Sensei Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 tarçın said: Oymanq said: wowcu idiotlar trollemeye devam edicekmi . ben de starcraft oynuyorum, ama wow oynadığım dönemler oldu. starcraftı kendi oyunun mu yaptın 2-3 balance muhabbetinde saçma sapan birkaç laf ettin diye anlamadım. bu bölümü uzun zamandan beri takip ediyorum, en acınası adamsın abi kusura bakma. kendine başka bir uğraş bul. senin balance muhabbetine yorduğun kafayı, david kim yormadı. ha biraz yorsaydı oyun bu halde olmazdı diye bir cevap vereceksen de blizzard is hiring. Tartışma bir yere kadar idare ederdi, o da en son bu mesajla bozuldu... Keza herşey geçtim de, Eski Oyman yeni WarAdmiral, Eren'e de bu laflar ağır olmadı mı? Herne olursa olsun bu eski adamlar, Türkiye strateji oyunlarından bir haber iken, WCG'ye, Kore'ye gidip turnuva atmış adam, milli takımı sırtlamalarını, awrupada toz attıran takımları olmasını saymıyorum, çıktığından beri bu oyuna kafa patlatmasını hiç saymıyorum. Tamam forumda kafa atıcaksınız birisine de, bi bakın yahu. Kim bu adam nedir ne değildir, niye bu kadar konuşuyor. Bu adamın yorumlarını hafife alırsanız aslında kendinizi hafife almış sayılırsınız diye düşünüyorum. Sonuçta %99'umuzun hayal edemeyeceği şeyleri başardılar zamanında. Belki yaşları ve/veya imkanları elverse gene yaparlarda ;) Neyse, Old boys'lara her daim saygım vardır, onlar şimdi kendilerini anlatmak istemez ama eskilerden takip eden birisinin de bunları söylemesi lazımdı. Not: Şimdi adım yalakaya da çıkar ya neyse ipleyen kim, onlar söylemeden ben diiim. Amma yaladım haaaa bi maç verirsin artık Oyman ;)
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 @Sensei : estağfurulalh abi sen yaşını başını almış aileni kurmuş bizden çok daha büyük şeyler başarmış birisin. Bizim yaptıklarımız hiç birşey. Kimsedende zoraki saygı beklemiyorum. Benim saygı duymadığım insanlarda var. Ama tutupta hakaret etmiyorum. Neyse bu konu kişiselliğe dökülmeden kapansın. Ego kapıştırmaya gerek yok herkes kendi yoluna bakar.
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu laflarınla konuyu değiştirmeye çalışıp maçtan kaçtığını farketmedim sanma, banane ben maçımı alırım hertürlü ;)
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yıllardan beri şurda genellikle yorum bile yapmadan insanları takip ediyorum, daha doğrusu yazılanları. bugünden önce bir tartışmaya karıştığımı göremessiniz, böyle sinirli bir şekilde en azından. şimdi tartışma nasıl bu hale geldi sensei, lütfen biraz geri sayfalara gidip bakalım. ben orda kendim de bir starcraft tutkunu olarak, yani içimde bulunduğum topluluğa bir laf atıyorum ki geyik yaptığı orda 'herkes' anlamıştır. idiot wowcu olarak etiketleniyorum. daha bundan 1 hafta kadar önce sanırım bir arkadaşın oymanq hakkında yazdığı bir şeye haklısın deme hatasında bulundum, adam ''git şunu izle bunu izle rerörö ,belki kendi racein olan terrandan utanırsın'' yok bilmemne resmen üstüme hümledi. hayır bir dur bakalım, bir sor. adamın kendine ait bazı doğruları var ve ondan başkasını görmüyor, yani çok önfikir sahibi. zamanında kazandığı başarılar hakkında tebrikler kendisine, elinden altın ayakkabısı alma şakası yapmadık tanjuya yapıldığı gibi:D ama biraz az heyecanlı olalım, yaşımızın adamı olalım ki karşımızdaki adam ona göre davransın değil mi? idra bir gold playerın yapmıyacagı hatayı yapıyor diyorsun, kardeşim sen nasıl idraya gold payer dersin diye saldırıyor:D evet isterse cevap versin, ama ben de kendi adıma kapattım bu konuyu yani. saygılar herkese.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi haberturk editörü gibisiniz yemin ediyorum.adamın ettiği 1 kelimeyi almıssınız gold diye saydırın durun adama.büyük resme zerre bakmayın.gold player seviyesindeden kastı gerçekten öyle düşündüğü için olabilir mi cidden buna kendinizi nasıl ikna ettiniz?adamın benim anladıgım demek istedigi bariz idranın düşük ligdeki adamların yapmicağı hataları diğer oyunculara oranla fazla yapması.ve gerçekten de öyle.karşısı silme marine çıkar base e 30 tane turret atar hala muta gider ısrarla falan fistan...idranın macrosu çok iyi microsu çok iyi apm si yüksek tamam başarılı bunları kabul ediyoruz tabii ki hiçbir şey söyleyemeyiz bunlara karşı ancak diğer pro diye tabir edebileceğimiz oyunculara/zerglere kıyasla çok daha oyun okuma özürlü(veya inatçı diyelim bi builde yapıştı mı bırakmıyor kolay oyun içinde),hata yapan,özellikle sinirlendiğinde maç kazanma ihtimalini çok aşağıya çeken,dengesiz bir adam.geçekten diğer progamerlarla kıyaslayınca da bu bariz şimdi kandırmayalım birbirimizi.iyi ve başarılı bir oyuncu mu?evet.adam bir benzetme yaptı çullandınız herife direk noluyor abi yani gold yerine diamond diye örnek verse çıkmicak mıydı bu tartışma onu merak ediyorum.adamın golddan kastını direk dikkatsiz hata yapan oyuncu anlamında algıladım ben siz naptınız anlamadım.adamın dediğini cidden tam olarak anlamak istememişsiniz sanırım atışasınız gelmiş yine azcık millete laf sokiyim gibisinden ondan böyle gereksiz bir tartışma daha çıktı heralde şu topikte.yapmayın etmeyin sinirlerinize yazık.
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Trollemiyorum yanlış anlamayın da onu milliyet yazarı yapmıyor muydu koskoca paragraftan bir cümleyi alıp onun üzerinden edebiyat yapmayı ?
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Eferim sizede bu yakışırdı fikirleri çarpıştırın öfkenizi değil, birincisinden üretim ikincisinden yokediş doğar diye bir atasözü uydurim ki tam olsun ;)
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 inyourmind said: Trollemiyorum yanlış anlamayın da onu milliyet yazarı yapmıyor muydu koskoca paragraftan bir cümleyi alıp onun üzerinden edebiyat yapmayı ? milliyet haberturk aynı şey ya boyalı basın işte sdflgsdf
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Lorrotar said: milliyet haberturk aynı şey ya boyalı basın işte sdflgsdf Tam benlik o zaman... :P
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Tarçın konuyu iyi trollemiş de Idra nasıl oyun okuma özürlü gerçekten herifin commentary ile stream'ini izleyin scout'u engellendiğinde bile %90 dedikleri çıkıyor. Stream'i izlerken herifin, tahmin etmeye çalışıyorum rakibini onun gibi herifin forge upgrade'lerinin zamanlarından alınan gazın timing'lerine kadar her şeyi ezberlemiş o yüzden genelde hep dediği şey çıkıyor. Idra'ya oyunu okuma özürlü demek için oyundan anlamamak gerekiyor. Galiba Muta olayında da Bomber'ın orada yaptığı hiç bir profesyonel oyunda beklenmeyecek bir taktikti. Mass Marine'e karşı Infestor iyi bir fikir gibi durabilir örnek olarak ama O anda o kadar izleyici önünde her zaman %100 doğru karar verme yeteneği yok ve Bomber'ın ne yaptığını da bizim Bomber'ın base'ini gördüğümüz kadar rahat ve açık göremiyor. Ayrıca Muta'yı tamamen bırakınca da harassment opsiyonlarının ne kadar düşeceğini ve Bomber'ın Idrayı drop manyağı yapacağından bahsetmiyorum bile. Son olarak da her oyuncunun kendine göre bir stili vardır Idra sadece Muta gidiyor buna özürlülük denilemez Destiny'de sadece infestor gidiyor gibi Destiny'i eleştirmek gibi bir şey bu (Aynı zamanda Kore'de de mesela Zerg'lerin %80 ne olursa olsun muta gider yani mech olmadığı taktirde build order'ının bir parçası bu Losira falan çok az direk infestor gördüm ben) o seviyede oyuncularda anlayamadığınız şey farketmemiş olabilirsiniz fakat Idra sizin gibi random oynamıyor herif neredeyse ilk 20 dakikayı ezberlemiş gazı atacağı evo'yu atacağı melee upgrade'i başlatacağı saniyeler oynamaz bile neyse daha bir yorum yapmayacağım bence Idra ile Stephano'yu karşılaştırmak da yanlış önce bir ZvZ yapsınlar da görelim :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi bak yine büyük resme bakmıyosunuz.oyunu okuma özürlüden kastım benım adam çok kötü oyuncu benden bile kötü oyunu okuması demiyorum.diğer progamer diyebileceğimiz zerglere kıyasla bi düşünün cidden.tecrübeye dayalı bir şeyi bilmek/tahmin edip doğru tahminde bulunmakla oyunu okumak aynı şey değil uliking.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oyman yourmind uiliking falan filan ne kadar "re rö rö rö re" deseler de terran op konusunda ve komik duruma düşseler de gözümde, Idra'ya laf etmek çok büyük ayıptır bence. adam gördüğüm en iyi zerg benim. scout etmeden dahi rakibin ne yapacağını biliyor, ona karşı önlemini alıyor. ama en büyük eksisi fazlasıyla macro odaklı bir oyuncu. yani henüz 2 base'i varken, 1 base all-in'e karşı zayıf çünkü fazla drone basmaya odaklanıyor. yeterince force'u olmuyo mesela, rakibin geleceğini bilse bile "ulan makro oynucam ben, sikimsonik all-in'i tutarım lan, tutmam lazım!!" diyor, tutamıyor sonra "fuck you" yazarak çıkıyor oyundan :D bu açıdan biraz mal ama onun kadar iyi macro oynayan, oyunu iyi okuyan, ne yapacağını bilen adam görmedim. ha bunların hepsini mükemmel yapıyor da her zaman yapması gerekeni mi yapıyor? hayır işte, fazla macroya önem verdiği için mallık yapıyor bazen. sorunu bu bence. yoksa stephano daha yaratıcı, daha değişik taktikleri daha başarılı bir şekilde uygulayabilen bir oyuncu ama Idra'yı şöyle düşünmek lazım: Mourinho'nun Chelsea'si... Belli bir düzeni var, onu muhteşem uyguluyor ve %99 da bu tutuyor ama arada sırada bazı mallıklar yapıyor veya rakip onun müthiş oyununu bozacak bir taktikle geldiği zaman "Benim oyunum yeter bunlara kanka" diyerek aynı şeye devam ediyor. tek sorun bu. yoksa baya baya dünyanın en iyi 3-5 zerg'ünden biri. hatta bence 1.si de ben süper yakından takip etmiyorum her oyuncuyu, o yüzden o kadar iddialı konuşmasam daha iyi.
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 @sabonis İnsanlara bir atıfta bulunmadan önce fikrini belirtmeni dilerim yani ben sadece Terran Op demiyorum oyun dizaynıyla ilgili belli fikirlerimi sunuyorum boş boş konuşmak yerine fikrini belirtsen belki daha yararlı olabilir veya örnek olarak dediğim bir yerden alıntı yapıp şu şöyle değil böyle desen örnek olarak sıkıldım çünkü gerçekten ortaya bir şey sunmadan gereksiz mesaj atan kişilerden.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Beyler bırakın artık Terran OP, yok sen bana böyle dedin ben sana bi şey demedim tartışmalarını; Warhound+Helion kombosu gelicek, bütün acılar sona ericek.
LM Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 valla op mop anlamam. bi hafta terran oynadım arkaşın nickle master oldum, yetmedi gm den adamlar gelmeye başladı
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Görende hiç Terran oynamamış, 1 hafta önce baraka yapmayı öğrenmiş zannedicek. Kastırıon arada Terran, bilmiok sanki.
LM Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 demek istediim sc2 easy game,kendimi övmedim. kızma reis
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Sana kolaysa, rakibin için de kolay.
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bunu tamamen şaka için söylüyorum ve altını çiziyorum.Shaco bile 3. sezonda terran ile sadece ve sadece 1-1-1 giderek master'a çıkıyorsa (ki bu shaco'yu aşağılamak veya kötü duruma düşürmek için KESİNLİKLE söylüyor değilim. çocuk okulu varken bütün boş zamanını buna focusladı.) bu ırkın op olduğunu gösterir...
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 LM said: valla op mop anlamam. bi hafta terran oynadım arkaşın nickle master oldum, yetmedi gm den adamlar gelmeye başladı white_ra'yı zergle yenmiştin bide terranla yen panpa.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 inyourmind said: Shaco bile 3. sezonda terran ile sadece ve sadece 1-1-1 giderek master'a çıkıyorsa (ki bu shaco'yu aşağılamak veya kötü duruma düşürmek için KESİNLİKLE söylüyor değilim. çocuk okulu varken bütün boş zamanını buna focusladı.) bu ırkın op olduğunu gösterir... 2 saat p, proxy gate/forge taktiklerini (7 8 dklık) ezberletceğim, iki elinde bi özürlülüğü olmayan her aklı sıhhati yerinde ve beni adam gibi dinlicek birini (isterse bronze z olsun) master yaptırırım nağber? p op. LM said: valla op mop anlamam. bi hafta terran oynadım arkaşın nickle master oldum, yetmedi gm den adamlar gelmeye başladı len aylardır t kasıyorsun çılgınlar gibi, hatta bana göre t offensive macron çok daha iyi z'den daha yeni master seviyesine geldiysen bu t'nin opluğunu değil senin noobluğu gösterir sorry bro
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Sleeep said: 2 saat p, proxy gate/forge taktiklerini (7 8 dklık) ezberletceğim, iki elinde bi özürlülüğü olmayan her aklı sıhhati yerinde ve beni adam gibi dinlicek birini (isterse bronze z olsun) master yaptırırım nağber? p op. Tamam da reis niye şekil koyuyorsun ? :D
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesajı güncelleyim derken 2. kere yazmışım :S
Öne çıkan mesajlar