Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bright said: Bullbird said: e8600 asus p5q kingston 8gb hd4890 500w power cm haf 932 kasa bu sistemle medium akıyorum,ekran kartını 560 ti alsam ultra akar mı ? Sanmiyorum ya, o islemciyle zor, high olabilir ama. işlemci kötü değil ya. c2d serisinin en iyisi diye biliyorum. 3.33ghz de çalışıyor normalde 4.2 ghz te kullanıyorum. darboğaz yapmaz bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Cift core yok mu abi, yapar. EDIT. 560 ti'yla ultra zor zaten, 560ti'i high icin oneriyordu yani DICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 E7200 işlemcim 4850 ekran kartım vardı, BFBC2'yi her şey en düşükte anca oynuyodum. Ultra akmaz o makinede. Bi sistem en yavaş bileşeni kadar hızlıdır, o işlemci eninde sonunda yavaşlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oha lan nasıl bi oyun arkadaş. 1 oyun için 580 almam arkadaş aaksfasf high'da akarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 benim aslında highda falan gözüm yok, lowda kasmasın yeter de kasıyor işte. öyle olunca da pek zevki çıkmıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 _ILuVaTaR_ said: benim aslında highda falan gözüm yok, lowda kasmasın yeter de kasıyor işte. öyle olunca da pek zevki çıkmıyor oyunun. 6870 le medium belki high akar ya.win 7 64-bit istiyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 işlemci son nesil i5 i7 falan değilse hiç kasmayın bence, o minimum fps düşmeleri kalacak yine anca ufak bina içleri, koridorlarda falan sabit fps rahat edersiniz yoksa açık alan yine ağlatacak işlemcileriniz gpu kral olsa bile. ben onun için hiç ellemiyorum 4850'ye low'da paşa paşa arada kasılarak da olsa oynuyorum. ilutavarın 8800gt > hd6870 geçişinde bf3'de fark hissetmemesi benim teoriyi kanıtlamış zaten. gerçi 8800 çok leş, 6870 bf3 hariç oyunlarda en az 2 katı fps verir onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 i7 8gb ram ati 5850 highda herşey gayet iyi ultrada arada kasabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 grand bazaar'da alleyway'de falan takılıcam artık o zaman fps fazla düşmez oralarda, hem deli gibi k/d ratio kasılıyo orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 amd x4 965 asus hd 6870 2x2 4gb ram full high x16 sorunsuz oynanıyor,ultra denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 23" monitör alacağım da şu sistem 1920x1080 ve ultra'da düzgün çalıştırır mı acep? Yoksa Ati'nin 7xxx serisini mi bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 rahat çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 i5 işlemcili laptopum ve GT420M ekran kartım ve 4GB RAM'im ile sizce nası oynarım bu oyunu, almama değer mi? Çok çılgın bi kalite aramıyorum zaten, BFBC2 kadar olsun yeter. AA falan bize fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 çok rahat oynarsın bence,almaya değer mi dersen dün aldım oyunu bende,iyi ki almışım FPS açlığını giderir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 "roket adam" said: i5 işlemcili laptopum ve GT420M ekran kartım ve 4GB RAM'im ile sizce nası oynarım bu oyunu, almama değer mi? Çok çılgın bi kalite aramıyorum zaten, BFBC2 kadar olsun yeter. AA falan bize fazla. Benim bi arkadaş i5 3gb ram 320m ile oynayamadı , seninki biraz daha iyi ama sıkıntı yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sorunsuz falan dedik de bi ortalama 5-6 oyundan sonra donuyor ,alt tab zor yapıp zor kapatıyorum oyunu ,makina az biraz kasılıyor sonra kendine geliyor tekrar gir oyna yine atıyor falan filan ,bana ramden kaynaklı bi sıkıntı gibi geldi ,4gb yetersiz diyen arkadaşlara katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 onceden olsa rahat oynardin, simdi rahat oynayamazsin, cunku patchlerle bozdular oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 doğrudur öncesini bilmiyorum,2 gün oldu işte alalı da son durum bu diyelim o halde gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 32/32 7/24 metroda akog sniper oynayabiliyorum sadece patchten sonra asdasd. azcık acık alanda baslıyor kasmaya herşey lowda ama AA da bişeyi arttırdım dün daha smooth oldu random kare atlamalar fln coktu onlar kayboldu. jete heli bin tdm at benim bf3 hayatımda böle geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aquila said: onceden olsa rahat oynardin, simdi rahat oynayamazsin, cunku patchlerle bozdular oyunu. Bendede tam tersi, her gelen patchten sonra fps arttı. Oyun daha bir stabil hale geldi. Örneğin ilk defa girdiğim oyunlarda mutlaka hata veriyordu o olay kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 benim baya kötüleşti performans patchlerden sonra, bilmiyorum neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 performans olarak sıkıntı yok oyun içinde de 5 mapte 1 donuyor oyun ,çok boktan yani 1 saattn fzla oynayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1000 ticket lı serverlara gir. 5 mapi 1 saatten fazla zamanda oynayacaksın. profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 asdf 66 dk oynadım az önce dediğin gibi atmadı,öyle aptal bir sorunun böyle aptal çözümü olursa şaşırmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar