Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

CuteButPsycho said:

Goering said:

ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar,
social clubla alakasi yok..

cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar

Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ?

verdi geçenlerde $500k
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

CuteButPsycho said:

Goering said:

ekim'de online'da karakter yaratana $500.000 vericek rockstar,
social clubla alakasi yok..

cok karakter silindi malliklarindan onun telafisi, herkese veriyorlar

Dun aldim oyunu, online karakterimide actim, acar acmaz yarisa soktu beni kazandim, ama ne 250.000 ne 500.000 dolar veren olmadi. Belli bikac gorev yapmak mi lazim yoksa ?

verdi geçenlerde $500k

Evet girdim baktim paralar gelmis, crewe baktim kimse yok takilmadim ciktim oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin.

toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ayrıca klasik rocktar online sistemi. iğrenç ya. ulan benim crew'üm falan yok. bi tane allahn kulu ile mission yapacam diye 1 saat gidiyor lan. meçmekinginize sokayım. çok mu zor amk ben join mission dediğimde aynı görevi yapanlarla eşleştirsin.

toplu invite atıyorsun çoğu gelmiyor. canım mesela car detmeç oynamak istedi. gittim mişın yerine. kimse gelmedi.

aynen, böyle bir oyunda bu kadar rezalet bir matchmaking olamazdı
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Red said:

ben 400klık evi aldım. garajı falan var hayvan gibi. manzaralı daire.

250klık evi aldım, garajı hayvan gibi 10 arabalık aynı garaj.
manzaralı bütün şehri görüyor yüksekte. İçi lüx ve aynı dizaynda.

so?

ben önce 270bbin dolarlık evi aldım. sonra gelen parayla 400bin dolarlık evi aldım. hiç bi farkı yok:s 2. evi alınca ilk evin parasının yarısını geri verdi. yani toplam 550bine fln denk geldi parayı çöpe attım :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...