Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl insanlık ya?!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

Devlet zamanında bir hata yaptı diye şimdi bağımsızlık mı vermesi gerekiyor?

Gerçekten anlamıyorum abi sizi. Yahu devletler hata yapar, millet seçiyor bu adamları. Millet idaresi var. Kürt eğer kendisine kötü davranan bir hükümetle yaşıyorsa en büyük suç yine kürdündür.

yapmayın lütfen ya.
Bağımsızlık'a, özerkliği nasıl kabul görebilirsiniz anlamıyorum.

midem bulanıyor okudukça.

BDP mecliste, bak MECLİS diyorum. Milletvekilleri silah dağıtacağına otursun önergeler çıkarsın. Kimle hesaplaşmak istiyorsa sunsun meclise. Diyabakır cezaevinde kim o "bokları" yedirdiyse otursun yargılanmasını istesin.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin etik, insani t tarafını tartışmaya zaten gerek yok. Bizi teröristlerden, katillerden ayıran özelliklerimiz var. Zaten türk milleti olarak her zaman yardıma ihtiyaç duyanların yanında olmuş her şeyimizi paylaşmışızdır.
Bunun yanında bu olaya sevinecekler varsa yanlış düşünüyorlar. Depremde yıkılan binalar büyük oranda yüksek katlı binalardır muhtemelen. Ve o binalarda öğretmenler ve diğer memur ailelerinin veya hali vakti yerinde olup hainlikten uzak durmaya çalışan esnafların yaşıyor olma ihtimali çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

hiiç okumadım.vaktim de yok zaten.

ama ortaya çıkan durum tipik pkk sempatizanı insanların ikiyüzlülüğünün diğerlerinin midesini bulandırmasından ibarettir.

kusmuşlar.ha bu iyi bişi değildir. nefret kusmaları berbat bişydir ama, hocanın"hırsızın hiç mi suçu yok?" demesi gibi "kusan suçlu da, kusmaya sebep verecek kadar tiksinti verenin hiç mi suçu yok?"

var baba var. sevgi pıtırcıklığı yapmaya niyetim yok doğrusu, ondan açık ve net var diyorum.

"onca sene şiddeti, nefreti körüklerken ne bekliyorlardı ki?" diye de sormak da gerek aslında. sen/ben ayrımını en keskin çizgilerle ayıran, kanla boyayan bu adamların yanında duranlar, onlara destek çıkanlar, entel görünmek için yamananlar ne bekliyorlardı hakikaten?

pis bir olay ama bu mu insanlık derseniz "budur!" derim.
gelip birisinin ağzına sıçıp, sonrasında "ay bu kızdı! çok ayıp!" demek ne kadar insanlıksa, bunun öncesi ne kadar insanlıksa o kadar insanlıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yooo.

öle bişi dediğim bi kısmı var mı?

ama sevgi pıtırcıklarının aksine diğer tarafın pisliği ve sempatizanlarının ısrarlı propagandası halkın keskinleşmesine sebep oluyor.

ve bileyenler de utansın biraz.

ha diğer yandan. doğudan her, "devlet bize yardım etmiyir" "yardım gelmemiştir" saçmalığı söylendiğinde 1$ almış olsam bugün cari açı ğı kapatırdım. çoğu beleşe bişiler alıp, elektrik parasını bile ödemeyen adamlar bunlar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

utansınlar,
utansınlar da bilenenler bilendikleri şeylere dönüştükleri için yuh diyoruz. O bileyenler silindiler zaten merak etme,
yardıma ilk koşan jandarma
devlet anında müdahalaye başladı
ve yardımın en güzel örgütlendiği iller, batıdaki iller.
Çoktan silindi o bileyenler haberleri yok.

Hani ilahi adalet demek şuna, 7.4 yetmedimiden farksız. Hiç bir yapıcı yanı yok, hiç bir faydası yok;
zaten ölümün ilahi adalet açısından getirilmiş bişi olarak düşünen insan ne konsepti anlayabilmiştir, ne yargılamayı doğru yapabilmiştir. Onun bunun etkisiyle, oraya buraya çekiliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

yok be, kurtarma çalışması sırasında adam pkk işareti yapıyor arkadan.

aslında bırakacaksın, çekiceksin jandarmayı askeri.pkk kurtarsın abi.

lafa gelince kürdün yanında, ama overall'a bakınca adamlara nefret duyulmasını sağlayan, ötekileştiren, şiddeti körükleyen sempatizanları kurtarsın.

mesel ilahi adalet değil, yaşanan bir trajedinin kaldırdığı perdedir. gerçek ortaya çıkmıştır. halk bu saçmalayanlardan dolayı kırgın, midesi bulanmış artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o 2-3 insan orda, bunlar ufakken "polise taş atmak mertliktir" şeklinde büyümüş insanlar dasaa, o işareti yapan salak 1 hafta sonra göcük altından cıkmıs yakınına onu yaptıgında kafasına tokadı yer emin ol.

Biz iki ayrı ucu falan değiliz, iki ayrılık bile yok. Bu ülke bizim, içinde ki tc kimliğine sahip her vatandaş bizim. bi kaç çapulcu ve onları destekleyen zavallı ınsanlar var o kadar.

Biz hayvan deiliz ki onları öyle bırakalaım, ya da onlardan degılız kı oyle yapalım. Biz gerilla ülkeside değiliz, teröristte değiliz.
Ülke bizim, oh iyi olmuş demek onlardan olmakla onları kendinle bir tutmakla aynı şey abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bdp saçma sapan kuş beyinli bir bağımsız milletvekili az önce bir kanalda aynen şunu söyledi;

vanda halk ölüyor göçük altında,asker dağda insan öldürüyor şuan bütün operasyonların bırakılıp vana yardım edilmesi gerekiyor dedi.arkasınada şunu söyledi benim halkım bir afetle can verirken diğer tarafdanda dağdaki insanlarımızda öldürülüyor sizin afetten ne farkınız var.bunu söyleyen aysel tuğlukmu ne boksa o hayat kadınıysa.insan bu kadar fırsatçı olmaz bu kadar şerefsiz olamaz inanamıyorum yani şu duyduklarımıa.
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:

bdp saçma sapan kuş beyinli bir bağımsız milletvekili az önce bir kanalda aynen şunu söyledi;

vanda halk ölüyor göçük altında,asker dağda insan öldürüyor şuan bütün operasyonların bırakılıp vana yardım edilmesi gerekiyor dedi.arkasınada şunu söyledi benim halkım bir afetle can verirken diğer tarafdanda dağdaki insanlarımızda öldürülüyor sizin afetten ne farkınız var.bunu söyleyen aysel tuğlukmu ne boksa o hayat kadınıysa.insan bu kadar fırsatçı olmaz bu kadar şerefsiz olamaz inanamıyorum yani şu duyduklarımıa.

günaydın türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...