Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JestersTear said:

JestersTear said:

2 hızlı soru
aldığımız evleri sonradan satabiliyoz mu?

diğer sorum da lüx evlerin hepsinin içi aynı mı? komple?

arkada kalmasın

yeni ev veya garaj alırsan otomatik satıyor

$200k'dan sonra standart, turuncu duvarlar vs
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Goering said:

ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar,
social clubla alakasi yok..

cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar

Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ?

verdi geçenlerde $500k
Mesaj tarihi:
Goering said:

CuteButPsycho said:

Goering said:

ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar,
social clubla alakasi yok..

cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar

Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ?

verdi geçenlerde $500k

Evet girdim baktim paralar gelmis, crewe baktim kimse yok takilmadim ciktim oyundan.
Mesaj tarihi:
ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin.

toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi.
Mesaj tarihi:
Red said:

ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire.

250klık evi aldım, garajı hayvan gibi 10 arabalık aynı garaj.
manzaralı bütün şehri görüyor yüksekte. İçi lüx ve aynı dizaynda.

so?
Mesaj tarihi:
Red said:

ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin.

toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi.

aynen, böyle bir oyunda bu kadar rezalet bir matchmaking olamazdı
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

Red said:

ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire.

250klık evi aldım, garajı hayvan gibi 10 arabalık aynı garaj.
manzaralı bütün şehri görüyor yüksekte. İçi lüx ve aynı dizaynda.

so?

ben önce 270bbin dolarlık evi aldım. sonra gelen parayla 400bin dolarlık evi aldım. hiç bi farkı yok:s 2. evi alınca ilk evin parasının yarısını geri verdi. yani toplam 550bine fln denk geldi parayı çöpe attım :S
Mesaj tarihi:
hea bayramda bitiremedim şimdi günde 1 saat falan oynayayıp bitirmeye çalışıyorum.daha %65 de.gerçi hayvan gibi geziyorum yan görevlerin hepsini yapıyorum aslfjasfh tüm yarışlara falan giriyorum :D
Mesaj tarihi:
Gta 1-2 ye hasta olmus, 3'u 15 dk oynadiktan sonra gta serisine bir daha bakmamis birini acar mi bu oyun? Gorevlerin zorluklari, oyun ici atmosferi fln?
Bu da usenmeyip cvp yazan patilere tesekkur seysi olsun www.youtube.com/watch?v=6ByBpD6o4rE
  • Yeni Oluştur...