Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz bir araç?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

5k ya araba olmaz evet , motosiklet alman akılcı olur . 5k ayırıyorsan , büyük ihtimalle servis , giderler (yakıt vs) için de çok az para harcamak istiyceksindir.

2.5-3 lt / 100 km yapan YBR 125 ile rahat rahat gezersin :)

1k TL ye yakın takım taklavat ve lastik parası ayır ama ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

o fiyatlara peki başka motor öneriniz var mı?

CBR 125 olabilir

Scooterlar olabilir , düşünürsen . Vites mites çok kasmıyım dersen ii çözüm aslında . Honda'nın ii scooter ları var . Hem de kask taşımazsın falan.

Lastikleri hemen değiştir kışın süreceksen , bir de ii bir eğitim alıp , dikkatli davranman lazım trafikte.
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

MrLevie said:

o fiyatlara peki başka motor öneriniz var mı?

CBR 125 olabilir

Scooterlar olabilir , düşünürsen . Vites mites çok kasmıyım dersen ii çözüm aslında . Honda'nın ii scooter ları var . Hem de kask taşımazsın falan.

Lastikleri hemen değiştir kışın süreceksen , bir de ii bir eğitim alıp , dikkatli davranman lazım trafikte.

Honda start-stopu olan scooter yapmış bi tane, yeni gördüm. Zaten küçük motor, direk enjeksiyon + elektronik ateşleme + vtec falan bi de üstüne start-stop gelince alet hiç yakmıyomuş nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

bir de motor alırken isin burokratik kısmı nelerl iceriyor?

noterden devir işlemlerini yapınca ruhsatı adresine gönderiyolar.hiç trafikle uğraşmana gerek yok.ayrıca geçici ruhsat ta veriyolar gelene kadar ruhsatın.bide üstüne sigorta yapman gerek.bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...