Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lol dk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 HAH! bir adet konsol oyunu daha 4lü var mı 4lü olalım 4lü akalım ya da steamgiftsten gift edin asf neyse okeye dördüncü arayan varsa beni katın konsol shite 4 dolar daha fazla veremeyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bir kac arkadas feci sardik kac gündür kalkamiyoruz basindan, Hard ve Overkill mode inanilmaz zevkli geldi bize, iyide kastiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasgort Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hala alsam mı diye düşünüyorum kapışma bölümleri zayıf gibi geldi bana yani bi eksiklik var hem kolay ölmüyor hemde kolay öldüremiyor expert gibi bir mod varsa bilemiyceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bonerı gaza getirmeye çalıştım alsa direk ben de alacaktım almadı kaldım öyle ortada. l4d , killing floor , borderlands ekibi falan alsa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dün 1 gün boyunca trade edecek birini aradım ve sonunda 14 kömüre karşılık aldım bunu bi elemandan. kf gibi sadece pve olmasa polis de olabilsek güzel olurmuş onun dışında kf'den daha güzel geldi bana, world bank mapi de direkt heat'ten hacılamışlar müzik bile aynı lan ahah ama soygun hissini verdi kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 meme var işteyseniz falan dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bugün ne işi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 uyarı hesabı uhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Güzel oyunmuş ya bu, L4D2 gibi bişi anladığım kadarıyla, aslında iyi coop döner. Ama %33 indirim az geldi, artmazmı bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 amazon.com da $4.99 CO-OP sevenler kaçırmasın http://www.amazon.com/Sony-40814Y-The-Heist1-Download/dp/B005QF1OSG/ref=pd_rhf_ee_shvl2 STEAM KEYdir Additional Information Requires Steam account for game installation and activation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Güzel oyunmuş ya bu, L4D2 gibi bişi anladığım kadarıyla, aslında iyi coop döner. Ama %33 indirim az geldi, artmazmı bu:D sanırım bu hafta freeweekend - amazon.com çok çakal nasıl oluyorsa sürekli steamden önce indirimi koyuyor steam://install/24240 link pre-install cartı alma konusunda kararsız olanlar için güzel fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 OsManiaC said: amazon.com da $4.99 CO-OP sevenler kaçırmasın http://www.amazon.com/Sony-40814Y-The-Heist1-Download/dp/B005QF1OSG/ref=pd_rhf_ee_shvl2 STEAM KEYdir Additional Information Requires Steam account for game installation and activation. US only diyor :S bu smiley çok kötüymüş bu arada :S Aldım amazondan. alırken white house un adres ve telefonunu verdim. adımı soyadımı da verdim. ASDASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 CIA evine camdan girdi arkadaşın biraz önce, msn'den son yazdığı geldiler ... oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ahahah. saldılar beni iyiyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Free Weekendde takıldık arkadaşlarla. Eğlenceli imiş. Ilk indirimde alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Payday 5$ Gerçi 3rd party download diyor ama steam e eklenmiyor sanırım. Steam'e eklenen oyunlarda özellikle belirtiyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 payday steamworks, steam dışında oynanmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Evet ekleniyormuş denedim oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 gerizekalı kendi bir clientı var gameflyin 2 saattir aldığım oyunu download etmeye başlayamadım. gerek yok değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Aldım oyunu ekledim steam e client felanda indirmedim. History de Oyunun altında CDKEY i var alıp steamde aktif edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 free weekend steam'de. bi kaç oyun atalım yarın öbürgün belki alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 atalım, yükledim ben. istediğin zaman steam'den mesaj at gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben de indiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben de yükledim de bütün gün dışardayım. akşam 9-10 gibi burdayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar