axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yandex rusyanın en popüler arama motoru, bir kaç ay önce Türkiye pazarına girmiş. Şirinli şakalı bi arama motoru yapmışlar falan filan. Yalnız adamlar panaromik istanbul sokak haritası çıkarmış bugün yeni gördüm ve hasta oldum. Beklediğimden baya iyi, bizim evi perdelerine kadar görünce bi sevindim. Şöyle bi ss koyayım daha iyi anlatmak içinAynı resim için tık Hatta boğazı bi tur da denizden çekmişler o da baya başarılı. Trafik durumu eklentisi de var, baya kurcalanmaya değer bi site yapmışlar. Googleın lokalizasyonu tercümeyle sınırladığı bi dönemde daha çok çalışırlarsa gayet alternatif olma potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 açılmışytı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oha süpermiş. allahın unuttuğu yerdeki benim evin önüne bile gelmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 google dan önce davrandılar adamlar lan helal. ve baya da başarılı öyle saçma sapan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yalnızca istanbul değil ankara için de haritaları var. Baya googleın gavuristandaki sokak görüntülerinin aynısını yapmış adamlar. Bu arada link vermeyi unutmuşuz http://harita.yandex.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bursa yokmuş teh. ankara'da baya yer gezmişler cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 rusyadaki evleri de perdelerine kadar görebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oha panorama olayı süpermiş. Harika bi ışıkla çekmişler bizim orayı, her yer cıvıl cıvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sadece perdelerine kadar olsa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oha hakkaten nasıl yapmışlar bu işi ya arabalı bi sistem sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Vay babağun kemüğüne http://harita.yandex.com.tr/-/CBFrI2ir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Adamlar arabanın tepesine kamera koyup sokak sokak geziyorlar. Şöyle bişey hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 eski kız arkadaşının sokağına bakan loser var mı benden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben şu anki sevgilimin evine baktım. sorada linki ona attım şaşırdı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sokak çarptı beni ya ne demeye baktım ki sıdıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 google bizim şehirlere yapmadı mı henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://harita.yandex.com.tr/-/CBFveD9-# bilen bilir istediğiniz yere dönün eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 404? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 goldbären said: eski kız arkadaşının sokağına bakan loser var mı benden başka Oyy baya kötüymüş o must.. not.. look.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi ben de forgiverin koyduğu noktayı piksel piksel inceliyorum editlemesen yaırm saat shitbrix arayacağım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yandex iyi baya, daha önce konuşulmuştu yandexle ilgili sanırım burda da. ben mail de aldım servisleri güzel ama @yandex.com.tr veriyor tuhafiye sitesi gibi bi izlenim uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 nasıl belli bir noktada panorama açılmış halde link yapıyoruz? kastım kastım bulamadım yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Tepede printle facebook tuşlarının arasında paylaş diye bi tuş var. http://harita.yandex.com.tr/-/CBFzmR0f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ankarada bizim mahalleye girmişler, bizim bi alt sokaktan dönmüş gitmişler şerefsizler! o yüzden tutmadım kınıyorum ayrıca ! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ^^ 50 metre geriden çekcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar