Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 online kod denen şey ne abi? benim kutudan birtek zeplin redeem kodu çıktı? ama online'da karakter yaratabildim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Online kod diye birsey yokki, psn ye baglanip karakterini yaratiyosun iste ? Bu arada zeplin kodu sanirim benim oyun kutusundan cikmadi, aksam gidince bi bakayim, cd yi cikardim kutuyu karistirmadim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bi bok yok zeplin'de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 zeplinle çok yükselip paraşütle atlamak baya güzel baya iyi yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 JestersTear said: 2 hızlı soru aldığımız evleri sonradan satabiliyoz mu? diğer sorum da lüx evlerin hepsinin içi aynı mı? komple? arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 JestersTear said: JestersTear said: 2 hızlı soru aldığımız evleri sonradan satabiliyoz mu? diğer sorum da lüx evlerin hepsinin içi aynı mı? komple? arkada kalmasın yeni ev veya garaj alırsan otomatik satıyor $200k'dan sonra standart, turuncu duvarlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 CuteButPsycho said: Goering said: ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar, social clubla alakasi yok.. cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ? verdi geçenlerde $500k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 JestersTear said: zeplinle çok yükselip paraşütle atlamak baya güzel baya iyi yükseliyor helikopterle yapsan da aynı şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Goering said: CuteButPsycho said: Goering said: ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar, social clubla alakasi yok.. cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ? verdi geçenlerde $500k Evet girdim baktim paralar gelmis, crewe baktim kimse yok takilmadim ciktim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Goering said: yeni ev veya garaj alırsan otomatik satıyor $200k'dan sonra standart, turuncu duvarlar vs 200 k'dan sonra standartsa 400 k'lık evi niye alıyo millet enayi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin. toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Red said: ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire. 250klık evi aldım, garajı hayvan gibi 10 arabalık aynı garaj. manzaralı bütün şehri görüyor yüksekte. İçi lüx ve aynı dizaynda. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Red said: ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin. toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi. aynen, böyle bir oyunda bu kadar rezalet bir matchmaking olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 matchmaking günümüz online oyunların en büyük problemi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 matchmaking diye ağlaştığınız işi Starcraft II'de bile doğru düzgün yapamadılar zaten GTA'dan bekiyosunuz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 JestersTear said: Red said: ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire. 250klık evi aldım, garajı hayvan gibi 10 arabalık aynı garaj. manzaralı bütün şehri görüyor yüksekte. İçi lüx ve aynı dizaynda. so? ben önce 270bbin dolarlık evi aldım. sonra gelen parayla 400bin dolarlık evi aldım. hiç bi farkı yok:s 2. evi alınca ilk evin parasının yarısını geri verdi. yani toplam 550bine fln denk geldi parayı çöpe attım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 oha yarısını mı geri verdi? niye zararına satıyor aldığımız evleri şaka mı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Çok mu az oynayan var GTA Online? veya çoğunluk korsancı mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 vakit yok. daha single bitmedi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hea bayramda bitiremedim şimdi günde 1 saat falan oynayayıp bitirmeye çalışıyorum.daha %65 de.gerçi hayvan gibi geziyorum yan görevlerin hepsini yapıyorum aslfjasfh tüm yarışlara falan giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu akşam online'a girecek olan var mı? bu arada psn değişti benim ekleyin MumSait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Cloud servers are currently unavailble diyor Giremiyorum onlıne a Başına gelen var mı cıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Cloud servers nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Gta 1-2 ye hasta olmus, 3'u 15 dk oynadiktan sonra gta serisine bir daha bakmamis birini acar mi bu oyun? Gorevlerin zorluklari, oyun ici atmosferi fln? Bu da usenmeyip cvp yazan patilere tesekkur seysi olsun www.youtube.com/watch?v=6ByBpD6o4rE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar