BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Zaten sandbox mmo dediğin ya geçmişte ya gelecekte geçicek şimdiki zaman haram bu oyunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Swtor gibi sürekli instance ve loading olacak mı bunda bilgi var mı? Çok güzel görünüyor bence, animasyonların biraz kalas olması falan sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Repopulation'dan yeni haber var. Karakter yaratma videosu koymuşlar. Umarım oyun da en az bu karakter yaratma kadar detaylı ve güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 valla şu adamların ekibe katılmayı düşünüyordum ama maalesef katılamam. yardım etmek, desteklemek lazım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 pax videosunu izledim güzel duruyo bence zaten aaa produksiyon gibi animasyon grafik beklememek lazım ama gene de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Korsan video ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W4ZiSMnoRTk çok iyi geliştiriyorlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çok takip etmedim, oyun pve mi yoksa pvp ağırlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=W4ZiSMnoRTk çok iyi geliştiriyorlar bunu Oha ne hale gelmis oyun O_O Biraz firefalldan kopya cekmisler sanirim sonradan ama guzel olmus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 AHAHAHAHA. space suit ile gezen adam maden için pickaxe'i çıkardı orada koptum kapadım vidyoyu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 lightaxe'dır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ahahah sen söyleyince farkettim ama kazmanın başı ışıklıydı yani lazer kazma ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bunun betası ne zaman baslıyor? pledge yapmıstım ben. unuttum gitti sonra arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yani tamam da kalitesiz gözükmüyor mu çok ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 başından beri öyle abi, bir ara beni patakladılar çok kötü grafikler/animasyonlar/combat dediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Akıllı olun... Bu oyuna kötü diyeni dövüyoruz. :D Ya işin şakaıs bir yana, oyunu hiç incelediniz mi bilmiyorum ama pek çok kişi için rüya oyun The repopulation... Adamlar açık açık Ultima, Star Wars galaxies ve Eve Online'ı mix edip ortaya bu oyunu çıkardıklarını söylüyorlar. Mesela, kendi şehrini, evini falan kurabiliyorsun. PvP'de Full loot var. Crafting über ötesi. Öyle yaratıklardan, epic düştü, rare düştü, armor düştü, silah düştü yok. Herşeyi oyuncular üretiyor. Kendi clanını (guild-corp) kurup bunu alliance haline getirebiliyorsun. Başkalarının şehirlerini ele geçirebiliyorsun. Bunun gibi pek çok özellik var. Yani tamamen sandbox ve en güzeli kore malı değil. Adamlar gayet ciddi ve temkinli ilerliyorlar. Öyle allayıp, pullayıp, cilalamıyorlar. Bu grafikleri siz bir iki yıl önce görecektiniz bir de. Şu an bence karakter animasyonları çok güzel. Yani eskiye göre güzel değil, gerçekten güzel. Edit: Haaa Wildstar'ı hasretle bekleyen gençliğe göre değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi darkfall oynamış bir ekibiz biz lütfen. fakat gel gelelim dediğin şeylerin güzel olması yanında oyunun motoru son derece demode görünüyor. grafik öncelikli değil kesinlikle demek istediğim şey bu değil ama kombat eğlenceli olmadıktan sonra buidable olmuş, destructable olmuş, full loot olmuş, player-driven olmuş ne olacak? oyunu craft manyağı değilsen kombat ağırlıklı oynuyorsun risk/gain üzerinden zevk alıyorsun. eğer kombat keyif vermiyorsa benim için bir manası yok sadece craftan, communityden zevk alan biri değilim. ha oyunun kombatı kötü demiyorum, oynamadık malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Evet işte oynamadan bilemeyiz ama ben de oyun çok iyi falan demedim. Vaat ettikleri çok iyi ama. Dev team'in bir iki röportajını falan izledim; söylediklerini bana güzel geldi. Bir de ne bileyim yani, günümüzün hormonla şişirilmiş oyunları gibi değil. Sakin sakin geliyorlar. Benim gibi ultima, galaxies ve Eve online oynamış biri için yazdıkları, söyledikleri okadar güzel geliyor ki... İnsan bu düşüncelerin güzel bir oyuna dönüşmesini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 var mı peki tahmini beta zamanı, releasezamanı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Valla bu oyun için söylemek zor çıkış tarihi falan ama ben 2014 sonundan önce beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu çıksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 muhtemelen bu oyuna iyi dediği için banlanmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sırf crafting icin pledge lemistim bunu ben. grafik mrafik umrumda degil. market sisteminde ne var bunun? bilen var mı? sadece kozmetik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bOvmzd6bGHU http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=205309274 http://www.kickstarter.com/projects/therepopulation/the-repopulation-a-sandbox-mmorpg?ref=card kickstarter açmışlar tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 combat'ı son trailer'daki gibi olmasın yaa, sıfır adrenalin gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar