MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 arkadaşlar önümüzdeki ay çalışmaya başlıyorum bir terslik olmazsa... ilk işim en kısa yoldan bir araç almak olacak. aşağı yukarı 3-4 bilemedin 5k TL lik motor/araba/uzay mekiği bakıyorum. ne önerirsiniz? banka kredisi vs söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yamaha YBR125 ya da Honda CBF 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 5kya araba çok tatsız olur motora yönel derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 5k ya araba olmaz evet , motosiklet alman akılcı olur . 5k ayırıyorsan , büyük ihtimalle servis , giderler (yakıt vs) için de çok az para harcamak istiyceksindir. 2.5-3 lt / 100 km yapan YBR 125 ile rahat rahat gezersin :) 1k TL ye yakın takım taklavat ve lastik parası ayır ama ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o fiyatlara peki başka motor öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 aynı soruyu ben geçen sene sormuştum da, kışın motor mu wtf?!!! demişlerdi haberin ola dipnot: hayat sigortası yaptılar geçen, ek şartlar arasında motor kazalarında ölürsen para vermeyiz diyolar askahdlkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 renault 12 tx 1976 model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gidip bi rentacardan güzel bi sözleşme yap uygun bi araç kirala 2-3 sene 5 lira ile araba alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok ben onu aslında rastgele yazmıştım eheh motor düşünüyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 MrLevie said: o fiyatlara peki başka motor öneriniz var mı? CBR 125 olabilir Scooterlar olabilir , düşünürsen . Vites mites çok kasmıyım dersen ii çözüm aslında . Honda'nın ii scooter ları var . Hem de kask taşımazsın falan. Lastikleri hemen değiştir kışın süreceksen , bir de ii bir eğitim alıp , dikkatli davranman lazım trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 arkadaslar şu cıbırlardan alayım diyorum ama, 2. el alacagım dolayısıyla cok bir bilgim yok. nelere diikat edeyim? yukarıda motor topigi var ama hepsl birbirine girmis. bir de motor alırken isin burokratik kısmı nelerl iceriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kithnos_1 said: MrLevie said: o fiyatlara peki başka motor öneriniz var mı? CBR 125 olabilir Scooterlar olabilir , düşünürsen . Vites mites çok kasmıyım dersen ii çözüm aslında . Honda'nın ii scooter ları var . Hem de kask taşımazsın falan. Lastikleri hemen değiştir kışın süreceksen , bir de ii bir eğitim alıp , dikkatli davranman lazım trafikte. Honda start-stopu olan scooter yapmış bi tane, yeni gördüm. Zaten küçük motor, direk enjeksiyon + elektronik ateşleme + vtec falan bi de üstüne start-stop gelince alet hiç yakmıyomuş nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 iş-ev arası rotayı falan söylesen iyi olur tandem binmeye ikinci kaskı da unutma *kıps* *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 MrLevie said: bir de motor alırken isin burokratik kısmı nelerl iceriyor? noterden devir işlemlerini yapınca ruhsatı adresine gönderiyolar.hiç trafikle uğraşmana gerek yok.ayrıca geçici ruhsat ta veriyolar gelene kadar ruhsatın.bide üstüne sigorta yapman gerek.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Vw beetle al 3k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hacı murat 124 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar