Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 elbette şanssızlar liderleri Atatürk gibi olmadığı için ama yanlış biliyorsam düzeltin libyada çoğu insan çalışmadan maaş alıyordu ve bu Kaddafi sayesinde olmuştu. Şimdi napıcaklar bende çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bundan sonra Libyada 10 senede bir halk ayaklanır lideri devirir sonra gene yapılaşma bahanesi ile yabancılara ihalaler verilir. Bu böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aha zombi kaddafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Gaddafi was reportedly captured by a 20 year old freedom fighter from Misurata. He has taken a solid gold pistol from the deposed leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 üzüldüm ben :( ne de olsa insan, keşke olmasa böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 beterin beteri gelecektir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Allah belasını versin natonun da, sözde özgürlükçülerin de. Türkiye'de de müslüman geçinip abdnin abnin kuyruğuna takılıp beğenmedikleri ülke liderlerini indirilmesine sevinenler de götlerine kına yaksınlar. Ne Saddam asıldı diye, ne Kaddafi cinayete kurban gitti diye bu mücadele bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 goldbären said: beterin beteri gelecektir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Napolyonn said: üzüldüm ben :( ne de olsa insan, keşke olmasa böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bıraksaydı koltuğu kanarya adalarında ölseydi. Mal işte. Allah hakkını versin kaddafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 cosplaylerin zombie steve jobstan sonraki yeni favorisi bu olabilir yalnız, bekliyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kör ölür badem gözlü olur. sivil uçak bombalatan, daha bir sürü halt karıştıran adam sanki özgürlük savaşçısı oldu bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 habertürkteki videoyu seğrettiniz mi? said: (+18) Kaddafi'nin cesedini sokakta sürüklediler (Dikkat görüntüler çocuklar ve yaşlılar için sakıncalı olabilir) http://www.haberturk.com/dunya/haber/681224-kaddafinin-son-anlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 görüntülerdeki cesedin bir dublöre ait olduğu ve Kaddafi'nin güney amerika'da bir adada saklandığı iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 video daki bariz dublor gibi yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 adam bu hale düşmez ztn inanmam.milletin gazını almak için böyle attılar herhealde birini önlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Oski said: görüntülerdeki cesedin bir dublöre ait olduğu ve Kaddafi'nin güney amerika'da bir adada saklandığı iddia edildi. Hangi kaynak söylüyor bunu? Sabahtan beri tüm dünya medyasını takip ediyorum, sadece eski Libya televizyonu benzer şeyler söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaddafi çok iyi bir insandı taam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaddafinin yaptığı tek iyi şey libyayı red alerte sokmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://ablogination.tn420.org/blog/media/handshake300.jpg http://medya.todayszaman.com/uszaman/2011/02/26/obama-gaddafi-pals.jpg next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kaddafiiuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 fede said: kesin hükümet öldümüştür gündem değişsin diye sfdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar