Crysis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben bir hakaret bir de darp davasından suçlu bulundum ceza aldım diyelim. davaların biri sabıka sayılır ve hapse girer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ömür boyu yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 içerde şişlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 konuyu geyik bölümüne açtım heralde kazara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 buradan pek yanıt alamazsın avukatın yok mu ki? başından iki olay geçmişse vardır kesin ona danış en temizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hapise girmezsin ama sabıka olayını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Karşı tarafla anlaş bence, ben öyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kemikte kırık fln varsa anlaşma olmuyor bu arada, o şartları fln da öğren tam anlaştım derken mahkemede patlama sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 duruşmalara falan gittim ama avukatım yok, devlet böyle olaylar için avukat atamıyor galiba. konu hakkında anlayacağınız son derece bilgisizim. bir hakaret, bir de darp davasından kısa süre arayla ceza alırsam sadece sabıka kaydı tutulup para cezası mı verilir, yoksa 1. olay sabıka sayılıp 2. olay yüzünden hapsi boylar mıyım onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 istersen soykırım yapmış ol maddi durumun avukat tutacak kadar iyi değilse bulunduğun ildeki baro başkanlığı eğer uygun şartları taşırsan (maddi durumu ispatlamak, fakirlik belgesi vs..) senin için avukat görevlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kesici bir alet ile yaralama yoksa hiç birşey olmuyo.önceden ertelenmiş bir cezan yoksa para cezası ile kurtuluyorsun ben yaşadım aynı şekilde bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Xunn insanlara ilham kaynağı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hem kafa at hem küfür et sonra bana yardim edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wastyrx said: Karşı tarafla anlaş bence, ben öyle yapmıştım. ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Zorla bi ara psikoloğa yolladılardı ya lan o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gençlik nereye gidiyor beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Darp'ın cezası ya para ya da dört ayla bir yıl arası hapis. Avukatsız gidersen ama pekâlâ hapsi boylayabilirsin. TCk'yı açacak kadar da mı bilmiyorsun abi? 86. madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wastyrx said: Zorla bi ara psikoloğa yolladılardı ya lan o işte. ha dedim birini mi dövdün acaba sinirlenip. ona göre davranayım ynaında jkdshfksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dövdüm, haklıydım. Yeni cezalar sağolsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ha lan tamam şimdi hatırladım olayı. kafa beyin kalmadı bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Avukat tut, önemli. Bi sabikan yoksa önceden direk sabikana islemiyolardi galiba. Bide para cezasina dönusur heralde ilk defa adliye karakola dustuysen diye biliyorum, yaniliyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 throine said: buradan pek yanıt alamazsın avukatın yok mu ki? başından iki olay geçmişse vardır kesin ona danış en temizi o. alırsın. hukuk okuyan ve avukat olarak çalışan kişiler vardı forumda. peşin hükümlü olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 İlk darpda içeri girmeyecek diye bir şey yok. Hakime kalmış o. Darp var, darp var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sabıka siciline işleniyor mu onu iyi öğren, işleniyorsa yandın, ömür boyu karşına çıkacak o. İşe başvururken, vize isterken, ticaret yaparken, yüksek öğrenime devam ederken falan hep sıkıntısını çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 eğer ceza olursa sabıka da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar