Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

port olacağı her halinden belli artık. küfür edilerekte olsa bi şekilde pc'de açılacak seviyede port becerebilirsek çıkartırız modundalar. 10 tane patch ile adam etmeye çalışırlar sonra. o da bi yere kadar. hiç beklemeyin bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır işin ilginci konsola da gayet kötü çıkıyor oyun.

neden direk pc ye yapmıyorlar bunu anlamıyorum.öyle detaylı resimler falan koyuyorlar ama onun %20 sini zor gördük gta 4 te.

bari direk pcye çıkar.millet oynasın çatır çatır ekran kartlarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

playstationa gta 4 aldım bi iki oynadım gamepadle nefret ettim elimi sürmedim

sinirlendim bilgisayara indirdim dll errör file missing uyarıları vs sildim

yine aynı tatavayı yapıp 2 sene sonra boktan bi port alın oynayın derlerse direk korsan versiyonunu indiririm pc ye 1 yıl boyunca kesintisiz seed ederim korsana katkı olsun diye

pcde oynanacak oyun var kolsolda oynanacak oyun var. ha bazı kolsolfagler gelip hep yeaa ben çogiyi aim alıyorum kolsolda alışınca gamepadle çokolay aslında diyecek. onlara klavye mouse ile rahat rahat oynamak varken özürlü gibi eli kolu kısıtlanmış olarak gamepadle oynamak zorunda kaldıkları için başarılar diliyorum. 1001 türlü aim helperla anca kurtarıyor zaten, biz de biliyoruz aim alıp ateş etmesini ama hiç zevkli değil be abi, klavye mouse'un yerini de hiç bi zaman tutmadı şu tarz oyunlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah essek yukuyle para veriyoruz ramina, gpusuna, gpusuna, anakartina sonra oyunlari kasa kasa oynuyoruz

eskiden boyle diildi bu

quake 2, quake 3 ve doom 3'un ciktiklari zamanlarda hep yenilemistim sistemi, butun oyunlar catir catir en yuksek ayarlarda oynaniyodu sorunsuz.upgrade'in hakkini veriyodu hep sistemler eskiden

simdi git 5k ver en iyisini al yine siktiriboktan, sistemin %20sini bile kullanmaktan aciz portlar kasicak

bosuna parca aliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

playstationa gta 4 aldım bi iki oynadım gamepadle nefret ettim elimi sürmedim

sinirlendim bilgisayara indirdim dll errör file missing uyarıları vs sildim

yine aynı tatavayı yapıp 2 sene sonra boktan bi port alın oynayın derlerse direk korsan versiyonunu indiririm pc ye 1 yıl boyunca kesintisiz seed ederim korsana katkı olsun diye

pcde oynanacak oyun var kolsolda oynanacak oyun var. ha bazı kolsolfagler gelip hep yeaa ben çogiyi aim alıyorum kolsolda alışınca gamepadle çokolay aslında diyecek. onlara klavye mouse ile rahat rahat oynamak varken özürlü gibi eli kolu kısıtlanmış olarak gamepadle oynamak zorunda kaldıkları için başarılar diliyorum. 1001 türlü aim helperla anca kurtarıyor zaten, biz de biliyoruz aim alıp ateş etmesini ama hiç zevkli değil be abi, klavye mouse'un yerini de hiç bi zaman tutmadı şu tarz oyunlarda.

ben hala anlayabilmis diilim konsolda nasil fps oynandiginin

simdi diyelim ekranin en saginda bi hedef var bi de en solunda var

o sticklerle nasil hizlica headshot atabiliyolar veya atabiliyolar mi? yani 3-4 saniyede anca iki hedefi vurabilirsin

hayatinda eline sadece river raid ve tekken oynamak icin kontrolor alan birine anlatin bunu da aydinlaniyim
Sosyal ağlarda paylaş

gamepadle fpsye hakkaten alışmak lazım

ben masaüstü pc almadan önce bad compan2 falan oynuyordum konsolda.öyle alışmıştım ki bana normal geliyordu.

uzun bir süre oynamadım mesela.arada açtığımda bu ne lan diyorum baya rahatsız ediyor.

tabiki bi mouse değil.ama oynuyorsun keyifle
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

belki de oynayip gormek lazim dedigin gibi ama ben telefonda bile fps oynarken zorlaniyorum yani

auto aim falan acik heralde

biraz da oyunla alakalı.mesela far cry 2 nin kontrol inanılmaz kötüydü ps3te.

fakat iyi oyunlar + alışma ile iyi oluyor.millet bu konuya hep klancı kantırcı gözüyle baktığı için insanların eğlenerek oynayabileceklerine ihtimal vermiyorlar gamepad ile fpsde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tomkat said:

belki de oynayip gormek lazim dedigin gibi ama ben telefonda bile fps oynarken zorlaniyorum yani

auto aim falan acik heralde

biraz da oyunla alakalı.mesela far cry 2 nin kontrol inanılmaz kötüydü ps3te.

fakat iyi oyunlar + alışma ile iyi oluyor.millet bu konuya hep klancı kantırcı gözüyle baktığı için insanların eğlenerek oynayabileceklerine ihtimal vermiyorlar gamepad ile fpsde :)

ahaha aynen ya ben o kafadayim

heralde o yuzden anlam veremiyorum nasil stickle aim alinabildigine

yani bi quake 3 geliyo gozumun onune rocket jump+rail gun'a switch sonra capraz ziplayan adami havadayken gogsunden vurusum aklima geliyo, bu gamepad ile nasil yapilir diye dusunuyorum

egilip bukuluyorum telefonda virtual stick ile aim alirken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...