet iyiler. Bir de Muhammed diye bir genç çıkarmışlar genelde iyi midir bilmem ama bayağı etkiliydi. Ortasahada Orhan Gülle var o da fena adam değildi... Hatta bu sene 3 büyükleri ve TS'yi çıkarırsak en sağlam kadroya sahip takım bence.

Öyle karşısında dalga geçer gibi oynayacağın %70-80 top yapacağın takım değil Antep.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kırmızı karta,hatta daha öncesinde sakatlıklara kadar gayet iyi oynuyodu takım...
İlk gol biz sahada 10 kişiyken geldi, yine 2. yarı 10 kişi ve gerideyken takım harika oynuyordu hala güven veriyodu Sabri'nin kartına kadar ben maçı alıcağımıza inanıyordum herşeye rağmen...
Felaket tellalı gibi saldırmak çok saçma şöyle bi maçtan sonra, takım çok iyi yönde gidiyor...
Sabri son bi kaç maçtır inanılmaz oynuyor bu maçta zirve yapmıştı zaten, Engin desen yine öyle, önde pres oturmuş gerizekalı hakemler saçma sapan faul çalmayı bıraksa önde kaptığımız toplarla farka gidicez zaten.
Şuan Ünal Aysal'ın başkanlığını görücez işte, eğer varsa bi numarası atanan hakemleri,hakemlerin tavrını düzeltsin Galatasaray'a karşı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...