CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 mardox said: Gta 1-2 ye hasta olmus, 3'u 15 dk oynadiktan sonra gta serisine bir daha bakmamis birini acar mi bu oyun? Gorevlerin zorluklari, oyun ici atmosferi fln? Bu da usenmeyip cvp yazan patilere tesekkur seysi olsun www.youtube.com/watch?v=6ByBpD6o4rE Bence acar, oyun ici atmosfer ve gorevlerin birbirine baglanislari, hikaye guzel. 3 farkli kisinin karakterlerini yansitmislar gorevlere. Gorev zorluklarina gelince ben suan story mode'un sonuna gelmedim ama cok cok zorlayan bi gorevde olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 3'ü 15dk oynadıysan 4 ve 5 oynamayı haketmiyosun bence. san andreas oynayaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 gta online patates ya. 3. defa açmadım singıl bittikten sonra. artık dlc falan gelene kadar açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi niye patates olsun? gayet zevkli missionlar raceler deathmatchler jetfightlar vs. 3 kere oynamamışsın daha ama gelip pattes demesini biliyosun. bi ton single story modeda yapamayacagın şey var. tek sıkıntısı arada timed out oluyo onun dışında iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 @toggie laflara bak oyunun sahibi sanki :) cafelerde hile açıp tankla şehrin sokaklarında korku salan gençler yüzünden de olabilir, 3d olduğundan da olabilir :) cutebutpsycho teşekkür ederim, aldım bakalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 3D diye sevmediysen 4 ve 5'i nasıl seveceksin? ayrıca sahibiyim tabi, parasını verdim sahip oldum. sen de olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ben de oldum bakalim :) gameplay videolarini begendim bu sefer umit var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 JestersTear said: abi niye patates olsun? gayet zevkli missionlar raceler deathmatchler jetfightlar vs. 3 kere oynamamışsın daha ama gelip pattes demesini biliyosun. bi ton single story modeda yapamayacagın şey var. tek sıkıntısı arada timed out oluyo onun dışında iyi gayet. eğer crewin varsa güzel olabilir. şahsen tek oynayan biri olarak tatmin olmadım. yukarlarda da yazmıştım meçmeking çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 red zevk almayı bilmiyo http://www.youtube.com/watch?v=f-Dv0TrnO44&feature=c4-overview&list=UUJM0ZIGPX2pad8IzopUkbIg şu da efsane bir glitch ya, best glitch ever olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bir sorum var: Voice chatte kimsenin konuştugunu duymadım bugüne kadar, ayarlardna bakıyorum GTA V seçili gözüküyor. Ama ben de mic yok duymuyor olmamın sebebi bu olabilir mi? xbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tam cevap yazacaktım ki xbox yazmışsın, gerek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xbox kullanan insanlara siyahi insan gibi ayrımcılık yapmanız hiç hoş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bence çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 siyahilere ayrımcılık yapmıyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 oyunu az önce %85 completion ile bitirdim, aiko'nun tüm online invitation spam'lerine rağmen. tabi ki option c'yi seçtim sonda, her açıdan en mantıklısı o idi bence. söylenecek çok fazla şey yok, efsane bir oyun olmuş her açıdan. gameplay anlamında zaten doruğa çıkmış rockstar. bununla birlikte hem story hem karakter anlamında beni en tatmin eden gta oyunu oldu 5. şimdi geriye kalan işleri tamamlama vakti. onları da tak diye bitirmek istemiyorum, sindire sindire gitmek daha iyi olacak. 10/10 wud beng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi bırakın artık story mode'u hayat online'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ps3 te oynaması cidden zevkli mi gta 4 almıştım yarım saat oynayıp bi daha elimi sürmedim pcde oynadığım bir vice city kadar zevk vermedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gta 4'ün boq gibi bir oyun olduğundandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gta 4 hakketten leşti gta 5 i oynayınca daha iyi anlıyosun. son gelen patch ile online'da yarış yaparak hızlı level atlamaya olayını düzeltmişler çok daha az xp kazanıyorsun. artık yaptığın missionlara daha fazla xp veriyor. ortalama 40 rank isteyen bir görev yaptığınızda yaklaşık 2000-3000 xp puanı geliyor. Birde dün oyunda internette araba sayfalarını gezerken 3 free araba 1 tanede free yat buldum tabii hemen attım garaja :D heralde son gelen patch ile geldi o arabalar. Online'da şu an bi bug var, internetteki arabaları eğer yeterli paranız ve garajınız var ise beleşe alabiliyorsunuz. dün 4 spor arabayı 1 kuruş ödemeden soktum garajıma. bütün arabalarımıda sarıya boyadım. kendi taksi durağım var artık ;) isteyen olursa anlatabilirim. @deno o invitelar otomatik gidiyor kasıtlı yollamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gta 4 cidden çok vasat kalıyor 5'in yanında. tek yanı devrim niteliğinde olması free roam oyunlarında. bi de çok donuktu 4 ya. akp baştaydı heralde, gri'ydi lan her yer. online'a da damlicam bi yandan da, ac 4 çıkıyor yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahaahaa http://www.youtube.com/watch?v=JbhFIznl0Kw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pc'de gayet iyiydi 4 neyini begenmediniz. ben hikayeye inanılmaz kaptırmıstım kendimi. 5 ile arasında fark var tabi yok degil. ozellikle 3 karakter olması zaten tamamen farklı boyuta tasıyor olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 niko bellici kimse sevemedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben ek paketi daha çok sevdim 4ün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bende dün bitirdim oyunu c yi seçtim bende :P diğer sonlarıda internetten izledim iyi ki seçmemişim lan onları üzülürdüm her iki karakterede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar