tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 optimizasyonu gta 4 gibi gelcekse hic gelmesin gta serisi pc sayesinde buralara geldi bi de pc versiyonu olmiycak diye artistlik yapiyolar cikartma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi pc'ye gelmeyecek olayi vice city'den beri yok mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 port olacağı her halinden belli artık. küfür edilerekte olsa bi şekilde pc'de açılacak seviyede port becerebilirsek çıkartırız modundalar. 10 tane patch ile adam etmeye çalışırlar sonra. o da bi yere kadar. hiç beklemeyin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 gta 4 hala kasiyo bende ahahah hem de legit versiyonu cpu acticity % 30 gpu activity %25 fps=30 modsuz bf3ú sonuna kadar kokluyorum solid 55 fps ama 8 senelik gta 4 kasiyor hala max payne 3 fena diildi ama optimizasyon konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bu arada konsollar bu oyunu nasil kaldircak? hic bi bilgim yok konsol hardware'i konusunda draw distance falan mi dusuruyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hayır işin ilginci konsola da gayet kötü çıkıyor oyun. neden direk pc ye yapmıyorlar bunu anlamıyorum.öyle detaylı resimler falan koyuyorlar ama onun %20 sini zor gördük gta 4 te. bari direk pcye çıkar.millet oynasın çatır çatır ekran kartlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 GTA4 felaketti PS3'te resmen. 576p mi 480p mi neydi yani. Öyle olacaksa (ki eli mahkum daha beteri olacak) beklesinler, next gen'e 1080p çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bf3 cok iyi yapti bu konuda once pc icin tasarladilar sonra konsollara portladilar ve sonuc herkes icin mukemmeldi her firma neden aynisini yapmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tabi haritaları konsol versiyonuna göre dizayn etmeleri de ayrı bi faildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 camur gibi grafikle oynaticaklar konsolda iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 playstationa gta 4 aldım bi iki oynadım gamepadle nefret ettim elimi sürmedim sinirlendim bilgisayara indirdim dll errör file missing uyarıları vs sildim yine aynı tatavayı yapıp 2 sene sonra boktan bi port alın oynayın derlerse direk korsan versiyonunu indiririm pc ye 1 yıl boyunca kesintisiz seed ederim korsana katkı olsun diye pcde oynanacak oyun var kolsolda oynanacak oyun var. ha bazı kolsolfagler gelip hep yeaa ben çogiyi aim alıyorum kolsolda alışınca gamepadle çokolay aslında diyecek. onlara klavye mouse ile rahat rahat oynamak varken özürlü gibi eli kolu kısıtlanmış olarak gamepadle oynamak zorunda kaldıkları için başarılar diliyorum. 1001 türlü aim helperla anca kurtarıyor zaten, biz de biliyoruz aim alıp ateş etmesini ama hiç zevkli değil be abi, klavye mouse'un yerini de hiç bi zaman tutmadı şu tarz oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ahah essek yukuyle para veriyoruz ramina, gpusuna, gpusuna, anakartina sonra oyunlari kasa kasa oynuyoruz eskiden boyle diildi bu quake 2, quake 3 ve doom 3'un ciktiklari zamanlarda hep yenilemistim sistemi, butun oyunlar catir catir en yuksek ayarlarda oynaniyodu sorunsuz.upgrade'in hakkini veriyodu hep sistemler eskiden simdi git 5k ver en iyisini al yine siktiriboktan, sistemin %20sini bile kullanmaktan aciz portlar kasicak bosuna parca aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 DoruK said: playstationa gta 4 aldım bi iki oynadım gamepadle nefret ettim elimi sürmedim sinirlendim bilgisayara indirdim dll errör file missing uyarıları vs sildim yine aynı tatavayı yapıp 2 sene sonra boktan bi port alın oynayın derlerse direk korsan versiyonunu indiririm pc ye 1 yıl boyunca kesintisiz seed ederim korsana katkı olsun diye pcde oynanacak oyun var kolsolda oynanacak oyun var. ha bazı kolsolfagler gelip hep yeaa ben çogiyi aim alıyorum kolsolda alışınca gamepadle çokolay aslında diyecek. onlara klavye mouse ile rahat rahat oynamak varken özürlü gibi eli kolu kısıtlanmış olarak gamepadle oynamak zorunda kaldıkları için başarılar diliyorum. 1001 türlü aim helperla anca kurtarıyor zaten, biz de biliyoruz aim alıp ateş etmesini ama hiç zevkli değil be abi, klavye mouse'un yerini de hiç bi zaman tutmadı şu tarz oyunlarda. ben hala anlayabilmis diilim konsolda nasil fps oynandiginin simdi diyelim ekranin en saginda bi hedef var bi de en solunda var o sticklerle nasil hizlica headshot atabiliyolar veya atabiliyolar mi? yani 3-4 saniyede anca iki hedefi vurabilirsin hayatinda eline sadece river raid ve tekken oynamak icin kontrolor alan birine anlatin bunu da aydinlaniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 anlatılacak bir şeyi yok al eline kolu oyna bir süre fps sen de oynarsın az çok oto aim olmasa bile yada girin stream izleyin adamlar oynuyor gayet ortalama bir klavye kullanıcısı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 gamepadle fpsye hakkaten alışmak lazım ben masaüstü pc almadan önce bad compan2 falan oynuyordum konsolda.öyle alışmıştım ki bana normal geliyordu. uzun bir süre oynamadım mesela.arada açtığımda bu ne lan diyorum baya rahatsız ediyor. tabiki bi mouse değil.ama oynuyorsun keyifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 belki de oynayip gormek lazim dedigin gibi ama ben telefonda bile fps oynarken zorlaniyorum yani auto aim falan acik heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ilk kez fps oynadığımda baya acı çekmiştim ben ya. cod 4'tü sanırım recruitte bile kaç kere tekrarla bitirmiştim bölümleri. oynayanlar nasıl oynuyor, oynadığından da ne zevk alıyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mouse'a harcadığınız zamanı gamepad'e harcasanız sıkıntı çekmezsiniz. milletin bebesi doğrudan ps2, xboxla falan başladığı için fpslere sıkıntı çekmiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ben alıştım, çok iyi değilim ama sıkıntı çekmiyorum. Ama mouse'un yerini alamaz tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tomkat said: belki de oynayip gormek lazim dedigin gibi ama ben telefonda bile fps oynarken zorlaniyorum yani auto aim falan acik heralde biraz da oyunla alakalı.mesela far cry 2 nin kontrol inanılmaz kötüydü ps3te. fakat iyi oyunlar + alışma ile iyi oluyor.millet bu konuya hep klancı kantırcı gözüyle baktığı için insanların eğlenerek oynayabileceklerine ihtimal vermiyorlar gamepad ile fpsde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Steam'den almıştım gta iv'ü. Aldım, yükledim. Hiç bir sorun çıkmadı. i5 laptopumda grafikler üste yakın, takılmadan +45fps oynadım. Kasılma da ısınma da olmadı. Böyle devam rockstar. Haters Gonna Hate. doğru söylüyorum yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 4. patchte çözdüler pcdeki takılma problemini. baya zaman sonra yani sdf P serisi işlemci ile highda oynadım ben de mutlu mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Red said: tomkat said: belki de oynayip gormek lazim dedigin gibi ama ben telefonda bile fps oynarken zorlaniyorum yani auto aim falan acik heralde biraz da oyunla alakalı.mesela far cry 2 nin kontrol inanılmaz kötüydü ps3te. fakat iyi oyunlar + alışma ile iyi oluyor.millet bu konuya hep klancı kantırcı gözüyle baktığı için insanların eğlenerek oynayabileceklerine ihtimal vermiyorlar gamepad ile fpsde :) ahaha aynen ya ben o kafadayim heralde o yuzden anlam veremiyorum nasil stickle aim alinabildigine yani bi quake 3 geliyo gozumun onune rocket jump+rail gun'a switch sonra capraz ziplayan adami havadayken gogsunden vurusum aklima geliyo, bu gamepad ile nasil yapilir diye dusunuyorum egilip bukuluyorum telefonda virtual stick ile aim alirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 dunyanin en iyi oyunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 senko said: dunyanin en iyi oyunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar