zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila said: bitmez ki. hay ağzını öpeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bir şey sorucam bu oyun xbox a da çıkıyor di mi? bende xbox vardı lan unutmuşum. alalı 8 ay oplacak 3 kere oynamaadım. bu oyun ona çıkacaksa hemen alayım var di mi xbox a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bildiğimiz xbox di mi ? bunun yenisi fln çıkmamıştır heralde. kinect var benimkinde 8 ay önce almıştım hatta yok lan 6 ay önce. abi inanılmaz heycanlandım. çok koptuğum için olaydan yenisi fln çıktıysa ona için mi çıkar bu oyun. yoksa benimkine olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bende de xbox var, yeni xbox henüz daha çıkmadı rahat ol. araldan ön sipariş verdim bakalım bekliyoruz umarım zamanında teslim ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 180 e mi satıyodu aral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 pepsi koduyla 165e düşüyormuş.varsa elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aralda oyun 180 lira, ama pepsi kampanyası var. pepsi kapaklarından çıkan şifreyi yazdığında 15 lira daha indirim yapıyor, 165 e geldi işte. kargo ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bi de dlc veriyomus, istedigimiz dlc'yi alabiliyo muyuz? ben de aral'dan alayım bari 165 fena degil. ama once pepsi almam lazım. kola iceniniz varsa biriniz sifre paylassa ya benle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 OHA abi ben bilmiyordum oyunu oynama şansım olacağını sadece ps3 fln sanıyorum. bu oyun hem evliliğimden hem de işimden edebilir herhalde. şu ana kadar hiç incelememiştim bile. şimdi işi gücü bıraktım ne bulursam okuyorum inceliyorum fasda çok kötü oldu ya. yarın alayım bari bir pepsi de çaakayım ön siparişi. rapor fln alayım hatta 1 haftalık. tadını çıakrayım fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 toggie said: bi de dlc veriyomus, istedigimiz dlc'yi alabiliyo muyuz? ben de aral'dan alayım bari 165 fena degil. ama once pepsi almam lazım. kola iceniniz varsa biriniz sifre paylassa ya benle :) Nasıl yani, future DLC'ler içinden herhangi birine kupon mu veriyor? Aral için mi geçerli bu bir tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 öyle yazıyo sitede ama içeriğini bilmiyorum işte. future mu past mı :) http://www.aralgame.com/beta/play-station-gta-v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 zeplin kullanabilecekmişiz işte o dlc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Hala en mantıklısı psn'den almak değil mi peki ya, 75/75 bölüşerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 xbox ile ps3 arasındaki grafik karşılaştırması nasıl olur. xbox da oynadığım oyunların çoğu teletubby kafasındaydı da o yüzden. gerçi oyunlar çocuk oyunu olduğu için olabilri hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 öyle ama şu kutunun her evde olması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 progamer said: Böyle senelerdir her sandbox oyun küçük adalardan oluşurken bunun böle tek parça olması garip gelmişti başta da. Harita baya büyükmüş. http://i.imgur.com/CybzA1r.gif http://i.imgur.com/hN0esbV.jpg Oooha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Amazon.de PS4'e listelemiş oyunu. http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/83a98ae2-e558-4d36-a433-c1311ac1c2fa.jpg Ama kaldırmış sonra. PC için de yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/146503/gta-5i-indirdigini-zanneden-eleman İnternete rokstar games koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 PS3'de ziyan bu oyun aslında ps4, pc için direk. PS4 içinde bi goty çıkar onada 150 bayılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu oyun konsola çıkıyorsa niye bilgisayar oyunları bölümünde yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 çünkü oyun pc de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Jeeztro said: bu oyun konsola çıkıyorsa niye bilgisayar oyunları bölümünde yaw Çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 SHOCKING LEAKED CONTENT http://i.minus.com/ibcNztcxL46glC.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sıcak su döküp ayırabiliyoz mu asdsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar