baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 derdimiz nesteanın yenilmesi değil Mekaniklerin yetersizliği tabiki yenilecek bu allah değil ya ama 27 tane battle cruzer yapsa terran yada 27 tane thor yapsa maçı alsa normal ama broodlordlarla ultralisklerin su gibi erimeside normal nydusu bulmak ve 5 işçi ile öldürmek normal ama ghost nuke attığında nukenin atıldığı yeri bulmak hadi buldun ghostu bulmak ve onu etkisiz kılmaya verilen çabada normal. yok terran imba değil aslında Nestea 8550 apm yapamadı çok yavaş kaldı ondan verdi yoksa terran imba olurmu hiç. anlatmaya çalıştığımız Terranın her türlü orduya verilecek bir cevabının bulunması aynı cevap Zergte ve protossta yok Zerg hadi bir nebzede protoss iyice ezik Terrana bırak diğer ırkları TvT ye bile Nerf lazım sizin zorunuza gitmiyo mu tank_thorun marine_medivaca yenilmesi sizce çok mu normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baybety said: Terran sağlı solu drop yapması normal nydusun 5 işçi ile ölmesi normal 2000 tane sunkenin tek nuke ile ölmesi normal 27 tane broodlordun 10 tane ghost ile ölmesi normal overlordların tek atışta erimesi normal terran işçileri olmasa bile kaynak toplaması normal infestorlerin ghostların yanına gidememesi normal ultraliskin bile iki atışta öleceği bir durumda roach yapılmaması hata diyen sabonisin Nesteanın hatalarını görmesi normal.Buraya sayfalarca Zerg'ün yapıp Terran'ın yapamadığı şeyler yazarım. Her ırkın aynı şeyi aynı oranda yapamamasını dengesizlik olarak algılıyorsan Starcraft oynamamalısın. SC'yi (1 ve 2) diğer RTS'lerden ayrı kılan ırklar arasındaki asimetridir zaten. Hadi Protoss'ları bir nebze anlıyorum, istatistiksel olarak başarısız Protoss oyuncuları son dönemde. Tamam da Zerg'lere ne oluyor? Zerg'ün son 1 ayda kazandığı büyük turnuvalar: IEM Guangzhou (Puma) IPL 3 (MMA, STC, Ryung, Puma) IEM NY (Top) ESWC (Marineking) Code A (Sc, Gumiho) Parantez içinde de o turnuvaya katılmış dünyanın en iyi oyuncuları arasında sayılan Terran'ları yazdım, bir aklıevvel çıkıp "o turnuvada iyi Terran yoktu ki" demesin diye. Bu 5 turnuvanın ikisinin finali ZvZ, üçünün de ZvP. Dünyanın en iyi iki oyuncusu oynuyorsa, oynanan matchup birinin en kötü matchup'ıysa ve en kötü match up'ı olan 4-3 yeniliyorsa buna dengesizlik diyen her şeye dengesizlik diyecektir zaten. SC2'nin popülerliğinin dezavantajlarından biri herhalde bu da, WoW forumlarına döndü mesaj düzeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Heh bi sen eksiktin.Ben de diyordum sparta nerde diye.Sonuçta kambersiz düğün olmaz.Yaz bakalım buraya Nestea ne yapmadı da yenildi ? Yaz bakalım buraya 10 tane ghost snipe skilli ile nasıl sayısız upgradeli ultrayı overlordu ve brood lordu öldürdü ? Yaz bakayım buraya terranın mobilitisinin zergten ne kadar az olduğunu ? Yaz bakayım buraya sadece turtle'a yatarak nasıl oyun kazanılacağını ? Yaz bakayım buraya sadece marine basarak her b.ku öldürebildiğini ? Her şeye cevap dimi ? Her şeye bir karşı çıkıcılık ? Herkese söz geçirmecilik ? Zaten şu oyunu tek izleyen ve oynayan sensin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Saçma sapan mesajlarla zaten kendinizi yeterince rezil ettiğiniz için yazmamaya karar vermiştim ama saçmalık düzeyi artınca dayanamadım, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 izleyici: sc2 de eğlenmek için ne yaparsınız Stephano: Marine basıp stimlerim Incontrol: kazanmak için ne yaparsınız diye sormadı. Nestea: bu mapta erken All in yapmazsanız close positionda Terrana kaybedersiniz Nestea: (finalden sonra) bunu yazmıyacağım Spartacus şaka yaptığını düşünüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Zaten şu forumda tek akıllı sensin.Biz boş beleş konuşup post kasıyoruz.Hakarete kadar getirdin ya sonunu daha ne diyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baybety said: izleyici: sc2 de eğlenmek için ne yaparsınız Stephano: Marine basıp stimlerim Incontrol: kazanmak için ne yaparsınız diye sormadı. Nestea: bu mapta erken All in yapmazsanız close positionda Terrana kaybedersiniz Nestea: (finalden sonra) bunu yazmıyacağım Spartacus şaka yaptığını düşünüyor çünkü.Yazdığım şeyleri çok güzel çürüttün, nutkum tutuldu, cevap veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ha eklemeyi unuttum.Bu adamlar zaten oyuncu değil komedyen.Her balance ile söyledikleri cümleler insanları eğlendirmek için. Pardon spartacusu eğlendirmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bir mapta Terran ile yakın çıktım diye neden yenilmek zorundayım ????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 inyourmind said: Yaz bakalım buraya 10 tane ghost snipe skilli ile nasıl sayısız upgradeli ultrayı overlordu ve brood lordu öldürdü ? 1) 10 değil 18 idi yanlış hatırlamıyorsam 2) overseer getirmeyen, büyük mallık eden, bütün bl'lerini cloaked ghost'lara kaybeden nestea ama burada ağlayan sensin... kaldı ki dediğim gibi karada ordu bile basmamıştı, ghost olmasa viking'ler yavaş yavaş avlıyordu zaten bl'leri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 -Sen kalk bin tane baneling yap sonra bunların yarısını havada overlord içinde kaybet. -Sen kalt elindeki madenin dört birini, elindeki larvanın yarınsını overlordlarını tekrar tekrar basmaya harca. -Sen kalk sürekli drop yediğin bir ortamda 10k+ kristalin varken, her mineral line'a 5 spine, 2 spore atmak yerine baneling'leri koştur dur. -Sen kalk 1 kere bile army trade yapmaya çalışma, terranı rahat bırak, anca mutalisklerle (adamın 5k+ kristali varken ve işçi kaybetmek çokta umrundayken) git işçi kesmeye çalış. -Sen adamın 50 tane ghostu varken hala inatla büyük ünite yapacam diye kas. 14k kristal 5k gazı olan adam sürekli army trade'e kasar. Gidip binaları nexus+baneling'le almaya ya da binalara baneling drop yapmaya kasmaz. Neasty bariz şov amaçlı çıkmış maça, sınırsız kaynağı sınırsız larvası olan başka hangi zerg 1 kere bile bütün ordusu toplayıpta rakibe saldırmaz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tarafsız bir kişi cevap versin Nestea ne yapmalıydı ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 İncisözlük gibi postlarla dolmaması için cevap vermeyeceğim.Yoksa bazılarımızın terbiye sınırlarını aşıp klavye delikanlılıkları tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 said: bir mapta Terran ile yakın çıktım diye neden yenilmek zorundayım ????????????????????? Shattered Temple (ve benzeri haritalar) yakın pozisyonlarda Terran lehine dengesiz. Bu MVP ile Nestea arasındaki maçların sonucunun dengesizlik nedeniyl değil MVP daha iyi oynadı diye belirlendiği ve üst düzeyde Code S dışında hiçbir yerde Terran üstünlüğü olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 inyourmind said: İncisözlük gibi postlarla dolmaması için cevap vermeyeceğim.Yoksa bazılarımızın terbiye sınırlarını aşıp klavye delikanlılıkları tutuyor. ahah. 27 broodlord nası öldü dedin, overseer yokken cloaked ghost'lar öldürdü cevabı sonrasında "cevap vermeyeceğim" diyorsun. peki :D ayrıca yukarda free de yazmış bazı şeyler... ben de yazdım bundan önceki post'umda, açık ara en büyük hatası nestea'nin ordu takas etmemesiydi baştan beri. zerg oynamanın belki de 1 numaralı kuralını hiçe saydı adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sabonis said: inyourmind said: İncisözlük gibi postlarla dolmaması için cevap vermeyeceğim.Yoksa bazılarımızın terbiye sınırlarını aşıp klavye delikanlılıkları tutuyor. ahah. 27 broodlord nası öldü dedin, overseer yokken cloaked ghost'lar öldürdü cevabı sonrasında "cevap vermeyeceğim" diyorsun. peki :D ayrıca yukarda free de yazmış bazı şeyler... ben de yazdım bundan önceki post'umda, açık ara en büyük hatası nestea'nin ordu takas etmemesiydi baştan beri. zerg oynamanın belki de 1 numaralı kuralını hiçe saydı adam... Şimdi cevap mevap veririm spartacus reis çıkar gene bize ders verir.Sonra rezil mezil oluruz allah muhafaza.O her şeyi bilirken bize susmak düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ama bu maplar sayesinde code S e çıkıp diğer ırkların gelmelerini engelliyorlar ve ayrıca kaldırılan maplar düzenlenen maplar %99 terranın avantaj sağladığı için değiştirilip kaldırılıyor bilgin vardır mmuhakkak TalDarim altar 13 kez değişti lost template kaldırıldı shatered geldi oda defalarca düzenlendi Junge Basin daha sc2 nin başlarında apartopar gitti crosfire 10 larca versionu çıktı Scrap Station gitti daha bir sürü map var terranın avantaj sağladığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yahu olay hala mule. Nestea son mac bildigin mal gibi oynadi, sanirim kasti bile yenilmis olabilir. o kadar sacmalayacagini dusunmedim. Ama late game e giden bir oyunda 8 tane orbital atan bir terranin 20 isci birakip karsi tarafin 80 iscisiyle hala ayni income a sahip olabilmesi, bunun uzerine 180 pop fors basabilmesi oyun hatasidir. imbalance filan dahi degildir. TRUE 200 diye bir kavram var gencler. Mule suppy yemiyor. Atin 8-10 orbital late game e kadar turtle. Sonra 180 pop army supply la gezin haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sabonis said: inyourmind said: İncisözlük gibi postlarla dolmaması için cevap vermeyeceğim.Yoksa bazılarımızın terbiye sınırlarını aşıp klavye delikanlılıkları tutuyor. ahah. 27 broodlord nası öldü dedin, overseer yokken cloaked ghost'lar öldürdü cevabı sonrasında "cevap vermeyeceğim" diyorsun. peki :D Sparta reis kızma bir cevap veriyorum affına sığınarak. Abicim canım kardeşim benim.Her şeyi kuralına göre oynayan kardeşim benim 18 tane iç içe duran ghostları görmek için orada overseer gerekmiyor.Oyunu bilmediğin buradan belli çünkü cloack uniteye parasit atarsan o görünüyor.Ha ama ghostun maşallahı var terran imba değil havaya da karaya da vururken EMP'de atarken sadece ve sadece 25 enerji isteyen snipe skilli ile havadaki 3 armorlu brooları öldürürken terran imba değil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 herkes ghostlara takmış ama bir şeyi sanırım gözden kaçırıyorsunuz mvp, nestea bl basana kadar ghost basmadı. Nestea mvp de dünyanın ghostunun olduğunu bildiği halde 2. kez 20 bl queledi. ve önemlisi mvp gibi bir adama karşı oynarken carpet bomb yapmaya kalkmak sizce de fazla ciddiyetsiz bir hareket değil mi? kazanırdı kaybederdi beni aşar ama 18 ghost 14 viking e karşı 20 bl yollayacağına 140 tane bane i dümdüz yollasa sanki daha çok hasar verirdi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tankların etrafta cirit attığı bir durumda ve tam önlerinde planetary fortress varken baneler sadece fortressi alırmı alamaz mı yok yok alırdı yada alamaz mı amaaan neyse alırdı de gönülleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 rigged oyunu analiz etmek = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baybety said: ama bu maplar sayesinde code S e çıkıp diğer ırkların gelmelerini engelliyorlar ve ayrıca kaldırılan maplar düzenlenen maplar %99 terranın avantaj sağladığı için değiştirilip kaldırılıyor bilgin vardır mmuhakkak TalDarim altar 13 kez değişti lost template kaldırıldı shatered geldi oda defalarca düzenlendi Junge Basin daha sc2 nin başlarında apartopar gitti crosfire 10 larca versionu çıktı Scrap Station gitti daha bir sürü map var terranın avantaj sağladığıEvet gitti bu haritalar ve bunun sonucunda da saydığım son 5 turnuvayı Zerg kazandı mesela. Polt, MKP, Puma, STC, Bomber gibi Terran'ların olduğu MLG'de PvP finali oldu. Bu 6 turnuvaya katılan Terran'lar çözemedi dengesizliği de siz mi çözdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 _Spartacus_ said: baybety said: ama bu maplar sayesinde code S e çıkıp diğer ırkların gelmelerini engelliyorlar ve ayrıca kaldırılan maplar düzenlenen maplar %99 terranın avantaj sağladığı için değiştirilip kaldırılıyor bilgin vardır mmuhakkak TalDarim altar 13 kez değişti lost template kaldırıldı shatered geldi oda defalarca düzenlendi Junge Basin daha sc2 nin başlarında apartopar gitti crosfire 10 larca versionu çıktı Scrap Station gitti daha bir sürü map var terranın avantaj sağladığıEvet gitti bu haritalar ve bunun sonucunda da saydığım son 5 turnuvayı Zerg kazandı mesela. Polt, MKP, Puma, STC, Bomber gibi Terran'ların olduğu MLG'de PvP finali oldu. Bu 6 turnuvaya katılan Terran'lar çözemedi dengesizliği de siz mi çözdünüz? Evet biz çözdük.Kusura bakma reyiz senin kadar her b.ku bilemiyoruz ne yapalım... =/ Anca kendimizi rezil ediyoruz forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mesela nestea 27 tane broodlord basacağına 15 tane battle cruzer bassaydı oyunu alır mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar