Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

mardox said:

Gta 1-2 ye hasta olmus, 3'u 15 dk oynadiktan sonra gta serisine bir daha bakmamis birini acar mi bu oyun? Gorevlerin zorluklari, oyun ici atmosferi fln?
Bu da usenmeyip cvp yazan patilere tesekkur seysi olsun www.youtube.com/watch?v=6ByBpD6o4rE

Bence acar, oyun ici atmosfer ve gorevlerin birbirine baglanislari, hikaye guzel. 3 farkli kisinin karakterlerini yansitmislar gorevlere. Gorev zorluklarina gelince ben suan story mode'un sonuna gelmedim ama cok cok zorlayan bi gorevde olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

abi niye patates olsun?

gayet zevkli missionlar raceler deathmatchler jetfightlar vs.

3 kere oynamamışsın daha ama gelip pattes demesini biliyosun.
bi ton single story modeda yapamayacagın şey var.

tek sıkıntısı arada timed out oluyo onun dışında iyi gayet.

eğer crewin varsa güzel olabilir. şahsen tek oynayan biri olarak tatmin olmadım. yukarlarda da yazmıştım meçmeking çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu az önce %85 completion ile bitirdim, aiko'nun tüm online invitation spam'lerine rağmen.

tabi ki option c'yi seçtim sonda, her açıdan en mantıklısı o idi bence.

söylenecek çok fazla şey yok, efsane bir oyun olmuş her açıdan. gameplay anlamında zaten doruğa çıkmış rockstar. bununla birlikte hem story hem karakter anlamında beni en tatmin eden gta oyunu oldu 5.

şimdi geriye kalan işleri tamamlama vakti. onları da tak diye bitirmek istemiyorum, sindire sindire gitmek daha iyi olacak.

10/10 wud beng.
Sosyal ağlarda paylaş

gta 4 hakketten leşti gta 5 i oynayınca daha iyi anlıyosun.

son gelen patch ile online'da yarış yaparak hızlı level atlamaya olayını düzeltmişler çok daha az xp kazanıyorsun. artık yaptığın missionlara daha fazla xp veriyor. ortalama 40 rank isteyen bir görev yaptığınızda yaklaşık 2000-3000 xp puanı geliyor. Birde dün oyunda internette araba sayfalarını gezerken 3 free araba 1 tanede free yat buldum tabii hemen attım garaja :D heralde son gelen patch ile geldi o arabalar.

Online'da şu an bi bug var, internetteki arabaları eğer yeterli paranız ve garajınız var ise beleşe alabiliyorsunuz. dün 4 spor arabayı 1 kuruş ödemeden soktum garajıma. bütün arabalarımıda sarıya boyadım. kendi taksi durağım var artık ;) isteyen olursa anlatabilirim.

@deno o invitelar otomatik gidiyor kasıtlı yollamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...