Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 8. Hafta | Beşiktaş JK - Fenerbahçe | 27 Ekim - 20.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:

bunun playoff maçları da var
orda da birbiriyle maçları olacak bu takımlardan 2 ya da 3 tanesinin
onlarda da bu uygulama olacak büyük ihtimalle
desteklemeye gidemeyecek taraftar deplasmana olaya bak ya ahah

playofları ankarada yapabilirler.. son dk golu bekliyorum o play oflarda
Sosyal ağlarda paylaş

çarşı'dan elemanlar bileti olan fenerbahçeliler gelsin bizimle kapalı da birlikte izleyelim demişler,

şimdi de iki takımın tribün liderleri beşiktaş'ta bir kafede toplantı yapıyorlarmış durumla ilgili, kapalıya alınacak galiba fenerbahçeliler,

olaysız biterse bu olay olağanüstü olur, umarım da yaparlar bu güzelliği
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlıların teklifi çok guzel hakkaten ama nolursa olsun ben kendim gidicek olsamda gitmem mesela. beşiktaşlılara özel bişi değil tabiki bu. okadar senelik atışma var. fenerbahçe bi gol atsa orda olanlar sevinmicek mi? sevinicek tabi. orda 2 3 tane (herkes demiyorum bak) kendini tutamayan hötzöt yapsa olay çıkar.

tabi aynı şey fb içinde geçerkli. gol attıktan sora "koyduk çaktık" falan tarzında kendini tutamayan bişiler dese yine olay çıkar. çok kolay şeyler değil yani. ama umarım olur tabi. muhteşem bi tribün olayı olur çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında çaktık dersin yani de abartırsan olay çıkar. 1-2 dersin yeter.
bence de olmaz ama olmasını herkes istiyor. biraz da tavırlar önemli. yorumlara bakıyorum sitelerde, fenerliler sadece onlar yapılmış bir tavırmış gibi algılıyor. Alakası yok, çünkü aynısı diğer takımların da başına gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede en güzeli bütün taraftar gruplarının toplanıp federasyona yürümesi olur. hatta ole bişi yapıcanki çarşıyla gfb maç saatinde federasyona yürüyecek falan. çok acayip olabilir. ama işte mesela diyelim federasyon protestolar karşısında kaldırdı yasağı. plıyıf'taki bi maçta deplasman taraftarıyla diğer taraftarlar arası bi olay olduğu anda adamlar bi anda haklı duruma geçerler. biz dedik bole olcak diye falan. hiç bi zaman istemem şu federasyonun haklı duruma geçmesini.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş tribünlerinin sevilen ismi Şevşek Ali, İl Güvenlik Kurulunun almış olduğu kararı HABER1903'e değerlendirdi.

Şevşek Ali yaptığı açıklamada;

" Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bu dönemlerde böyle bir kararın alınması son derece yanlış bir karar oldu. Bizim deplasmana gitmemiz yada onların deplasmana gelmemesi mantıksız geliyor. Elinde maç bileti olan Fenerbahçeli arkadaşları ağırlayabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.
Sosyal ağlarda paylaş

etkili bi protesto yapılması isteniyorsa maça kimsenin gitmemesi gerekiyor. tüm bu federasyondu, bilmemneydi futbol izlendiği için var. federasyona yetkiyi veren de o nedenle biziz. futbol bu kadar çok sevildiği, çok kişi tarafından seyredildiği için büyük paralar dönüyor. bu ilgiden para kazanıyor adamlar.
öyle bir organizasyon yapılacaksa gidilmesin iki hafta maça bak nasıl yalvarıyorlar.
kararı alan da kulupler birliği olduğuna göre onlara da ders olur. takımımı yalnız bırakmak istemiyorum, iki hafta gitmesek maddi zarara uğrar falan hikaye. kararı alan onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

by fatihkaya1903
Şu aında Alen, Sefa başta olmak üzere iki takım tribün liderleri yarınki maçı en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için toplantı yapıyorlar
30 minutes ago

neyi değiştire bilicekler ki
olay olucak şimdi boş yere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...