Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeditepe köpeklerinin kontrolde çıkması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

senko said:

abi bu atasehire kopekler sizin ordan mi geliyor yoksa
deli bi kopek nufus artisi var bu aralar atasehirde...

Bizim burda inonu mahallesinde de cok fazla kopek var. Abartmiyorum, geceleri 7-8li gruplar halinde geziyorlar. Seslerinden uyuyamadigimiz oluyor. Belediye bu konuda sessiz tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

boğaziçi kuzey kampüsteki köpeklerde bu sıkıntı yok.
hele emektar köpek firefox vardı. baya eski sürüm..

boğaziçinde bümedin arkasındaki tepelerde sanırım belediyenin ormana saldığı köpekler var onlar bazen 11-12 gibi falan güney kampüse iniyor 10-15li gruplar halinde bi kere denizanası sürüsü gibi inmişlerdi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi kampüsün(yeditepe) her bir yanında kulubeler yok mu ztn? önüne mama kapları filan. mesela bizim fakülte binasının önünde bir grup var böle sürekli takılan(güzel sanatlar).
hocalar besliyor bunları genelde bu arada. hatta bigün bir hoca beslerken gördüm ben. kadını parçalıcaklardı 2si aynı anda üstüne atlıyodu çenesini filan patilediler kadının. koştum bende uzaktan görmüştüm bişiyiniz var mı filan dedim.
kadın yok yok oynyoruz yemek veriyorum ya sabredemiyolar filan dedi. hımm taam diip gitmiştim.

domuz vücutlu olan( ya da onun gibi bişi vücudu bi saçmaydı yani aça iyi saçma çirkin deil) çok sevimli bi tane vardı hatta. adını unuttum ama o binalara filan giriyordu arada. reklamdan arkadaşlar sınıfa filanda sokuyorlardı hayvanı : )
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Mighty_THoR said:

sokak köpekleri kadar aç,susuz,ıslanmış,üşümüş yaşasanız ve insanlardan sürekli kötü muamele görseniz sizde saldırırdınız.

köepklerin yaptğını meşrulaştırmaya mı çalışıyorsun!! medeni köpekler de var!!

haklısın bende geçen gün bir tane gördüm yemek dileniyordu. Dedim patilerin tutuyor gir bir işe çalış ne dileniyorsun. Eğitim şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın şikayetini anlamayanlar var aranızda eheheh

İnsanlar iyilik yapmak istemiş olabilirler ki gayet güzel birşey. Ama daha yabani olan hayvanların bundan fayda sağlarken aynı zamanda insanları rahatsız etmesi öğrencilerin katlanmak zorunda olmadıkları bir durum takdir edersiniz ki.

Ki hayatta en büyük korkuları köpek olan insanlar da olabilir. Böyle public bir ortamda herkesi mutlu etmez bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...