sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: LvL_Sabo, 07 Haziran 2004 02:07 tarihinde demiş ki: toschack bjk'de sıçtı real'e gitti orda da sıçtı del bosque real'de sıçtı bjk'ye geldi bu işten hayır gelmez derim bjk'ye =) neyse gelsin seneye sezon sonunda görüşürüz uefa şampiyonu ve lig şampiyonu olmadan konuşmayınız seneye. bu adam büyük balon ya. zaten büyük ihtimalle sene sonunda görülecek balonluğu ekşisözlük'te okudum, ntv'de demiş. istifa etmiş yönetim de kabul etmiş barney moloztaş gülüşümü de yaparım: YIH YIH YIH :D [signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 26 Eylül 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yannış habermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ntv aynı zamanda yeni td için sinan engin lafı geçiyo dedi. ben de simultane olarak oha dedim :P hadi geçmiş olsun beşiktaşa[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 LOL! İnanasım gelmiyo =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bizi takan yok :D lig tv de söledi tamamen sallama bi habermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dur gitme orda d..cık otu denen bi ot var nice yiğitler heba oldu o yolda yıhyıh[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cemad ligtv'de sallamış olamazlar mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yahu biri böle bir söylenti var haberi diğeri konuştuk yok öle bişi haberi ha lig tvdeki adam yalan sölemiş olabilir mi(ömer güvenç) olabilir tabi herşey beklenir :D [Bu mesaj cemad tarafından 26 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ntvde söylenen del bosque'nin istifasını verdiği ve yönetimin nevzat demir tesislerinde toplanıp bu konuyu konuştuğu ve toplantının daha sürdüğüydü. eğer zaten bi açıklama olursa sırf ntv değil her yer bilgilendirir. daha kesin bişey yok yani anladığım kadarıyla[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ntvde basın toplantısı var [Bu mesaj cemad tarafından 26 Eylül 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 gitmesin ya...yerine ii bi alternatif yok :([signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yok şu an bi yere gittiği toplantı bitti kalıyor del bosque en azından bir hafta daha bodo glimt ve trabzonspor maçlarından sonra karar verecek yonetim ama bodoya yenilirse direk yollarlar bence hiç şansı yok... ama onun yerine gelecek adam da bişi yapamaz artık bu saatten sonra anca dere arasında belki 5- futbolcu gonderilip 2-3 tane adam akıllı gerekli yerlere adam alınırsa belki ama o da zor yani devre arası bu kadar işi yapmak bir ay gibi bir surede... bence del bosque nolursa olsun bu sene sonuna kadar kalmalı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Balıkçı Del Bosque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: DonCorleone, 26 Eylül 2004 23:37 tarihinde demiş ki: Balıkçı Del Bosque hehehuheheue[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu arada sinan engin starda telegol prog...estriyo kaçırmayın....[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya abi Lucescu Gs de iken çingene diodum bize geldi Del bosque Real de ,iken balıkçıya bak lan diodum o da geldi... şimdi bi tane daha böle biri war.. o da gelirse illahlah dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi sakın sus...!!:.iyi biriyse konus...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 del bosque yi gönderemiyorlarmış kendi istifa ederse gidebilirmiş. Klup tek taraflı anlaşmayı fesh ederse 4milyon euro ödemesi gerekiyormuş ben haberlerde bişey duymadım.telegolde reha muhtar hocamızın arkasındayız güveniyoruz ona diip diip duruyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: DonCorleone, 26 Eylül 2004 23:55 tarihinde demiş ki: ya abi Lucescu Gs de iken çingene diodum bize geldi Del bosque Real de ,iken balıkçıya bak lan diodum o da geldi... şimdi bi tane daha böle biri war.. o da gelirse illahlah dicem abi kim çok merak ettim. bu arada bizde del bosque'ye manav diyoduk.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: fizban, 26 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: ctrl alt del bosque ! :P Öfff çok kötüydü yaaa, akşam akşam... said: blackchaos, 27 Eylül 2004 00:08 tarihinde demiş ki: ...Klup tek taraflı anlaşmayı fesh ederse 4milyon euro ödemesi gerekiyormuş... Anlaşıldı BJK nın son hali, herif zorla kendini kovdurtup parasını alıp tekrar avrupaya dönmek istiyo :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Olabilir Rewen...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: fizban, 26 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: ctrl alt del bosque ! :P al iştee çok alındım hakaret etmeyin teknik direktörümüze "alooo ne bu hakaret değilmi alooo! "[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 @blackchaos : Kontrolsüz güç, güç değildir. ;)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 del bosque giderse kim gelecek çok merak ediyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kulislerde Ferguson ve Marinho nun adı geçiyor. Demirören büyük ölçüde anlaşmış yönetim onaylarsa marinho fergusonun yardımcılığını yapıcakmış. hayırlısı neyse o olsun.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar