Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sen geç kalmışsın, biz neler neler gördük bu da bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 apo için verilmiş idam cezası kararı var. devlet bir tarafı yiyorsa gitsin uygulasın. ya hem linççisiniz, hem de demagoji yapmaya çalışıyorsunuz?yeri geldi mi de demokrasi adına benimle sabahlara kadar tartışırsınız? sizin demokratlığını bu kadar işte, LİNÇ SAVUNAN DEMOKRATLAR... Sam...Yazdığım yazıyı değiştirmek hakkın yok. Bu konuda modlara şikayette bulunuyorum. Yazımı alıntılayabilirsin ama içeriğini değiştiremezsin. Terbiyesizlik yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: Chavez böyle bir madde koymadı. Batının uydurması. Yaptığı şu: devlet başkanının 2 kez seçilme şartını kaldırdı adam. Ama halk kendisini çok sevdiği için ve adaylığını koyduğu sürece başkan seçileceğini bildiği için emperyalist batı ve onun sözcüsü medya organları bu yalan haberi işlediler ve sen dahil dünyanın dört bir yanındaki şuursuzlara yaydılar. Acıyorum size. Kimin yanında duracağınızı, kimin karşısında olmanız gerektiğini bu yaşlara gelip de hala öğrenememişsiniz. Yazık... hakikaten zerre utanma sıkılman yok çetintaş, ar damarına dikiş lazım. seçimlerde ölü insanlara bile oy verdiren bir adamın iki kez seçilme sınırını kaldırmasının nedeni sence ne olabilir? bu kadar mı karayı ak görebilir bir kişi? şovez'in darbeyle alamadığı koltuğu hileyle almasına alkış, öte yandan hergün "türk halkı aptal tayyip'i seçiyor" tantanası kopar. acıyorum cidden foruma senin gibilere bir umutla laf anlatmaya çalıştığı için insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam'in tam amerika kafası işte. Sözde heryerde insan hakları demokrasi; ondan sonra konvoy görülsün içinde kadın-çocuk var mı umursama git direk füzeyle patlat heryeri. Adamı isyancılara ver linç edilsin diye, ondan sonrao görüntüleri gazetelerin anasyafasına çıkar. Afganistanda git haftada 50 sivil öldür, özür bile deme. Medeniyet nedir bilmeyen demokrat kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 göz göre göre yalan haber yazıyorsun,ben de senin tarzınla yaklaşmıyorum haberin batı tarafından uydurulduğunu söylüyorum. ÖMÜR BOYU SEÇİLMESİ İÇİN YASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI DEMEDİN Mİ CHAVEZ'E??!?!? Ben de böyle bir şey yok,üst üste 2 kez seçilme şartını kaldırdı adam, dolayısıyla adaylığını koyduğu sürece halkın kendisine olan sevgisinden dolayı seçileceğini bilen BATI ve onun sözcüsü BATI MEDYASI bu yalanı uydurdu dedim. Bunun neresinde terbiyesizlik gördün? Tutmuş ölülelere oy kullandırmaktan söz ediyorsun bir de...Mevzu Venezüella sam takma isimli kişi, Türkiye değil,dikkatini çekerim. Mükerrer seçmen olayı 12 hazirandan önce tartışılmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: apo için verilmiş idam cezası kararı var. devlet bir tarafı yiyorsa gitsin uygulasın. ya hem linççisiniz, hem de demagoji yapmaya çalışıyorsunuz?yeri geldi mi de demokrasi adına benimle sabahlara kadar tartışırsınız? sizin demokratlığını bu kadar işte, LİNÇ SAVUNAN DEMOKRATLAR... Sam...Yazdığım yazıyı değiştirmek hakkın yok. Bu konuda modlara şikayette bulunuyorum. Yazımı alıntılayabilirsin ama içeriğini değiştiremezsin. Terbiyesizlik yapma... rüzgar nereden eserse oraya, adamına göre linç doğru ama senin sevdiğin adama linç olunca kötü. linç edilmiş edilmemiş, bu kadar ağlanacak kederlenecek birşey değil. keşke sağ bıraksalardı da gidip yargılansaydı. sonra cezası neyse verilseydi. ama iç savaş yaşanan ülkelerde eli kanlı diktatörlerin sorgusuz sualsiz idamı ve cesetlerinin teşhiri tarih boyunca sıkça yaşanan bir olay. evet doğrusu değil ama "İNSANLIK YENİLDİ ÜHÜHÜHÜ" diye sayfalarca ağlanacak bir durum da değil. kendi halkını bombalatıp koltuğu düşmesin diye dışarıdan paralı asker taşıyan, kelle başına ikramiye veren bir diktatördü bu. yazdığın yazının içeriği değişmedi. eli kanlı diktatör = eli kanlı diktatör. ama kişisel siyasi ajandan gereği sana dokundu belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Linç aslında eskiden beri varolan en ilkel cezalandırma şekli, toplu halde cezalandırma ortak bir bilinç ile hareket ediliyor. En ilkel adaleti sağlama biçimi. Bir bakıma toplum kendini o kişiden kurtarıyor, yada kabile dışlıyor bireyi, toplum dışına itiyor bir nevi sürgün. Peki doğru mu ? Linç desteklenişyor ve kabul görüyor teşvik ediliyorsa yanlış bu kabul edilmez hele günümüzde, tabi ama o an şartlar gereği ortak bir öfke sonucu doğuyorsa doğal olarak kabul edebilirim yani anlaşılabilir ama yapılmamalı. Kaddafi olayı ise belli ki tezgah, istese abd o adamı yakalayıp yargılar ve astırabilirdi ama ne yaptılar linç edilmesi daha uygundu aba altından sopa göstediler bakın 40 yıllık kaddafiyi bile böyle parçalatırız istersek, akıllı olun dendi. Ayrıca Kaddafi gitti e şimdi ne olacak o insanları batı sömürecek, tek fark belini incitmeden belki. Sanmayın libyaya demokrasi gelecek falana gibi ütopyalara kapılmayın. DOlayısı ile kaddafinin ölümüne sevinmek ne kadar abes ise, libya artık kurtuldu diye sevinmekde o kadar abes. ADB yine en büyük terörist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben apo linç edilsin demedim. Aaaaa,özür dilerim?!?!Sen galiba LİNÇ ne anlama geliyor,onu bilmiyorsun. LİNÇ bir insanı kalabalık ve tabii ki öfkeli ve nefret dolu bir insan topluluğunun döve döve öldürmesidir Sem takma isimli kişi. Apo'ya idam cezası verdi bu devlet. Alsın ipe çeksin...Ama tutup versin Apo'dan nefret eden insan topluluğuna, adamı parça parça etsinler demiyorum, bunu da istemiyorum. Ama Apo idam edilsin mi diye soruyorsan tabii ki edilsin diyorum. Aradaki farkı hala anlamadın mı yoksa daha ne kadar ayrıntılı anlatılabilir konusunda arkadaşlardan yardım mı isteyelim? Edit: Sam said: rüzgar nereden eserse oraya, adamına göre linç doğru ama senin sevdiğin adama linç olunca kötü. Kaddafi'yi sevmediğimi bir kaç kez yadım. Ama anlama sorunun olduğu için bunu da anlayamamışsın. İşin insani yönü ile ilgili konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: Sam...Yazdığım yazıyı değiştirmek hakkın yok. Bu konuda modlara şikayette bulunuyorum. Yazımı alıntılayabilirsin ama içeriğini değiştiremezsin. Terbiyesizlik yapma... cetintas said: Sufi said: patidaş: devrimci pati (devrimciye gerek yok) patican: tiki pati patioğlangey: gay pati patisan: animeci pati patitroll: troll pati patirit(r.a.): dini bütün pati gibi çeşitleri de var. sadece düz pati var bi de. :) gördüğün gibi değiştirme hakkı var. terbiyesizlikse buyur bu da terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Çok ilginçtir ki bu konuda sam ile aynı fikirdeyim. Ben bile şaşırıyorum görüşüme ama kaddafinin elleri kolları ayakları farklı araçlar tarafından farklı yonlere ilerlerken parçalansa ve videosunu koysalar ınternete yine acımam ki adama ? He bu kaddafi için isim veremeyecegim daha cok bildigimiz insanlara da yapılabilir bu bırakın acımayı sevinirim. Yani adamı linç etmek o kadarda kötü bir olay degil ki? İnanın amerikanın eline vermek daha acı verici. 200 milyar dolara avrupanın her ülkesinin destegini alırsın bu arada harbiden yok oyle bır para eminim bundan olsa bu hale gelemezdi ki sanırım 400. kere soyluyorum ne gerek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sufi said: cetintas said: Sam...Yazdığım yazıyı değiştirmek hakkın yok. Bu konuda modlara şikayette bulunuyorum. Yazımı alıntılayabilirsin ama içeriğini değiştiremezsin. Terbiyesizlik yapma... cetintas said: Sufi said: patidaş: devrimci pati (devrimciye gerek yok) patican: tiki pati patioğlangey: gay pati patisan: animeci pati patitroll: troll pati patirit(r.a.): dini bütün pati gibi çeşitleri de var. sadece düz pati var bi de. :) gördüğün gibi değiştirme hakkı var. terbiyesizlikse buyur bu da terbiyesizlik. aşkolsun kardeşim ya...orada yaptığımız mizah..gülünsün diye yazdığın mesaja gülünsün diye ilaveler-çıkarmalar yapmışım. burada ciddi bir konu tartışıyoruz. mantık rehberimiz olmalı diye düşünüyorum. edit: lan hatırlamıyorum olayı, burada galiba ben değil sen değişiklikler yapmışsın mesajımda...her neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Law said: Kaddafi olayı ise belli ki tezgah, istese abd o adamı yakalayıp yargılar ve astırabilirdi ama ne yaptılar linç edilmesi daha uygundu aba altından sopa göstediler bakın 40 yıllık kaddafiyi bile böyle parçalatırız istersek, akıllı olun dendi. aslında abd ve nato'nun işine gelmedi linç edilmesi, yargılanıp dünya aleme rezil olması daha faydalıydı onlara ama kendileri yakalamadığı için saddam gibi olamadı durum. Myshkin said: Sam'in tam amerika kafası işte. Sözde heryerde insan hakları demokrasi; ondan sonra konvoy görülsün içinde kadın-çocuk var mı umursama git direk füzeyle patlat heryeri. Adamı isyancılara ver linç edilsin diye, ondan sonrao görüntüleri gazetelerin anasyafasına çıkar. Afganistanda git haftada 50 sivil öldür, özür bile deme. Medeniyet nedir bilmeyen demokrat kafası. tam komedi kafası, savaşta konvoya binmişsin gidiyorsun, izin verecekler geçmene. bu kadar saf olmayın. görüntüleri medyanın vermesi de sanki emperyalist devletlerin planlaması. iki yaşında kızın ezildiği videoyu da çin hükümeti vermiş hadi onları taşlayalım! o kadar saçma konuşuyorsunuz ki bazen sırf laf olsun diye. cetintas said: göz göre göre yalan haber yazıyorsun,ben de senin tarzınla yaklaşmıyorum haberin batı tarafından uydurulduğunu söylüyorum. ÖMÜR BOYU SEÇİLMESİ İÇİN YASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI DEMEDİN Mİ CHAVEZ'E??!?!? Ben de böyle bir şey yok,üst üste 2 kez seçilme şartını kaldırdı adam, dolayısıyla adaylığını koyduğu sürece halkın kendisine olan sevgisinden dolayı seçileceğini bilen BATI ve onun sözcüsü BATI MEDYASI bu yalanı uydurdu dedim. Bunun neresinde terbiyesizlik gördün? Tutmuş ölülelere oy kullandırmaktan söz ediyorsun bir de...Mevzu Venezüella sam takma isimli kişi, Türkiye değil,dikkatini çekerim. Mükerrer seçmen olayı 12 hazirandan önce tartışılmıştı sanırım. terbiyesizlik değil de utanmazlık gördüm işine geldiği için gerçeği çarpıtmaya bu denli hevesli ve istekli olman nedeniyle. seçilme limitinin ortadan kaldırılması = ömür boyu başkanlığa kapı açar. bu limiti kaldıran adamın niyeti bellidir, 4-5 yaşında çocuk bile anlar maksadı. bunu anlamayacak kadar saf veya cahil değilsin, orasını biliyoruz. ama işine gelmediği için çarpıtıyorsun. sen söyle koltuktaki bir insan neden seçilme limitini kaldırır? mantıklı bir sebep göster. cetintas said: LİNÇ bir insanı kalabalık ve tabii ki öfkeli ve nefret dolu bir insan topluluğunun döve döve öldürmesidir Sem takma isimli kişi. veya vazgeçtim, hakikaten muhatap almaya değecek biri değilsin belli ki. tansiyonun yükselince nick değiştirmeler filan, sonra "yaşım şöyle böyle" diye geçinir durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bir insanı terbiyesizlikle suçlamadan önce 2 dakika düşünmen için gösterdim o örneği. ister içerik mizah olsun ister başka birşey olsun, kendin için hassasiyet istiyorsan başkasına hassas olacaksın. bu da bir nasihat olsun böyle ortalığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: Myshkin said: Sam'in tam amerika kafası işte. Sözde heryerde insan hakları demokrasi; ondan sonra konvoy görülsün içinde kadın-çocuk var mı umursama git direk füzeyle patlat heryeri. Adamı isyancılara ver linç edilsin diye, ondan sonrao görüntüleri gazetelerin anasyafasına çıkar. Afganistanda git haftada 50 sivil öldür, özür bile deme. Medeniyet nedir bilmeyen demokrat kafası. tam komedi kafası, savaşta konvoya binmişsin gidiyorsun, izin verecekler geçmene. bu kadar saf olmayın. görüntüleri medyanın vermesi de sanki emperyalist devletlerin planlaması. iki yaşında kızın ezildiği videoyu da çin hükümeti vermiş hadi onları taşlayalım! o kadar saçma konuşuyorsunuz ki bazen sırf laf olsun diye. KOnvaya izin vermemek ayrı insansız hava aracıyla konvoyu patlatmak ayrı ki kullandıkları füze son derece tesirli bir füze. Kaddafinin kanlı ve ölü fotoğrafının anasayfalara konmasının tek nedeni bakın yine amerika kazandı, düşmanlarımız bu hale gelir demek. Onlar için bir kişi "KARŞI TARAFSA" ne insan haklarının önemi var, nede şiddet vs. diye bir şey var. Gerçekten çok boş bir insansın Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 :) Sufi...İçinde bulunduğumuz dünya kamuoyunu ne güzel yansıtmışsın. Mesajların içeriğini önemsemiyorsun. Ve hatta TERBİYESİZLİK kelimesini tam olarak anlamının gerektirdiği şekilde kullandığıma da dikkat etmemişsin. Aksine beni terbiyesizlikle,utanmazlıkla suçlayan bir adama can simidi atmışsın. O adam da zaten şu ortamda senin gibi adamlardan yüz bulduğu, destek bulduğu için yanlışları ısrarla savunmaya devam ediyor. O adam tek örnek de değil,şu ortamda o adam gibi en az 20 kişi var. Buradaki tartışılan konular bu adamlar için önemli değil. Onların dertleri kendi yanlışlarını kayıtsız şartsız insanlara dayatmak ve bunu yaoparken laf oyunları,demagoji,hakaret, yalan...pek çok şeye başvuruyorlar. Bu kadar tartışılan konunun öeti nedir,sana da hatırlatayım... "Kaddafi linç edildi. Yapılan şey insanlık ayıbıydı." diyorum. Bir grup bu konuda ki görüşlerime katılıyor, başka bir grup da "yok lan,adam layığını buldu." diyor. Budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Myshkin said: KOnvaya izin vermemek ayrı insansız hava aracıyla konvoyu patlatmak ayrı ki kullandıkları füze son derece tesirli bir füze. Kaddafinin kanlı ve ölü fotoğrafının anasayfalara konmasının tek nedeni bakın yine amerika kazandı, düşmanlarımız bu hale gelir demek. Onlar için bir kişi "KARŞI TARAFSA" ne insan haklarının önemi var, nede şiddet vs. diye bir şey var. Gerçekten çok boş bir insansın Sam. bold'lu yere lololol git savaş nedir oku gel. biber gazıyla savaşılmaz. işin ironik tarafı bu kaddafi linç videolarının kaynağı el cezire, hani abd'ye yaptığı haberlerle devamlı köstek olan el cezire. abd istese de istemese de öyle görüntüler medyanın eline geçse ille birileri yayınlar, kaddafi değil obama linç edilse gene aynı. abd bile mani olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: Law said: Kaddafi olayı ise belli ki tezgah, istese abd o adamı yakalayıp yargılar ve astırabilirdi ama ne yaptılar linç edilmesi daha uygundu aba altından sopa göstediler bakın 40 yıllık kaddafiyi bile böyle parçalatırız istersek, akıllı olun dendi. aslında abd ve nato'nun işine gelmedi linç edilmesi, yargılanıp dünya aleme rezil olması daha faydalıydı onlara ama kendileri yakalamadığı için saddam gibi olamadı durum. Aksini düşünüyorum, psikoloik olarak görüntüler çok daha etkileyici ve çok daha iyi bir propaganda malzemesi. Hillary bile telefonundan videoları izleyince gülerek hayretle woaaw demişdir. Dediğin gibi belki istedikleri yakalamakdı aslında ama şu haliyle çok daha iyi bir propaganda malzemesi sağlamış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: :) Sufi...İçinde bulunduğumuz dünya kamuoyunu ne güzel yansıtmışsın. Mesajların içeriğini önemsemiyorsun. Ve hatta TERBİYESİZLİK kelimesini tam olarak anlamının gerektirdiği şekilde kullandığıma da dikkat etmemişsin. Aksine beni terbiyesizlikle,utanmazlıkla suçlayan bir adama can simidi atmışsın. O adam da zaten şu ortamda senin gibi adamlardan yüz bulduğu, destek bulduğu için yanlışları ısrarla savunmaya devam ediyor. O adam tek örnek de değil,şu ortamda o adam gibi en az 20 kişi var. Buradaki tartışılan konular bu adamlar için önemli değil. Onların dertleri kendi yanlışlarını kayıtsız şartsız insanlara dayatmak ve bunu yaoparken laf oyunları,demagoji,hakaret, yalan...pek çok şeye başvuruyorlar. Bu kadar tartışılan konunun öeti nedir,sana da hatırlatayım... "Kaddafi linç edildi. Yapılan şey insanlık ayıbıydı." diyorum. Bir grup bu konuda ki görüşlerime katılıyor, başka bir grup da "yok lan,adam layığını buldu." diyor. Budur... terbiyesiz olduğunu iddia ettiğim TEK BİR cümle bile bulamazsın, çıkarıp gelemezsen veya yazını editlemezsen yalancısın. yalancılığı kendin yaparken de başkasını suçlamaya hakkın yok ama yüzün var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: terbiyesizlik değil de utanmazlık gördüm sağol be, şimdi rahatladım. Sam said: işine geldiği için gerçeği çarpıtmaya bu denli hevesli ve istekli olman nedeniyle. seçilme limitinin ortadan kaldırılması = ömür boyu başkanlığa kapı açar. bu limiti kaldıran adamın niyeti bellidir, 4-5 yaşında çocuk bile anlar maksadı. bunu anlamayacak kadar saf veya cahil değilsin, orasını biliyoruz. ama işine gelmediği için çarpıtıyorsun. sen söyle koltuktaki bir insan neden seçilme limitini kaldırır? mantıklı bir sebep göster. nereden biliyorsun? adam 3üncü kez seçildikten sonra emekli olacak belki. sen herkesin demirel,menderes,özal,erdoğan mı olduğunu sanıyorsun? bak milletin eleştire eleştire batırıp çıkardığı İsmet İnönü-ki istese ölene kadar bu ülkeyi tek başına yönetebilirdi- tuttu demokratik seçim sistemini getirdi de Menderes öyle seçildi. Demek ki diktatörler ille de Saddam gibi olacak diye bir şey yok, bazıları ülkenin içinden geçtiği süreç yüzünden diktatörlerdir ama gereken şartlar oluştuğunda demokrasinin gereğini yaparlar,yapabilirler... Sen Chavez'i ne kadar tanıyorsun da bu adamı bu tartışmanın konusu haline getiriyorsun? Bak sana biraz tanıtayım Chavez'i... -Kendisinden önceki Amerikan yanlısı iktidarların Amerikan şirketlerine yok pahasına peşkeş çektikleri başta petrol olmak üzere tüm yerlatı ve yerüstü zenginlikleri devletleştirmiştir. -Daha önceki iktidarların durdurduğu yatırımları başlattı,eğitim seferberliği başlattı,eğitimi,sağlığı yeniden devlet destekli yani ücretsiz hale getirdi. -Yeni iş kollarında yüzlerce fabrika ve işletme kurdu. -Küçük sanayicilere ülke tarihinde verilmeyen teşvikleri verdi. -Kendi silah sanayine önemli yatırımlar yaptı. Halkın önemli bir çoğunluğu onu çok seviyor. Ona karşı girişilen Amerikan destekli olduğu herkes tarafından bilinen darbeyi halk direnip tersine çevirdi. Yani adam HALKIN BAŞKANI. Öyle senin çizmeye çalıştığın gibi koltuk sevdalısı lider değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: git savaş nedir oku gel. biber gazıyla savaşılmaz. Küçüklüğümden beri ilgi alanı olarak 2.dünya savaşından itibaren ne kadar yazılmış anı kitabı varsa okudum, ne kadar belgesel varsa izledim. Gerçekten kafası karışmış bir insansın neyin ne olduğunu tam olarak anlayamamışsın o nedenle senle tartışmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Law said: Aksini düşünüyorum, psikoloik olarak görüntüler çok daha etkileyici ve çok daha iyi bir propaganda malzemesi. Hillary bile telefonundan videoları izleyince gülerek hayretle woaaw demişdir. Dediğin gibi belki istedikleri yakalamakdı aslında ama şu haliyle çok daha iyi bir propaganda malzemesi sağlamış oldular. tam tersine, mahkeme her zaman "bakın adalet yerini buldu" diyebilmek için yegane yöntemdir. hitler'in veya mussolini'nin cesedi hatırlanmaz ama nürnberg mahkemesi hatırlanır. linç ise ancak böyle içten içe "anti-amerikancı diktatör öldü, tüh" diye üzülen adamlara fırsat verir "barbar amerigaaa" diyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Myshkin said: Küçüklüğümden beri ilgi alanı olarak 2.dünya savaşından itibaren ne kadar yazılmış anı kitabı varsa okudum, ne kadar belgesel varsa izledim. Gerçekten kafası karışmış bir insansın neyin ne olduğunu tam olarak anlayamamışsın o nedenle senle tartışmayacağım. anlamamışsın o halde, git bir daha izle. düşman liderinin olduğu konvoya karşı 'insancıl' müdahale bulduğun zaman da getir yaz. ama dur, bulamayacağın için "senle tartışmayacağım" deyip bırak. ikisi de benim açımdan aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kaddafi'nin bu şekilde linç edilmesi, sürüklenmesi ve öldürülmesi onun yargılanmasından çok çok daha karlı oldu ABD ve diğer avrupa ülkeleri için. Hemen ardından Putin'e laf soktu ABD dış işleri "dikkat etsin" diye. Göz dağı resmen. Ama öte yandan afrika ve arap yarım adasını söküp atsınlar dünya'dan rahat edelim görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: terbiyesiz olduğunu iddia ettiğim TEK BİR cümle bile bulamazsın, çıkarıp gelemezsen veya yazını editlemezsen yalancısın. yalancılığı kendin yaparken de başkasını suçlamaya hakkın yok ama yüzün var belli ki. Şu 1... Sam said: terbiyesizlik değil de utanmazlık gördüm işine geldiği için gerçeği çarpıtmaya bu denli hevesli ve istekli olman nedeniyle. Şu 2... Sam said: veya vazgeçtim, hakikaten muhatap almaya değecek biri değilsin belli ki. tansiyonun yükselince nick değiştirmeler filan, sonra "yaşım şöyle böyle" diye geçinir durursun. Şu 3... Sam said: hakikaten zerre utanma sıkılman yok çetintaş, ar damarına dikiş lazım. Çok özür dilerim sem kardeş. Bana TERBİYESİZ dememişsin, UTANMAZ demişsin. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu arada özellikle de 2inci alıntımda okuyanların göreceği gibi bir eylemde bulunmuşsun. Bu eyleminin ne olduğunu okuyanlar değerlendirsinler. Edit: Benim takma isim değiştirdiğimi nereden biliyorsun, nereden çıkarıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bu her şeyi bilirim modundaki adamlardan uzak duracaksın hele ardamarın çatlamış-git öğren gel falan triplerine girdiyse cevap verdiğin hata. kendi dünyasında yaşıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar