tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu depremden sonra tvlerde olsun internetde olsun, "onlar kürt hepsi pkklı bırakın gebersinler" vb yorumlar bize elleri silahlı dağa çıkmaya hazır yeni pkk militanları kazandıracak. düşmanlığı körüklemeye, ayrımcılığı körüklemeye devam etsinler. pkk ya ve bdp ye öyle güzel propaganda yapma fırsatı veriyoruz ki müthiş. sen bundan sonra istediğin kadar kürtler türkler kardeşiz de, kim inanırkı sana , he buna inanan kürtler vardı güneydoğuda hatta oğullarını şehit veren kürtlerde vardı, ama şu deprem ve sonrasında yaşananlardan sonra bunu savunan kürt kalırmı bilmem. kendinizi van'da yaşayan vatanına bağlı bir kürt olarak düşünün , deprem oluyor ve bir anda senin ailen göcük altındayken ne yardımı siz pkklısınız diyen sesler duymaya başlıyorsun, ne hissedersin acaba. her ne sebebden olursa olsun orda masum çocuklar göcük altındayken bize ne iyi olmuş mantığında dolanan insanların, otobüslere bomba koyup gencecik cocukları yakan pkklıdan hic bir farkı yoktur gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hyr şeyi anlamıosun ama tinu insanlar iyiki deprem olmuş demese de o adamlar dağa cıkıcak ztn.niye illa ama öyle yaparsak dağa cıkıcaklar böyle yaparsak cıkıcaklar diosun cıkıcaklar işte ne yaparsan yap.istersen hoşgeldiniz pankarı aç birinin dediği gibi yine cıkıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ıste hep boyle dendığı için çıkıyorlar zaten, bak orda daha göcük altında çocuklar var, cahil cocuklar daha onlara bu yaştayken öğretiyorlar bak türkler böyle işte diye bizde canak tutuyoruz onlara, senelerce bu yüzden bitmedi pkk, cunku pkk hep bizim kürtlere olan düşmanlığımızdan beslendi, biz kin kustukca kürtlere, onlar daha çok yandaş kazandı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bdp'nin faşist olmadığını düşünenler mi vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tinu said: ıste hep boyle dendığı için çıkıyorlar zaten, bak orda daha göcük altında çocuklar var, cahil cocuklar daha onlara bu yaştayken öğretiyorlar bak türkler böyle işte diye bizde canak tutuyoruz onlara, senelerce bu yüzden bitmedi pkk, cunku pkk hep bizim kürtlere olan düşmanlığımızdan beslendi, biz kin kustukca kürtlere, onlar daha çok yandaş kazandı, valla şu anda aslında kürtlerin bi kısmının türklere ve devlete olan düşmanlığından besleniyorlar. hani istanbulda senin, benim arabamı yakmaya çalışanlar onlar. biz gidip "al kürdün arabası, al sana alev!!!" diye yakmaya kasmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 şimdi böyle sağda solda "onlar kürt yardım yapmayın gebersin" yazıları çıkıyor, 7,2 yetmedi kafasında mesajlar dönüyor ya, pkk nın işine geliyor, adamlar oh diyordur ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dağa çıkacaklar denince doğa yürüyüşü gibi masum bir tabir oluyor. tv, de internette "yok size yardım eli, sevmiyorum ben sizi" denince adamlar tabiki senin kardeşini, babanı, amcanı öldürür. dersek daha doğru görünen bir cümle olur, hatanın büyüğü nerede görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bide şu var, izmirde allah korusun böle bişi olsa, insanların direk ne dicekleri belli ve bunun ondan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne diyecekleri belli de onun bundan çok farkı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Suark said: bide şu var, izmirde allah korusun böle bişi olsa, insanların direk ne dicekleri belli ve bunun ondan farkı yok. yok abi izmir için aynı tabirler ortaya çıkmaz yani çıksada 3-5 kişiden ibaret olur oda siyasi yapıdan kaynaklı.şuanki durumun aynısı olmaz olmasıda mümkün değil bence.ben ankarada yaşıyorum izmiri çok severim izmir halkınıda çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tek bir raharsızlığım var bu yardımların daha sonra dağa çıkmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 endless_night said: Suark said: bide şu var, izmirde allah korusun böle bişi olsa, insanların direk ne dicekleri belli ve bunun ondan farkı yok. yok abi izmir için aynı tabirler ortaya çıkmaz yani çıksada 3-5 kişiden ibaret olur oda siyasi yapıdan kaynaklı.şuanki durumun aynısı olmaz olmasıda mümkün değil bence.ben ankarada yaşıyorum izmiri çok severim izmir halkınıda çok severim ben sana sölim 1- Donsuz şehir allah sopasını vudru 2- 7.4 yetmedimi alhaksızlar bunlar denicek anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 söyldiğim gibi 3-5 kişiyi geçmez o tabirler oda dediğim gibi siyasi saçmalıklardan olur.şuanki gibi bir tarafda pkk bir tarafda vatansever bölünmesi oluşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Duygu Canbas icin aciklama yapmis Fatih. Sasirdim adam vanliymis. Sevgili okurlar Habertürk TV'de spiker Duygu Canbaş'ın ağzından çıkan sözler ne yazık ki, maksadını aştı ama bazıları bu dil sürçmesini ya da ifade bozukluğunu büyütüyor. Söyledikleri kabul edilebilir gibi değil ama söylediği, söylemek istediği değildi. Eminim. "Deprem Van'da oldu ama hepimizi sarstı. Hepimiz yıkıldık" demek isterken, belki canlı yayın yorgunluğu, belki dil sürçmesi, olmadık bir cümle kurdu. Adı Habertürk olan herhangi bir yayın organında, böyle bir cümle, bazılarınca yüklenmek istenen anlamda asla kullanılmaz, kullanılamaz. Habertürk'ün böyle bir fikri olmaz, böyle bir zikri olmaz. Nasıl olabilir ki, ben Vanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 müge anlıya dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hani ölsünler, iyi olmuş falan demiyorum ama bence burada tepki koyan birçok insan da en az "ölsünler" diyenler kadar naif. Ben Van'a gittiğimde karşılaştığım 10 kişiden 9'u PKK'yı destekliyordu.. Bunlardan 4'ü bilinçsiz destekliyordu ama 5'i bilinçli olarak onların tarafındaydı. Elbet masum insanlar vardı, elbet gidip yardım edilecek; etik bir durum söz konusu. Öteyandan o tarafa aktarılacak yardımların % kaçına PKK el koyacak ben bunu merak ediyorum mesela. Bunu hiç düşünmemek de elimde olan bir şey değil ne yazık ki. Çünkü ben geçtiğimiz ay 100 civarı şehit verdim. Özellikle birçoğunuzun "iyide senin şehit vermene sebep olan Van halkı değildi" demesini anlıyorum. Bu nedenle "ölsün alçaklar" diyemiyorum. Ama emin olun bizim tarafta ne kadar "hayvan" varsa, o tarafta da var. AT'nin açıklaması bunu gösteriyor. Daha da kötüsü, umarım PKK, tüm Türkiye Van'a yardım etmeye çalışırken, en savunmasız halimizde bir eylem yapmaz. Ama öyle bir hal ki bu; ateşkes zamanında da biz şehit verdik. Vurmayalım, etmeyelim, hepimiz kardeşiz. Ama karşımdaki bana ateş ederken ben bu kardeşlik duygusunu hissedemiyorum. Karşımdakine de hissettirmemi beklemek bence doğru değil. Bu nedenle kimseye "sağ duyulu" değil diye çemkirmek mantıklı değil. Çünkü Van'da insanlar çocuklar tarafından taşlandı. Çünkü Van'da birçok insan öldürüldü, yaralandı... Şimdi ne yapılması bekleniyor ben pek bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Gerekirse 10 kişiden 1i için yardım edeceksin. Belki kalan 9u da insanlık görür. O görmese başkası görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 said: Van Merkezinde 3 öğretmen ve Erciş'te 19 öğretmen olmak üzere 22 öğretmenimizin hayatını kaybettiği bilgisi alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 arkadas pek dobra olamamis ama ben diyim onun yerine birakilim ölsünler demek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Harbi yalnız deprem İzmir'de olsa kalkıp göbek atacak haşere sayısı hiçte az olmaz yani. Başbakandan "gavur izmir" diye başlar o kortej herhalde. =/ Kalkıp dağa mı çıksalar izmirliler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 her yer için böle ki bu konya çökse rahat bırakıcak mı sanıosun diğerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 deprem ile terörü ayırmak gerekiyor. van'da yaşanan olay bir afettir, her yaştan insan can veriyor bu afette, evsiz kalıyor, aç kalıyor, insansan bu afetten doğan felaketi önlemek adına gidersin orda insanlara yardım edersin, van türkiye cumhuriyetinin bir şehri içinde yaşayanlarda bizim vatandaşlarımızdır , devlet gidecek oraya her yardımı yapmak zorundadır. terör olayları ayrı bir olaydır, yada ordaki insanların elektriği kaçak kullanmaları bambaşka bir olaydır, bunlar suçtur , suçluyuda yargılamadan suçunu ispatlamadan yargılayıp ceza veremezsin, ölen askerlerin intikamını depremle alamazsın. bu zihniyet devam ettiği sürece pkk ya en büyük yardımı yaparsın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu arada van da herkez pkk lı diyenler için : Van ili Genel Seçim Sonuçlarına Göre Partilerin Çıkarttığı Millet Vekili Sayıları Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) toplamda % 53,22 oy aldı. Bağımsız (BAĞ) toplamda % 32,6 oy aldı. Toplam oy sayısı 99.973 ile Van ' dan 2 Milletvekili çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 rüzgar eken fırtına biçiyor ne sayısından istatistiğinden bahsediyorsunuz hâlâ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 10 kişiden 9 u pkk'lı diyorlardı da, demek akp ye oy veren pkklıda varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar