Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 reddit falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aynı yerdeyiz lan ben de biliyorum o köpekleri, yeni yapılan kapının orda falan besliyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ya yalniz cidden cildirdi kopekler. Gecen gun 4 tanesi onumuzden kosarak gecti boyle sanki biz yokumusuz gibi pantolonumu camur falan ettiler. Eskiden insanlara karsi cok daha efendi tavirlari vardi. Simdi durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi belli yani durum, ormandan inenleri besliyorlar azıyorlar hayvanlar, gidip yarın konuşucam bi arkadaşa da atar yapmışlar alt kapıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi bu atasehire kopekler sizin ordan mi geliyor yoksa deli bi kopek nufus artisi var bu aralar atasehirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 boğaziçi kuzey kampüsteki köpeklerde bu sıkıntı yok. hele emektar köpek firefox vardı. baya eski sürüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko said: abi bu atasehire kopekler sizin ordan mi geliyor yoksa deli bi kopek nufus artisi var bu aralar atasehirde... Bizim burda inonu mahallesinde de cok fazla kopek var. Abartmiyorum, geceleri 7-8li gruplar halinde geziyorlar. Seslerinden uyuyamadigimiz oluyor. Belediye bu konuda sessiz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Joker said: boğaziçi kuzey kampüsteki köpeklerde bu sıkıntı yok. hele emektar köpek firefox vardı. baya eski sürüm.. boğaziçinde bümedin arkasındaki tepelerde sanırım belediyenin ormana saldığı köpekler var onlar bazen 11-12 gibi falan güney kampüse iniyor 10-15li gruplar halinde bi kere denizanası sürüsü gibi inmişlerdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 izmirli köpekler istanbulu destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 izmirlilere hakaret etti.banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kopeklere hakaret etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bence istanbula hakaret var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Başka bir semtin belediyesi fitnelik yapıp kendi muhitinden topladıklarını sizin oralara bırakıyordur. Aynısını kendi belediyenizden itina ile talep ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 abi kampüsün(yeditepe) her bir yanında kulubeler yok mu ztn? önüne mama kapları filan. mesela bizim fakülte binasının önünde bir grup var böle sürekli takılan(güzel sanatlar). hocalar besliyor bunları genelde bu arada. hatta bigün bir hoca beslerken gördüm ben. kadını parçalıcaklardı 2si aynı anda üstüne atlıyodu çenesini filan patilediler kadının. koştum bende uzaktan görmüştüm bişiyiniz var mı filan dedim. kadın yok yok oynyoruz yemek veriyorum ya sabredemiyolar filan dedi. hımm taam diip gitmiştim. domuz vücutlu olan( ya da onun gibi bişi vücudu bi saçmaydı yani aça iyi saçma çirkin deil) çok sevimli bi tane vardı hatta. adını unuttum ama o binalara filan giriyordu arada. reklamdan arkadaşlar sınıfa filanda sokuyorlardı hayvanı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Creus said: domuz vücutlu olan la hala orda mı o ? chemical sen de kes muhalefet partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben göremiyorum artık onu ya. acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kampusteki kopekler cok salak ya. yarisinin havlamaya bile mecali kalmamamis, sabah aksam inek gibi yatiyorlar. diger bi grup da hiperaktif. ordan oraya kostur milleti sikistir, kedileri sikistir felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fikir güzel, tespit de doğru, ama ingilizcede sıkıntılar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sokak köpekleri kadar aç,susuz,ıslanmış,üşümüş yaşasanız ve insanlardan sürekli kötü muamele görseniz sizde saldırırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mighty_THoR said: sokak köpekleri kadar aç,susuz,ıslanmış,üşümüş yaşasanız ve insanlardan sürekli kötü muamele görseniz sizde saldırırdınız. köepklerin yaptğını meşrulaştırmaya mı çalışıyorsun!! medeni köpekler de var!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Boun güney kampüste de kedi istilası var. Kantinin orada bir yemek yedirmiyorlar dışarıda direk saldırıyor 8-10 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahmedinejad said: Mighty_THoR said: sokak köpekleri kadar aç,susuz,ıslanmış,üşümüş yaşasanız ve insanlardan sürekli kötü muamele görseniz sizde saldırırdınız. köepklerin yaptğını meşrulaştırmaya mı çalışıyorsun!! medeni köpekler de var!! haklısın bende geçen gün bir tane gördüm yemek dileniyordu. Dedim patilerin tutuyor gir bir işe çalış ne dileniyorsun. Eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Wispy said: Boun güney kampüste de kedi istilası var. Kantinin orada bir yemek yedirmiyorlar dışarıda direk saldırıyor 8-10 tanesi. abi kış mış demeyip şöle bşi ile gelicem okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Adamın şikayetini anlamayanlar var aranızda eheheh İnsanlar iyilik yapmak istemiş olabilirler ki gayet güzel birşey. Ama daha yabani olan hayvanların bundan fayda sağlarken aynı zamanda insanları rahatsız etmesi öğrencilerin katlanmak zorunda olmadıkları bir durum takdir edersiniz ki. Ki hayatta en büyük korkuları köpek olan insanlar da olabilir. Böyle public bir ortamda herkesi mutlu etmez bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Köpeklerin saldırması olayı birbirlerini gaza getirmeleriyle alakalı. Rektörlük önünde Mutlu var mesela kimseye dokunmaz etmez. Sessiz sakin yatar dinlenir hep mutlu olan surat ifadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar