Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 8. Hafta | Beşiktaş JK - Fenerbahçe | 27 Ekim - 20.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Cenk harikaydı, yediği gollerde yapacağı birşey yoktu yani, frikikten yediği golde çok ekstra birşeydi. Yani Alex falan vursa rahat çıkartırdı da Cristian tam anlamıyla nükleeri kurdu orada,

Fener'de Caner çok çok iyiydi lakin bunun en büyük sebebi de sürekli yanında yardımda olan Ziegler'di. Bunun da sebebi tek başına Quaresma'ydı. Geriye sıfır destek verdi, Ziegler - Caner her seferinde tek başına Hilbert'i yakalayıp ağzına verdiler resmen, hani Fener'in ilk golünü Alex'in atmasına üzüldüm. O gol direk Caner'in hakkıydı yani, performansın bir şekilde ödüllendirilmesi lazımdı.

Beşiktaş orta sahası kendini buldu, Fernandes kesilince harika bir hal aldı. Fener orta sahasından kat kat daha iyiydi maç boyunca fakat kanatlardan felç etti Fenerbahçe, kanat organizasyonlarının hepsi büyük tehlike yaratıyordu.

Fernandes'ten sonra Quaresma'da kesilirse şu takımdan ya da en azından adam gibi oyna lan diyip sağlam ultimatom verilirse rövanşta Beşiktaş alabilir bile,

Onun dışında Necip'i beğendim oynadığı kısa sürede, bayağı iyiydi. Fener'de de Mehmet Topuz'u oyundayken beğenmesem de onun çıkışıyla birlikte orta sahada büyük güç kaybedildi. Çıkmasaydı maçın ikinci yarısı Beşiktaş bu kadar istikrarlı atak yapamazdı.

Aykut Kocaman çok çok kötü iki tercih yaptı. Hani böyle bir maçta yapılmaması gereken 4-5 hareketten ikisiydi tartışmasız.

Caner'in iyi görünmesi kesinlikle Hilbert'e karşı 2ye 1 mücadele etmelerinden. Stoke maçındaki quaresma olsa tam tersi görüntü olurdu. Bir de Hilbert ileri hiç çıkmadı, İsmail de nadiren çıktı, muhtemelen kenardan talimat gelmiş, İleri çıksalar bu kadar çok gelemezdi Fener. Hilbert zaten çabuk adam, geri de dönebilir icabında.

Bir de Necip girer girmez, dağıttı resmen ortasahayı, top kaptı çalım attı, ileri taşıdı takımı. Çok daha erken girmeliydi, Ernst çok kötüydü çünkü.
Ernst benim tahminimce çok da iyi olamayacak artık. Adam yürüyo sahada, güç olarak bitmiş, zaten 32 yaşında falan, gg yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Ernst çok kötüydü çünkü.
Ernst benim tahminimce çok da iyi olamayacak artık. Adam yürüyo sahada, güç olarak bitmiş, zaten 32 yaşında falan, gg yani.

adam beşiktaşın orta sahasını tek başına toparladı. hucuma çıkardı. ilerdeki tek dinamizmi sağlayan oydu. Adam çoğu yerde tek başına mücadele etti.

nasıl kötü diyebilirsin anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi asker de lazım takıma. Hepsi general olursa o takımdan bir bok olmaz. Tamam q7 izlemesi keyifli çalımlarını, Simao da yavaştan başladı hareketlenmeye. O ikisi yeter zaten takıma. Çoğu kişi Mehmet Aurello'yu beğenmez ama çok toparlıyorlar defansı. Ernst de o şekilde. Hele ki ikinci yarı Ernst kanatlara öyle toplar attı ki, Simao'yu bile koşmaya zorladı. Sağ kanada Quaresma'ya çıkardığı toptan top direkten döndü, sonra offside falan gol geçersiz. Bunlar ufak şeyler belki göze batmıyor ama önemli şeyler.

TLDR Ernst iyi oynadı iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

aktiftablet said:

Ernst çok kötüydü çünkü.

adam beşiktaşın orta sahasını tek başına toparladı. hucuma çıkardı. ilerdeki tek dinamizmi sağlayan oydu. Adam çoğu yerde tek başına mücadele etti.

nasıl kötü diyebilirsin anlamak mümkün değil.

Abi adam sahada yürüdü. Q7 daha çok baskı yaptı rakibe. Guti ve Fernandes normalde daha çok pres yapıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Abi adam sahada yürüdü. Q7 daha çok baskı yaptı rakibe. Guti ve Fernandes normalde daha çok pres yapıyo.

İlk golde ernst kaptı topu, simaoya verdi. İkinci golde de quaresmaya pası veren ernstti galiba. Maç içinde de öyle müthiş bi baskısı olmasa da, orta sahada atağı başlatan vs.. oydu genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

q7 baskı yapsaydı rakibe beşiktaş ilk golü o şekilde "kesinlikle" yemezdi. Hatta belki Fener gol bile atamayabilirdi.

Q7'nin olduğu kanadı Fenerbahçe koridora çevirdi. Hani şeyi düşünemiyorum ben sağda Ekrem - Quaresma birlikte oynasaydı maç kaç farka giderdi acaba,

Q7 ileride etkili olabilseydi ziegler o kadar rahat çıkamazdı, önce bunu sormak lazım bi de. Biraz daha basit oynayıp, çizgiye inip iki orta yapsaydı ordan o kadar rahat gelemezlerdi. Bi kere çizgiye inip orta yaptı, gol oldu zate ndiğer kanattan.

Ernst'e gelince, adamı biraz da rakip ataktayken izleyin. Bayağı yürüyo çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...