barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sam said: http://www.youtube.com/watch?v=89p0JPRoo64 çok feci ya, Allah korusun. :/ dolaplardan filan da uzak durmak lazım kesinlikle. aptal adam ya korkudan götü atıyo hala kameraya çekiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 eşya olarak yardım yapacaklar, kullanılmış battaniye falan tamam da giyilmiş eski ayakkabı falan göndermeyin. en güzeli kızılaya maddi bağış yapın, en verimli yardım bu şekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dasaaa said: NolaxThensbane said: inşaatcılar bilirsiniz siz normal yapılar(çalma çırpma olmaksızın) çöktüğünde katlar ezilir mi. ya normal yapı çökmez ki sdfsdfsdf -_-# 8lik deprem olsa bile mi?hadi 9olsun 11olsun lan dünya yok olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baba 9'un üstünde yeryüzü şekli değişmeye başlıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 9 ne lan asddfas ama japonlar o konuda cok iyi onlara sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yazıldı mı bilmiyorum ama MNG ve PTT Van'a gönderileri ücretsiz yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yaw tamam pes ettim demiyorum ben daha birşey çeker giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baba şöle o binaların pasta gibi çökmemesi lazım yani nedir o gördüğün yataylar? kirişlerdir. biz kolonlar kirişlerden güçlü olsun istiyoruz. o binalarda kolonlar kirişlere göre daha zayıf önce kolon gidiyor, kirişler kalıyor. o da çöküyor üstüste ama sen yıkarsan binayı evet öyle bir alan kaplar nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 heh demek sormak istediğim buydu normal yapılmıs olsaydı bina yıkılsa bile katlar çökmediğinden insanlar çıkabilirdi yani dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 normal yapılmış olsa bina yıkılmazdı.. duvalar patlardı, hasar olurdu kolon kiriş detaylarında vs. perde duvarlı olurdu bi kere. ama normal dediğimiz yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Atv haberleri izliyordum. Van'daki bir kadın spikere bağlandılar. Kadın konuşurken bir anda "SALDIRI VAR!" filan diye bağırdı, tam o anda yayını kestiler. Lafı geçiştirip başka bi görüntüye geçtiler. Ne oldu anlayamadım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Şimdi bende baktım ona, büyük ihtimalle bir enkaz altında kalan birinin yakını kameraya vuruyor uzaklaştırıyor sinirle yoksa öyle çatışma vs değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 açılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aiko said: Vanda askerliğini yapmış birisi olarak; Van esnafı çok misafirperverdir. çarşıya çıktığımızda asker olduğumuzu söylediğimiz vakit ellerinden ne geliyosa yapmaya çalışırlardı. indirimdir ikramdır vs.bende çoğu zaman asker olduğumu söylemezdim, mahçup oluyodum çünkü bir süre sonra. çarşıya çıktığımda sürekli gittiğim 1 2 saatimi geçirdiğim bi balcı vardı.adamın evinde kahvaltı yapmışlığım var. bugün babam aramış adamı bütün gün, ulaşamamış. yarın şirketten diğer numarasını arayacak umarım kötü birşey gelmemiştir başlarına. allah yardımcıları olsun konuşmuş bugun babam balcıyla. adamın evi çökmüş işyerinde birşey yokmuş. işin garibi yıkılan ev 2 yıl önce yapılan yeni bir binaymış. dün geceyi çadırda geçirmişler. üzüldüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 14 gunluk bebek saglam cikarilmis enkaz altindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Hava yolu firmaları Van'a ek uçak seferlerini kesti, Van'dan ne kadar çok insan tahliye edilirse çalışmalar o kadar hızlanır ve kayıplar azalır. baskı yapalım şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 AP'nin haberine göre, Van'da meydana gelen depremden iki gün sonra içinde 7 katlı bir bina çöktü. Binanın içinden insan seslerinin duyulduğu söyleniyor... 7 katlı binada 46 dairenin bulunduğu belirtildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 1'.5 saat rotarla. Ana geldik. Surekli am upans sesi var heryeede. Ercis tarafinda 1-2 yerde yagma olmus diyoar ama kesin degil henuz. Sallanti falan henuz hissetmedim. Genel olarak insanlarin morali cok kotu. Ciddi kavga var su an gelen malzemelerin dagitiminda. Kimse evlere girmiyor korkudan. Aksama kar bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kar gelirse yandı ordakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Çadir ciddi sikinti ve yardim malzemelerinin dagitim felaket durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Buradan yardıma gidenler nerede konaklıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sivisotelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bazi oteller acik ama kalmqk riskli hepsi hasarli. Ben arabada yaticam, Benim ucagimda hasar tespitciler vardi nerde kalacaklar belli degildi , cadir herhalde diyorlardi. Yagmur basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bir de simdi cok siddetli artci bekleniyor dedikodusu cikti. Guya belediye anons yapmis vs radyo yayinlamIs falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 lawl iyiymiş. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar