Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEM'de Sultanbeyli mevkiinde kaza

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Benim geç kalmamdan değil de şu tırlar adam gibi gitsin bi zahmet.

Daha 10 gün önce başka bi tır devrildi, başka bi araca çarptı ve tüm yolu kapadı.

Sabah gelirken de önümdeki arabanın önündeki arabanın tekerden bişi fırladı, cant mı tekerin biyeri mi sıyrıldı anlamadım. Önümdeki refleksle kaçtı ondan bi anda, direk bana doğru geldi. Açılı gelmese girerdi önden arabaya.. En sol şeritteydim, sağımda da otobüs vardı, kaçıcak yer hiç yoktu.

İyi güzel kullanırsın, önündekinden arkandakinden kaçarsın da bazen yapcak bişi olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur ben yurt dışından yabancı plaka arabam geldim köprüye girmeme var biraz 145 ile gidiyorum 2. şerit arkamdan taksi aynısını yapıyor 160 çıktım hala yapıyor 3. şeride geçtim bu sefer başkası yapıyor acaba dedim trfik kurallarınımı unuttum yoksa buralarımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
1 haftaligina istanbul'a geldim gecenlerde. araba kullaniyorum da illallah dedim kamyoncusundan da artisinden de. bir tanesi bu ince tekerli kamyon&kamyonet karisimi ile makas atmaya kalkti salak 2 teker ustunde bi sol tekerler bi sag tekerler 4 kere yalpaladi devriliyordu denyo herif.

dedigin gibi 100 le giden kamyon imkani yok durmaz ve duramayacagi hizda gitmesi de engellenmesi gerek. adim basi cctv getirmedikce zor turkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

Doğrudur ben yurt dışından yabancı plaka arabam geldim köprüye girmeme var biraz 145 ile gidiyorum 2. şerit arkamdan taksi aynısını yapıyor 160 çıktım hala yapıyor 3. şeride geçtim bu sefer başkası yapıyor acaba dedim trfik kurallarınımı unuttum yoksa buralarımı.

Ulan bi de anlatmıssın 145 yaptım, yetmedi yok 160 yaptım falan diye. Evet trafik kurallarını unutmussun. Yurt dısında da yaptın mı aynısını?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...