Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o haberin kaynağı iş adamı değilmiydi önceden, telefonda duymuştu hani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hepar boş değil evet,olabilir.Herşey tek haneli hükemetin elinde değil mi unutmamak lazım. Benim okuduğum başka kaynaklar var saldırının tüm detayları yazılmadığı yönünde ve okuduğum bazı şeyler burada yazılmış.200 ppklıdan bashediyoruz koruyucular bile yürümüş biliyorsunuz ki asker yardım alamamış erken görememiş saldırıyı ve karakola girildiğinden bashediliyordu. Garip konular ama inanmıyorum 20 şehit verildi diye bu kadar büyük bir harekat yapılsın.İlla aynı anda mı vermek lazım bu şehitleri bence birşey dönüyor ama hep kapalı kapılar arkasında duyduğumuz yok.Neden ?AKP hükmeti meclisi saf dışı etmiştir,her şeyi kendi istedikleri gibi görüşüp hallediyorlar kaldı ki meclis çıkmayacak konularda var olanlardan bir haberiz net miyiz bu konularda ve bundan sonra bu ülkede olan bitene ben net güvenemiyorum inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şöyle bir görüntü paylaşmış arkadaşım. İzleyince ben sinirden ağladım. Ama durum böyle. Her türlü iç-dış maddi-manevi desteği bulunan bu teröristler ile baş etmek için savaş şartları uygulanmalıdır. Eğer vereceğim linki açabilirseniz görüntülerin son 5 dakikası kalp ağrıtıcı ama bir o kadar da ibretlik. http://www.facebook.com/photo.php?v=237333669654059#!/video/video.php?v=237333669654059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Görüntü yok yahu. ha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Birşey çıkmıyor çetin sadece profil boş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: Şöyle bir görüntü paylaşmış arkadaşım. İzleyince ben sinirden ağladım. Ama durum böyle. Her türlü iç-dış maddi-manevi desteği bulunan bu teröristler ile baş etmek için savaş şartları uygulanmalıdır. Eğer vereceğim linki açabilirseniz görüntülerin son 5 dakikası kalp ağrıtıcı ama bir o kadar da ibretlik. http://www.facebook.com/photo.php?v=237333669654059#!/video/video.php?v=237333669654059 fenaymış ya :( şerefsizler istihbarat heron fln hikaye anlaşılan. 2-3 kişi ile geziyor diyorlar bir de ne 2-3'ü kaç kişi ip gibi dizilmiş geliyor. yazık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 görüntüler çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 rojaciwan mıdır nedir orda da vardı bir kaç video oha dedim ya.Bizimkiler yerde çökmüşler bunlar yukarıdan hepsini çok rahat görüyorlar.Sanki biz başkasının ülkesine girmişiz de coğrafyaya yabancıyız.En çok buna üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yabancıyız ama öyle.kırklarelindeki çocuğu alıp hakkariye yollarsan olacağı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Elin avukatını, hademesini terörü bitirmesi için 3 ayda adamların çoğaldığı bölgeye atarsan olacağı budur. İzmir'den gelen adam alışık olur mu öyle coğrafyaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Nomak said: Birşey çıkmıyor çetin sadece profil boş ama bak diğer arkadaşlar izlemiş, sen de izleyebiliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Milamber said: cetintas said: Şöyle bir görüntü paylaşmış arkadaşım. İzleyince ben sinirden ağladım. Ama durum böyle. Her türlü iç-dış maddi-manevi desteği bulunan bu teröristler ile baş etmek için savaş şartları uygulanmalıdır. Eğer vereceğim linki açabilirseniz görüntülerin son 5 dakikası kalp ağrıtıcı ama bir o kadar da ibretlik. http://www.facebook.com/photo.php?v=237333669654059#!/video/video.php?v=237333669654059 fenaymış ya :( şerefsizler istihbarat heron fln hikaye anlaşılan. 2-3 kişi ile geziyor diyorlar bir de ne 2-3'ü kaç kişi ip gibi dizilmiş geliyor. yazık valla :( Sağda solda yıllardır hep duyarız. Askerler,subaylar,astsubaylar "önümüzden pekakalı şerefsizler,silah dolu katırlar geçtiler,müdahale etmemize komutanlar izin vermediler" diye anlatırlar. İşte burada inisiyatif alacaksın arkadaş...Senin o EMİR almadığın gerekçesiyle müdahale etmediğin pekakalılar,o üzerleri silah dolu katırlar kim bilir kaç Mehmedin kanını aldılar-alacaklar? Kendi adıma konuşuyorum tabi. Ben orada asteğmen olarak bulunacağım, askerlerimle birlikte şerefsizlerin önümüzden geçtiğini göreceğim, komutandan müdahale et iznini beklersem şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cidden rezalet görüntüler ama o karakolda etrafında her yer yüksek resmen gelin bizi çevreleyip yıkın diye tepelerin ortasına 0 noktasına konulmuş çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Redeagle said: Elin avukatını, hademesini terörü bitirmesi için 3 ayda adamların çoğaldığı bölgeye atarsan olacağı budur. İzmir'den gelen adam alışık olur mu öyle coğrafyaya? Pirhananın önüne lepistes atıyosun işte, başka açıklaması yok şu anki durumun. Yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. Bilmiyorum ama ya özel harekatın yakaladığı adamların üzerinden çıkan görüntünün internette ne işi var. Bukadar üstünü kapatmak istedikleri olayın görüntülerini sızdırmazlar diye düşünüyorum. Hoş çoğu şey provakasyon kokuyor şu günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 her kurumda vatansever insanlar var. bu tür görüntüler bu şekilde yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 samaella said: harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. E dağın en düz yeri tepesi değil doğal olarak abi. Düz bir ovada tepe noktası falan bulursun belki de dağlık alanda illaa adamlar daha yükske bir yerden vuracaklar seni. Yerinde durup baskın vermek resmen bile bile ölümleri kabullenmek demek malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o tarz bölgelerde karakol vs yapmak çok zor.zaten genelde oralara sivil işçi yada bir taşeron firma götürmek çok zor gidende 2-3gün sonra kaçıyo ya korkudan yada tehditten.tsk kendi imkanlarıyla yapıyodu son bir kaç yıla kadar karakolları şuan nispeten biraz daha iyi durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://twitter.com/#!/maradonaefe/status/128110934047727617 offf bunaldım yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bursada da bayaa yürüyüş varmış galiba bayraklı fln. cCc team olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bu kadar oç bir gazete ve bukadar oç editör hepsi aynı çaatı altında toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o değilde hülya avşarın dediği dogru mu acaba kadın baya salakça konuşmuş sakata gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ne demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kürtlerden de şehitler var.normal demiş dogruysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 samaella said: harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. Bilmiyorum ama ya özel harekatın yakaladığı adamların üzerinden çıkan görüntünün internette ne işi var. Bukadar üstünü kapatmak istedikleri olayın görüntülerini sızdırmazlar diye düşünüyorum. Hoş çoğu şey provakasyon kokuyor şu günlerde. Özel hareketten falan çıkma değil bu görüntüler. Aktütünden sonra rojaciwan denilen ne idüğü belirsiz siteye kendileri koymuşlardı. pkk nin propaganda videosu ayrıca o görüntüler. Birisi alıp işte yorum yapmış üstüne böyle geliyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar