Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 texture gelmemesi olayı sadece 1 kere oyunun başında geldi bana ps3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Red said: ben de hissetmedim. tv'den falan mı acaba. game mode açık bende. kapatınca mesela fps ağlıyor. tv deki game mode ların oyun fps'si ile ne alakası var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/2752/sUF4bet-dUCTnXcjS-59iw/0_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Qj6fOwMZYVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hiç kimsenin oyunu buglanmadı mı online patchten sonra?44.6daydım son manuel save 22deymiş.komple baştan yapıcam oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ne guzel işte tekrar oynuyosun oyunu daha ne :P şaka maka oyundan soğutur adamı. ben şimdi patch gelmiş onu indirdim online ı denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben olsam bastan baslarım. zaten ikinci kez oynıcam hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 su an online tutorialı oynuyorum level 2 oldum bile asd ama çok ağır loadingler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: hiç kimsenin oyunu buglanmadı mı online patchten sonra?44.6daydım son manuel save 22deymiş.komple baştan yapıcam oraları O online patchten miymiş. Abvvv. Benim 32 spaceship part gitti ya o yüzden. Deli çıkıcam, en olmadık yerlerde bir de bunlar doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: hiç kimsenin oyunu buglanmadı mı online patchten sonra?44.6daydım son manuel save 22deymiş.komple baştan yapıcam oraları buglanmadı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi dün eski saveden devam ettim autosavei aktif edip, bugun yeni patch gelmiş kesin bu sorunu çözen şeydir.hay lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 oyun bana daha iyi donanım lazım diye bas bas böğürüyoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 GTA IV'ten daha iyi optimize edilmiş gibi ya, o tam bi faciaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 O değil de serverlar rezalet ya, bi ağzımızın tadıyla online oynayamadık, daha 3. göreve geçemeden yattara. Hatta ilk görevin sonunda leaderboard'a bile bakamadım yavaşlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi çünkü hiç bir oyuna yüklenilmeyen kadar fazla oyuncu yükleniyor serverlara, 15 küsür milyon aktif oyuncu kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi dagbasi diye biri vardı yanlışlıkla gidip kestim adamı kimdiyse özür, hemen öncesinde itin teki kestiydi de o sandım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dagbasi asghdshdsfjnhgfklhgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 şimdi ben dün paticik crewe girdim de, serverda 10 kişi vardı biri türk, diğerleri yabancı yabancı konuşuyolardı.sesi de kapamadım.olayı ne şimdi bunun?millet oyuna girdikçe aynı servera mı atıyor?yoksa görev falan yapcağımız zaman mı bi araya getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 5dk oynayabildim online. sacma sapan bisey olmus. bi gorev yaptım tek basıma, sonra takıldı kaldı 2 dk bekledim. baska bi oyuncunun yanına attı, aynı gorevi bu sefer baskasıyla birlikte yaptık. ne oldugunu anlayamadım dogru durust, dogaclama gelisiyo olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende de tutorialda baya saçmaladı. tutorialdan sonra tek sıkıcı olan şey loading süreleri benim için. hiç düşme kopma yaşamadım co op görevlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 multi bu haliyle oynanmaz, teknik sorunlarindan bir tarafa bikakirsak gorev sayisida yetersiz. bir kac ay sonra tekrar denemek lazim multisini, o arada rockstar milyarlari cukka yapa dursun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Daha ilk başta kendime sigortalamak için araba bakarken bi tane Banshee'ye atladım, arabayı gerçek parayla satın almadan sigortalayaman dedi. Sen de mi Rockstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sigortalama ne ya? Nasıl oluyor ve ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi ayda çok cüzi bir miktar ödeyerek hayat sigortası alabiliyorsun işte onu demiş.. aldığın property için de geçerli olabiliyor, soyguna yangına karşı vs. ama araçlarının sigortalı olması gibisi yok gerçekten. İyi ki rockstar düşündü bu sigorta olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 online mod mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar