BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 3 ölü varmış. tır karşı şeride geçip minibüse çarparak durabilmiş. arabaları da almış vs vs haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aha sıçtık..eve gidemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ölü 4 olmuş daha da artıcak heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu ne abi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sabah biraz uyıyım diyip arabayla geldim işe.. şansa bak arkadaş. zaten cuma, zaten kurtköyün oralarda yol çalışması var saçma sapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Pardon hocam bir daha kaza yapıp ölmezler sende geç kalmazsın evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 oyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Offff bune böle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 en tırstığım şeyde şudur zaten. otoyolda giderken karşı şeride giren bir araba, tır. yapabilecek hiçbirşeyin yok. sıfır yani.. dünyanın en iyi refleksleri de kurtarmaz. çok net öldün abi. cinayetten farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kazadan bir saat önce geçtim oradan, ucuz yırtmışım resmen, gerçi zaman farkı bolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 arabadan kurtulma olasılığın var abi de tır yani. römorg kaysa tüm yolu kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Benim geç kalmamdan değil de şu tırlar adam gibi gitsin bi zahmet. Daha 10 gün önce başka bi tır devrildi, başka bi araca çarptı ve tüm yolu kapadı. Sabah gelirken de önümdeki arabanın önündeki arabanın tekerden bişi fırladı, cant mı tekerin biyeri mi sıyrıldı anlamadım. Önümdeki refleksle kaçtı ondan bi anda, direk bana doğru geldi. Açılı gelmese girerdi önden arabaya.. En sol şeritteydim, sağımda da otobüs vardı, kaçıcak yer hiç yoktu. İyi güzel kullanırsın, önündekinden arkandakinden kaçarsın da bazen yapcak bişi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 herif manyak gibi kullanıp trafiği birbirine katcak sora bunun cezasını ben saatlerce yolda kalarak çekicem..yok arkadaş kimse kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 BiTcH_oFBaT said: arabadan kurtulma olasılığın var abi de tır yani. römorg kaysa tüm yolu kesiyor. yani evet arabadan falan kurtulma ihtimalin bir nevi. böyle bi video vardı hatta buldum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 tır bariyer elektrik direği hepsini alıp karşı şeritteki minibüse çarpmış http://www.sondakika.com/haber-istanbul-tem-de-feci-kaza-3074595/ yazık ya allah yardımcıları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sokağa adım attın mı %50 ölme şansın var hergün kaldırımda muabbet ederken gelip carpıyor illa biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Tır şöförlerinden nefret ediyorum gerçekten. Bi tanesi de annemin ölümüne sebep olucaktı 5 sene önce. Beyinsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 8 kişi olmuş ölü sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 alayı denyo bunların ya. kaç kere 100 le giderken arkadan sellektör yapan kamyona denk geldim. durmalarına imkan yok yani o hızda. bi kere malın biri zor toparladı arkası sağa sola kaydı resmen helal olsun dedim toparlamayı başarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Doğrudur ben yurt dışından yabancı plaka arabam geldim köprüye girmeme var biraz 145 ile gidiyorum 2. şerit arkamdan taksi aynısını yapıyor 160 çıktım hala yapıyor 3. şeride geçtim bu sefer başkası yapıyor acaba dedim trfik kurallarınımı unuttum yoksa buralarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 1 haftaligina istanbul'a geldim gecenlerde. araba kullaniyorum da illallah dedim kamyoncusundan da artisinden de. bir tanesi bu ince tekerli kamyon&kamyonet karisimi ile makas atmaya kalkti salak 2 teker ustunde bi sol tekerler bi sag tekerler 4 kere yalpaladi devriliyordu denyo herif. dedigin gibi 100 le giden kamyon imkani yok durmaz ve duramayacagi hizda gitmesi de engellenmesi gerek. adim basi cctv getirmedikce zor turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kamyonculukta sorun yok efendi kullanmamakta var. yani tüplü ve öfkeli tata çarpması sonucu da gayet ölme ihtimalimiz var. şöyle güzel havada temiz yolda nasıl umarsızlıkla yapıyosun böyle kazayı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Nomak said: Doğrudur ben yurt dışından yabancı plaka arabam geldim köprüye girmeme var biraz 145 ile gidiyorum 2. şerit arkamdan taksi aynısını yapıyor 160 çıktım hala yapıyor 3. şeride geçtim bu sefer başkası yapıyor acaba dedim trfik kurallarınımı unuttum yoksa buralarımı. Ulan bi de anlatmıssın 145 yaptım, yetmedi yok 160 yaptım falan diye. Evet trafik kurallarını unutmussun. Yurt dısında da yaptın mı aynısını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Yazın istanbula geldim yeminle trafikte gözlerimi kapattım o derece sapık trafik var. Önümüzde herif akan yolda draft yapıyordu eşollu!! Yazık size istanbullular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar