manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Selamlar, Eve nargile alayım diyorum. Gecen gün İzmir Kızlaragasında sordum. Adam 120 lira dedi X( Ondan böyle bildiginiz ucuza satan bir yerler var mı? Güzel bir şey almak istiyorum. Mesela o 120 lira dediği yerde metal kısmı dökme olan bi de pirinç olan vardı sanırsam. Hortumu koyun derisi bi de plastik olan falan. Şimdi nargile gurularına danışaraktan nasıl bir nargile almak lazım? Bir de güzel tütün falan nereden bulurum? İstanbul veya İzmir'den alabilirim. Nasıl olsa su 3 hafta bu ikisi arasında mekik dokuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Selam, Ben kendi nargilemi satabilirim. Ya da Kadikoy'de Rexx sinemasinin 15-20 metre asagisinda sag taraftan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Valla nargile temiz, büyük boy bi de arada bayanlar falan da içmişse alabilirim B)- bugün gidip bi rexxin ordaki yere de bakarim neler varmiş falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kızlarağası turistik mekan orada pahalı olması doğal,kemeraltında nargileciler var sıra sıra,kızlarağasını arkana al dümdüz yardır,sol tarafta kalıyordu sanırım nargileciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bende benimkini satabilirim 1kere içtim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 manve said: Valla nargile temiz, büyük boy bi de arada bayanlar falan da içmişse alabilirim B)- Bu şart ne şimdi temizlik şartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya işte çatlağı kırığı falan olmasın diye diyorum bi de bu küçüklerden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Aynen sakın küçük almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Marpuçu plastik olmasın çok farkediyor içerken pirinç olanlar biraz daha gösterişli oluyor oda fiyatlarına yansıyor metaline aç bak çok hafif dandik alüminyum olmasın yeter yalnız 30-40 liralık nargilelerden alma kıy paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi şu kömür işi olmasa süper de, kömür işi olmadan yapmanın yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 MrLevie said: abi şu kömür işi olmasa süper de, kömür işi olmadan yapmanın yolu yok mu? altı üstü tavada ısıtıyorsun kömürleri,o kadar sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi ne bilim pisliğidir tozudur pfffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 120 lira büyük boy bir nargile icin uygun bir fiyat nargilenin kaliteli olup olmaması içime direk yansıyor. Ayrıca sakın ola ki plastik marbuc alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gittigidiyorda güzel toptancılar var nargile konusunda bazı dükkanlar çok kazıkcı olabiliyor cunku.ggde ucuza kaliteli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Eminonu'de kapali carsinin icinden gecip yolu yukari dogru dumduz takip ettiginde vergi dairesinin bulundugu dortyola geleceksin, soldaki sokakta bulunan dukkanlara bak. en fazla cesidi ve en uygun fiyati orada bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NargileMarketim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Merhaba. Nargile tütünü için şu adresi verebilirim NargileMarketim.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hem de konu dışına. hiç olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 İstanbul'daysan Kadıköy civarında çok sayıda nargile satan dükkan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.nargilemarketim.com/uploads/1/3/4/2/13426680/929765.jpg?212 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar