pontipati Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 babam annemi döverken araya girdim.adım babaya el kaldırdıya çıktı.ne yani elim kolum bağlı izleyecek miydim?bu suç mu şimdi, babaya el kaldırmış mı sayılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kasayı yan yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aile arasına girilmez ama yerinde olsam bende aynısını yapardım ve ileriye giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baban suçluysa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kafa atmak bile serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aklima sirtinda bicakla yatan kadin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hoş el kaldırmadan da çözebilirdin. babadöven olmuşun babadöven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kavurma said: Aile arasına girilmez o da aileden sayilmiyor mu. babasi ve annesi sonucta. iyi yapmissin ayrica. yaptigi yanlis bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 güç gösterisi iyidir.şiddet uygulamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.kuzeyguneydizisi.tk/wp-content/uploads/2011/09/mustafa-avkiran-kuzeyguney.jpg babaya göre deişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 anneni döv babanın gönlünü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yerden taş alıp atar gibi yapsaydın ikisinide korkutup daha güzel bir çözüm bulabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 erojen bölgeye cücük hareketi yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sonuçta kavgayı bırakıp seninle uğraşmaya başlamışlar. başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pontipati said: adım babaya el kaldırdıya çıktı. süpermiş bence kingslayer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Saeros said: pontipati said: adım babaya el kaldırdıya çıktı. süpermiş bence kingslayer gibi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Saeros said: pontipati said: adım babaya el kaldırdıya çıktı. süpermiş bence kingslayer gibi hahahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Saeros said: pontipati said: adım babaya el kaldırdıya çıktı. süpermiş bence kingslayer gibi ahaha bizdede bole bi olay vardı ama ben babami kavrayıp fundeye getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vaniLLe said: kavurma said: Aile arasına girilmez o da aileden sayilmiyor mu. babasi ve annesi sonucta. iyi yapmissin ayrica. yaptigi yanlis bisi. Aile arasına girilmez demekle kendimi kastetmiştim çünkü başkasının ailesi hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz diye düşünüyorum, o yüzden sadece kendimi onun yerine koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 e abi sen de ailedensin, yan komşun karısını döverken bile girersin araya ne yani. kaldı ki anne lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sufi said: sonuçta kavgayı bırakıp seninle uğraşmaya başlamışlar. başarılı. ahahah çok iyi bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kuzey güney izleyip topik açıonuz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pontipati said: babam annemi döverken araya girdim.adım babaya el kaldırdıya çıktı.ne yani elim kolum bağlı izleyecek miydim?bu suç mu şimdi, babaya el kaldırmış mı sayılıyorum? anneyi döven babaya her şey müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar