Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gayet guzel bir fıkır bence, yıllardır heyecanla bekledıgımız kımı zaman onlar ıcın oyunlarda savastıgımız hero lar gercek kımlıklerıyle boyle eglencelı bır harıtaya katılıyor. Herkez dota telıf haklarından bahsedıyor, telif hakkı falan herseyı gectım blizz olmasaydı bunların hıc bırı olmazdı ne dota ne icefrog ne LOL ne HON aklıma gelmeyen bır suru Moba.., diyorsunuzki gec olmus zaten blizz soyl super boyle super yapıp dıgerlerınden farkılı olacaz dememiş, eglencelık cerez cıkarıyoruz demıs :) tabi asıl korkan dıger moba oyunlar olacak ki blizzardın yaptıgı hic bır sey kotu olmadı su ana kadar, su an ılk gorunumde belkı kotu gelebılır ama blizzard istesede istemesede buyuk yankı uyandıracak :)
Mesaj tarihi:
Adamlar yarışmıyorlar diğerleriyle, zaten yarıştan çekildiklerini en son gamescom'da belli etmişlerdi. LOL'ün ve Dota 2'nin korkacak birşeyi yok şuna karşı.

SC2'nin çerezlik custom map'lerinden biri olacka.
Mesaj tarihi:
starcraft: ghost?

Açıkça aptal görünmemek için Dota'ya bulaştılar. Yıllarca ellerinde Guinsoo ve IceFrog varken kadroya katmadılar, ellerinden kaçınca'da kıskandılar resmen.

Projeyi duyurduklarında Valve'ın Dota 2'sinin SS'si bile yoktu, LOL veya HON'a alternatif olabileceklerini düşündüler. Ciddi bir dizayn politikaları vardı. Ama sonra baktılar ki fazla uçtu dota camiası, böyle hafif güldürmeli, şakalı halde trailer ile sundular, 12 heroyla çıkış yapacaklar.

In-house Blizzard Dota ile diğerlerinin uğraştığı kadar uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

starcraft: ghost?

Açıkça aptal görünmemek için Dota'ya bulaştılar. Yıllarca ellerinde Guinsoo ve IceFrog varken kadroya katmadılar, ellerinden kaçınca'da kıskandılar resmen.

Projeyi duyurduklarında Valve'ın Dota 2'sinin SS'si bile yoktu, LOL veya HON'a alternatif olabileceklerini düşündüler. Ciddi bir dizayn politikaları vardı. Ama sonra baktılar ki fazla uçtu dota camiası, böyle hafif güldürmeli, şakalı halde trailer ile sundular, 12 heroyla çıkış yapacaklar.

In-house Blizzard Dota ile diğerlerinin uğraştığı kadar uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.

Ghost release olmadi ama. Release edip de, lanet olsun dedirttikleri oyun olmadi demek istenmis. Gerci su noktayi kacirmamak lazim, ortalama her oyun icin 7 yil harcayan bir firma, toplam release edilmis oyun sayisi bir elin parmagi kadar. Bir zahmet fail etmesin zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İki onu da aynı mesaj sayısıyla, aynı hızda ilerlemiş. önce birini sileyim dedim, sonra böyle birleştirmeye karar verdim. önce açılan başa geldi.
Mesaj tarihi:
Glad aslında blizzardın total oyun sayısı bi elin parmaklarını bi hayli geçiyo , herkesin bildiği diablo , warcraft gibi oyunların bile sayısı 10'u geçiyor sanırım tüm versiyonlarıyla , expansionlarıyla fln.
Blizzard ne yapmış da fail olmuş diğenlere cevabım SCII bence gayet fail. Basitçe I'in al bak bu grafikler daha iyi oturdu versiyonu. Yıllarca SCII bekleyenler anlar beni sanıyorum.
Mesaj tarihi:
kath said:

Glad aslında blizzardın total oyun sayısı bi elin parmaklarını bi hayli geçiyo , herkesin bildiği diablo , warcraft gibi oyunların bile sayısı 10'u geçiyor sanırım tüm versiyonlarıyla , expansionlarıyla fln.
Blizzard ne yapmış da fail olmuş diğenlere cevabım SCII bence gayet fail. Basitçe I'in al bak bu grafikler daha iyi oturdu versiyonu. Yıllarca SCII bekleyenler anlar beni sanıyorum.

evet biraz hayal kirikligi var ama su an multiplayer 1v1 den aldigim keyifide baska bir oyundan alamiyorum
Mesaj tarihi:
Hardcore SC oyuncusunun başka bi oyundan tad almasını beklemek yanlış olur zaten. SC'nin verdiği hazzı vericek rts varsa da piyasada ben bilmiyorum. Bi çok rts çıktı red alert , generals hepsini keyifle oynadık ama SC'nin yeri her zaman ayrı olmuştur bende.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bence blizzardın hedefinde dota olamaz
çünkü
kath said:

Hardcore SC oyuncusunun başka bi oyundan tad almasını beklemek yanlış olur zaten.

belki yıllar içinde değişebilir ama şu an için böyle.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...