Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cavanagh said: bunun playoff maçları da var orda da birbiriyle maçları olacak bu takımlardan 2 ya da 3 tanesinin onlarda da bu uygulama olacak büyük ihtimalle desteklemeye gidemeyecek taraftar deplasmana olaya bak ya ahah playofları ankarada yapabilirler.. son dk golu bekliyorum o play oflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 genel karar. klüpler birliğinin kararıymış. gerizekalı adamların toplandığı yer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 İyice bok ettiler, dahada çok batırıyorlar herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 böyle aptallık olamaz ya, hayır bir insanın yönetiminde ülke futbolunda tek iyi birşey bile olmaz mı ya, FIDIRISYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sanmam başka yerde yapılacağını klüpleri hasılat gelirleri vs diye kandırdılar, başka yerde maç yapmazlar herkes kendi sahasında oynar playoff maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bence derbiler oynanmasin. baskanlar tff hakemliginde dama, pisti falan oynasin kazanan 3 puani alsin derbiden. sifir gerginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sannti: İki takım kaptanının kozmik odada yapacağı FIFA maçının sonucu, derbinin galibini belirlesin. Olay çıkma ihtimali sıfır. #tffyeoneriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çarşı'dan elemanlar bileti olan fenerbahçeliler gelsin bizimle kapalı da birlikte izleyelim demişler, şimdi de iki takımın tribün liderleri beşiktaş'ta bir kafede toplantı yapıyorlarmış durumla ilgili, kapalıya alınacak galiba fenerbahçeliler, olaysız biterse bu olay olağanüstü olur, umarım da yaparlar bu güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ulan sabah bilet satıyorsun, 4 saat sonra rakip seyirci alınmayacak diyorsun.o kadar plan yaptık otobüs tuttuk izmir'den gelcez diye.daha da derbiye filan gitmem kadıköye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 arkadaşın fb iletisi said: Federasyona bu tribün kültürünü bitirmek isteyen zihniyete inat eski açığa "burası sizin hakkınız pankartı açılsın"!!!gelsin fener yarı yarıya izleyelim kavgasız gürültüsüz...yoksa bu kafayla lig tv alalım die içerdeki maca da gidemicez yakında! olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu da fenerli tweeti :p Teklif çok anlamlı TEŞEKKÜRLER ! #carsiyagelfener iyi de Teknik Direktörünü,Asbaşkanını 2 dakikada satanlara nasıl güveneceğiz? http://twitter.com/#!/FENERBAHmEt/status/129191247544975360 #carsiyagelfener diye hashtag çıkmış. Çok değişik şeyler olabilir bugün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 beşiktaşlıların teklifi çok guzel hakkaten ama nolursa olsun ben kendim gidicek olsamda gitmem mesela. beşiktaşlılara özel bişi değil tabiki bu. okadar senelik atışma var. fenerbahçe bi gol atsa orda olanlar sevinmicek mi? sevinicek tabi. orda 2 3 tane (herkes demiyorum bak) kendini tutamayan hötzöt yapsa olay çıkar. tabi aynı şey fb içinde geçerkli. gol attıktan sora "koyduk çaktık" falan tarzında kendini tutamayan bişiler dese yine olay çıkar. çok kolay şeyler değil yani. ama umarım olur tabi. muhteşem bi tribün olayı olur çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aslında çaktık dersin yani de abartırsan olay çıkar. 1-2 dersin yeter. bence de olmaz ama olmasını herkes istiyor. biraz da tavırlar önemli. yorumlara bakıyorum sitelerde, fenerliler sadece onlar yapılmış bir tavırmış gibi algılıyor. Alakası yok, çünkü aynısı diğer takımların da başına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 en sonunda toplancak tüm taraftarlar federasyonun, kulüp başkanlarının ağzını burnunu kırcak.istenmeyen olayları o zaman görcekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bencede en güzeli bütün taraftar gruplarının toplanıp federasyona yürümesi olur. hatta ole bişi yapıcanki çarşıyla gfb maç saatinde federasyona yürüyecek falan. çok acayip olabilir. ama işte mesela diyelim federasyon protestolar karşısında kaldırdı yasağı. plıyıf'taki bi maçta deplasman taraftarıyla diğer taraftarlar arası bi olay olduğu anda adamlar bi anda haklı duruma geçerler. biz dedik bole olcak diye falan. hiç bi zaman istemem şu federasyonun haklı duruma geçmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Tam bir fiyasko yahu deplasman taraftarının alınmaması da nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Beşiktaş tribünlerinin sevilen ismi Şevşek Ali, İl Güvenlik Kurulunun almış olduğu kararı HABER1903'e değerlendirdi. Şevşek Ali yaptığı açıklamada; " Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bu dönemlerde böyle bir kararın alınması son derece yanlış bir karar oldu. Bizim deplasmana gitmemiz yada onların deplasmana gelmemesi mantıksız geliyor. Elinde maç bileti olan Fenerbahçeli arkadaşları ağırlayabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 etkili bi protesto yapılması isteniyorsa maça kimsenin gitmemesi gerekiyor. tüm bu federasyondu, bilmemneydi futbol izlendiği için var. federasyona yetkiyi veren de o nedenle biziz. futbol bu kadar çok sevildiği, çok kişi tarafından seyredildiği için büyük paralar dönüyor. bu ilgiden para kazanıyor adamlar. öyle bir organizasyon yapılacaksa gidilmesin iki hafta maça bak nasıl yalvarıyorlar. kararı alan da kulupler birliği olduğuna göre onlara da ders olur. takımımı yalnız bırakmak istemiyorum, iki hafta gitmesek maddi zarara uğrar falan hikaye. kararı alan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ben sirf bu mac icin ucakla yurtdisindan gelecek adamlar taniyorum. biletler satildiktan sonra nasil bi is bu beyinsiz insanlar. adamlarin ucak bileti ne olacak aldiklari izinler ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bınını kırdısım bın mı ıl didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 by fatihkaya1903 Şu aında Alen, Sefa başta olmak üzere iki takım tribün liderleri yarınki maçı en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için toplantı yapıyorlar 30 minutes ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 muhtemelen maçtan önce ortak bir protesto yürüyüşü yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 knox said: by fatihkaya1903 Şu aında Alen, Sefa başta olmak üzere iki takım tribün liderleri yarınki maçı en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için toplantı yapıyorlar 30 minutes ago neyi değiştire bilicekler ki olay olucak şimdi boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Odeon said: ben sirf bu mac icin ucakla yurtdisindan gelecek adamlar taniyorum. biletler satildiktan sonra nasil bi is bu beyinsiz insanlar. adamlarin ucak bileti ne olacak aldiklari izinler ne olacak irkidisim fidirisyinimiz tirifitirin givinligi icin ildi bi kirirliri. gilip diyik yisiydi iyi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yarın giyiyorum fener formamı çarşıda izliycem maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar