Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara harekati basladi

kermit

Öne çıkan mesajlar

Hepar boş değil evet,olabilir.Herşey tek haneli hükemetin elinde değil mi unutmamak lazım.

Benim okuduğum başka kaynaklar var saldırının tüm detayları yazılmadığı yönünde ve okuduğum bazı şeyler burada yazılmış.200 ppklıdan bashediyoruz koruyucular bile yürümüş biliyorsunuz ki asker yardım alamamış erken görememiş saldırıyı ve karakola girildiğinden bashediliyordu.

Garip konular ama inanmıyorum 20 şehit verildi diye bu kadar büyük bir harekat yapılsın.İlla aynı anda mı vermek lazım bu şehitleri bence birşey dönüyor ama hep kapalı kapılar arkasında duyduğumuz yok.Neden ?AKP hükmeti meclisi saf dışı etmiştir,her şeyi kendi istedikleri gibi görüşüp hallediyorlar kaldı ki meclis çıkmayacak konularda var olanlardan bir haberiz net miyiz bu konularda ve bundan sonra bu ülkede olan bitene ben net güvenemiyorum inanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir görüntü paylaşmış arkadaşım.

İzleyince ben sinirden ağladım.

Ama durum böyle. Her türlü iç-dış maddi-manevi desteği bulunan bu teröristler ile baş etmek için savaş şartları uygulanmalıdır. Eğer vereceğim linki açabilirseniz görüntülerin son 5 dakikası kalp ağrıtıcı ama bir o kadar da ibretlik.

http://www.facebook.com/photo.php?v=237333669654059#!/video/video.php?v=237333669654059
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Ama durum böyle. Her türlü iç-dış maddi-manevi desteği bulunan bu teröristler ile baş etmek için savaş şartları uygulanmalıdır. Eğer vereceğim linki açabilirseniz görüntülerin son 5 dakikası kalp ağrıtıcı ama bir o kadar da ibretlik.

http://www.facebook.com/photo.php?v=237333669654059#!/video/video.php?v=237333669654059

fenaymış ya :( şerefsizler
istihbarat heron fln hikaye anlaşılan. 2-3 kişi ile geziyor diyorlar bir de ne 2-3'ü kaç kişi ip gibi dizilmiş geliyor. yazık valla :(
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:

cetintas said:

fenaymış ya :( şerefsizler
istihbarat heron fln hikaye anlaşılan. 2-3 kişi ile geziyor diyorlar bir de ne 2-3'ü kaç kişi ip gibi dizilmiş geliyor. yazık valla :(

Sağda solda yıllardır hep duyarız.
Askerler,subaylar,astsubaylar "önümüzden pekakalı şerefsizler,silah dolu katırlar geçtiler,müdahale etmemize komutanlar izin vermediler" diye anlatırlar.

İşte burada inisiyatif alacaksın arkadaş...Senin o EMİR almadığın gerekçesiyle müdahale etmediğin pekakalılar,o üzerleri silah dolu katırlar kim bilir kaç Mehmedin kanını aldılar-alacaklar? Kendi adıma konuşuyorum tabi. Ben orada asteğmen olarak bulunacağım, askerlerimle birlikte şerefsizlerin önümüzden geçtiğini göreceğim, komutandan müdahale et iznini beklersem şerefsizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Elin avukatını, hademesini terörü bitirmesi için 3 ayda adamların çoğaldığı bölgeye atarsan olacağı budur. İzmir'den gelen adam alışık olur mu öyle coğrafyaya?

Pirhananın önüne lepistes atıyosun işte, başka açıklaması yok şu anki durumun. Yazık günah.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. Bilmiyorum ama ya özel harekatın yakaladığı adamların üzerinden çıkan görüntünün internette ne işi var. Bukadar üstünü kapatmak istedikleri olayın görüntülerini sızdırmazlar diye düşünüyorum. Hoş çoğu şey provakasyon kokuyor şu günlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş.

E dağın en düz yeri tepesi değil doğal olarak abi. Düz bir ovada tepe noktası falan bulursun belki de dağlık alanda illaa adamlar daha yükske bir yerden vuracaklar seni. Yerinde durup baskın vermek resmen bile bile ölümleri kabullenmek demek malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. Bilmiyorum ama ya özel harekatın yakaladığı adamların üzerinden çıkan görüntünün internette ne işi var. Bukadar üstünü kapatmak istedikleri olayın görüntülerini sızdırmazlar diye düşünüyorum. Hoş çoğu şey provakasyon kokuyor şu günlerde.

Özel hareketten falan çıkma değil bu görüntüler. Aktütünden sonra rojaciwan denilen ne idüğü belirsiz siteye kendileri koymuşlardı.

pkk nin propaganda videosu ayrıca o görüntüler.

Birisi alıp işte yorum yapmış üstüne böyle geliyorlar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...