Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Repopulation

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Akıllı olun... Bu oyuna kötü diyeni dövüyoruz. :D

Ya işin şakaıs bir yana, oyunu hiç incelediniz mi bilmiyorum ama pek çok kişi için rüya oyun The repopulation...

Adamlar açık açık Ultima, Star Wars galaxies ve Eve Online'ı mix edip ortaya bu oyunu çıkardıklarını söylüyorlar.

Mesela, kendi şehrini, evini falan kurabiliyorsun.

PvP'de Full loot var.

Crafting über ötesi.

Öyle yaratıklardan, epic düştü, rare düştü, armor düştü, silah düştü yok. Herşeyi oyuncular üretiyor.

Kendi clanını (guild-corp) kurup bunu alliance haline getirebiliyorsun.

Başkalarının şehirlerini ele geçirebiliyorsun.

Bunun gibi pek çok özellik var. Yani tamamen sandbox ve en güzeli kore malı değil.

Adamlar gayet ciddi ve temkinli ilerliyorlar. Öyle allayıp, pullayıp, cilalamıyorlar.

Bu grafikleri siz bir iki yıl önce görecektiniz bir de. Şu an bence karakter animasyonları çok güzel. Yani eskiye göre güzel değil, gerçekten güzel.

Edit: Haaa Wildstar'ı hasretle bekleyen gençliğe göre değil tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

abi darkfall oynamış bir ekibiz biz lütfen.

fakat gel gelelim dediğin şeylerin güzel olması yanında oyunun motoru son derece demode görünüyor. grafik öncelikli değil kesinlikle demek istediğim şey bu değil ama kombat eğlenceli olmadıktan sonra buidable olmuş, destructable olmuş, full loot olmuş, player-driven olmuş ne olacak? oyunu craft manyağı değilsen kombat ağırlıklı oynuyorsun risk/gain üzerinden zevk alıyorsun. eğer kombat keyif vermiyorsa benim için bir manası yok sadece craftan, communityden zevk alan biri değilim.

ha oyunun kombatı kötü demiyorum, oynamadık malum.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte oynamadan bilemeyiz ama ben de oyun çok iyi falan demedim. Vaat ettikleri çok iyi ama. Dev team'in bir iki röportajını falan izledim; söylediklerini bana güzel geldi.

Bir de ne bileyim yani, günümüzün hormonla şişirilmiş oyunları gibi değil. Sakin sakin geliyorlar.

Benim gibi ultima, galaxies ve Eve online oynamış biri için yazdıkları, söyledikleri okadar güzel geliyor ki... İnsan bu düşüncelerin güzel bir oyuna dönüşmesini istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...