cetintas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Madcat said: Ren said: fenerbahçe şöyle takım olmayı bıraksın vallahi fenerbahçelileri dürüm yemeye götürücem ya. ne bu abi duran top dakika 88 gol fenerbahçe 85 ten sonra gol atmasa küme düşer o puanla gene armutlar başladı. kaç maçtır yenen çıkmadı hala q_q :)-D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: Odeon said: yine allah korudu bjk yi. 2 takimda iyidi ama guzel mac oldu cenk+ozer kurtardi bjkyi cenk 2. golü hediye etti resmen. ilk defa ciddi hatasını gördüm. o baraj 2 kişilik olacaksa kalenin solunda neden duruyorsun? baraj mini etek gibiydi. kapatmıyordu hiç bir yeri. Ama genelinde baya iyiydi. Tek hatası gol oldu. abi cunku kendine guveniyor cenk. daha yasi kucuk tecrubesi yok. cok yetenekli cok iyi kaleci ama iste kafasinda bazi seyleri bitirse bir numarali kaleci olur dunyada cok begeniyorum. yedigi gollerin cogu kendine cok guvenmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ligi lider olarak bitirene kupa vermiyolar panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yalnız çok güzel maç oldu, bu lige böyle maç fazla özer de sonda onu kaçırmayacak abi, 3 yıldır bekliyoruz patlama yaptı yapcak diye, şu orta sahadan attığı gol dışında ne yaptı ekstra gerçekten hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: ... baraj mini etek gibiydi. kapatmıyordu hiç bir yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya cenk naptın hacı sen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Fenerin direkden dönen top beleş gole dönüşür bizim direk uzağa gider =) 2. yarı fenerin 2 gol haricinde pozisyonu yoktu 2. golden sonra yine bozulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bonjo said: özer denen adamdan bir kurtulamadık , on dk daha olsa alacaktık maçıda neyse bir puanda iyidir. 5dk daha az olsa veriyodunuz lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bi devre daha oynansa sampiyonduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 genel olarak futbolumuzu çok beğendim , simaonun attığı gol hakikaten harikaydı ama 2. golü yemicektik orda bekirin çalım yiceğini daha quaresmaya koşarken biliyordum =) neyse böyle önemli bir deplasmanda 1 puan yine kötü değil ama biraz daha istekli oynasaydık 3 puanı çok temiz alırdık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iki takımın taraftarı da maçı alabilirdik diyebileceği bir sürü an oldu ligin şu ana kadar ki en iyi maçıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu arada pozisyonu saçma sapan fenere sağlayan aurelio ya da yuh olsun, defansda pas yaparken topu kaytırdı beyefendi hemde bir kaç kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Pozisyon olarak bakarsak bizim toplamda daha çok net pozisyonumuz vardı, son dakkada özer adam gibi vursaydı o topa çok güzel bir galibiyet almış olacaktır. Maç güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 açık ara ligin en iyi maclarndandi.. 2 takımın da kacan pozisyonlari guzell golleri fln vardi.. hakemlik bişey olmadi zaten maci iyi yönetti,oyuncularda gayet sakindi en ufak taşkınlık olmadi Zevkli macti hakkı beraberlikti eğlendik epey.. O atkılarin üzerimden 1er 1er uçuşu cok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 maçı izleyemedim şimdi özeti izledimde ne güzel maç olmuş yahu. 2 takımda çok iyi oynamış. ligin şimdiye kadarki açık ara en güzel maçıydı. cristian'da frikikten bombalamaya devam ediyo. son dakkada özer adam gibi vursaymış süper bi galibiyet alıyomuşuz nerdeyse. bekir'i quaresma ve simao karşısında izlemekte eziyetti. canlı izleseydim tv'yi kırardım muhtemelen. caner çok iyi oynamış hakkını veriyo bu sene formanın. simao'da harika bi gol atmış. sürekli jeneriklik gol yiyoruz beşiktaştan. ibrahim akın olsun, geçen seneki gol olsun (kim attı hatırlayamadım), bu seneki simao'nun gol falan. ayıp oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Fırat Aydınus'u hiç sevmiyorum da harbi mükemmel maç yönetti adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Cenk harikaydı, yediği gollerde yapacağı birşey yoktu yani, frikikten yediği golde çok ekstra birşeydi. Yani Alex falan vursa rahat çıkartırdı da Cristian tam anlamıyla nükleeri kurdu orada, Fener'de Caner çok çok iyiydi lakin bunun en büyük sebebi de sürekli yanında yardımda olan Ziegler'di. Bunun da sebebi tek başına Quaresma'ydı. Geriye sıfır destek verdi, Ziegler - Caner her seferinde tek başına Hilbert'i yakalayıp ağzına verdiler resmen, hani Fener'in ilk golünü Alex'in atmasına üzüldüm. O gol direk Caner'in hakkıydı yani, performansın bir şekilde ödüllendirilmesi lazımdı. Beşiktaş orta sahası kendini buldu, Fernandes kesilince harika bir hal aldı. Fener orta sahasından kat kat daha iyiydi maç boyunca fakat kanatlardan felç etti Fenerbahçe, kanat organizasyonlarının hepsi büyük tehlike yaratıyordu. Fernandes'ten sonra Quaresma'da kesilirse şu takımdan ya da en azından adam gibi oyna lan diyip sağlam ultimatom verilirse rövanşta Beşiktaş alabilir bile, Onun dışında Necip'i beğendim oynadığı kısa sürede, bayağı iyiydi. Fener'de de Mehmet Topuz'u oyundayken beğenmesem de onun çıkışıyla birlikte orta sahada büyük güç kaybedildi. Çıkmasaydı maçın ikinci yarısı Beşiktaş bu kadar istikrarlı atak yapamazdı. Aykut Kocaman çok çok kötü iki tercih yaptı. Hani böyle bir maçta yapılmaması gereken 4-5 hareketten ikisiydi tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Çok güzel maç oldu. Kavgasız gürültüsüz, hatasız tam bir futbol maçıydı. Fenerlilerin öyle girmesini çok beğendim federasyona inat =) Cenk gerçekten çok iyiydi. İlk gol zaten inanılmaz şans işi ve alex'in zekası ikinci golde de zaten insan olan o topun önünde durmaz. q7 yedi bitirdi beni ama anlaşılan taraftarı mest etmiş. Anlayamadım. Maçın en kötü adamıydı bana göre. Bütün pozisyonları piç etti. neyse daha söylenecek çok şey var da yine yenemedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri]turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta... yuh lan, birde bu hırsız sahtekarla ne güzel stat bastık diye övünüyor gerzekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi sanmıyorum ben öyle bişi olduğunu. sonuçta adamlar da gerizekalı değildir o biletlerin turnikelerde işe yaramayacağını bilir. tff ve polisin bir düzmecesi olabilir, zaten yasaklamak istiyorlar deplasman muhabbetini bu şekilde bir yöntem izliyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi turnikedeki adamlar mal mı? biletin ustune bakmıyo mu adamlar okutmadan once? bence net yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 o hengamede bakmazlar biletin ne olduğuna falan, ben de arkadaşlarla gittiğim bi Manisa-Beşiktaş maçında polis kordonunu Kocaeli-Antalya maçının bileti ile geçmiştim de, turnike olayı baya saçma. Kaldı ki neden bozulsun abi yanlış biletten turnike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 cenkde necipde canerde çok iyi oynadı gelecek için umutlandım demek isterdim ama milli forma giyemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu arada bence de inanılmaz kalitesiz bir maç oldu. teknik ve taktik açıdan hiç bir şey yoktu. iki takımda demiyorum çünkü bizde cidden yoktu. Ernst orta saha da tek başına direnmeye çalışıyordu. simao biraz ağırlığını koydu farkını gösterdi. veli çok dağınıktı. müdahalelerde eksik kaldı. q7 yüzündan takım 10 kişi oynadı. fener de alex herhalde gördüğüm en kötü oynunu oynadı. ona rağmen attı. q7 geri gelmeyince fenerin sol kanadı canerinde biraz kendini aşması ile hilberti sildi süpürdü. kör dövüşü gibiydi maç. pozisyon olunca göz hoş geldi. ayrıca q7'nin emre ye attığı çalım tam giflik. yapsanıza ya hahaha beli bileği her yeri kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar