Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 benim manlamadığım somalide insanlar açlıktan ölürken, bizim kendi derdimiz var elalemin açlığından bize ne? modundayken "elalemin" diktatörü linç edildiğindeki insanlık ayıbı bizi niye enterese ediyor? kendi iç ayıplarımızla uğraşsak ya? @çetintaş: demagojiden dem vuruyorsun, demagojinin ağababasını yapıyorsun. yaptığın yanlış gösterilince özür dilemek yerine yok ben kelimeyi doğru anlamında kuıllandım, yok ikisi aynı durum değil benim şartlarım özeldi gibi bahanelerle sıyrılmaya çalışıyorsun. ayrıca merak etme tl;dr ekibinden değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Dışarıdan çok komik gözüküyosunuz abi hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: nereden biliyorsun? adam 3üncü kez seçildikten sonra emekli olacak belki. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ciddi mi yazıyorsun şaka mı yapıyorsun anlamadım. said: sen herkesin demirel,menderes,özal,erdoğan mı olduğunu sanıyorsun? bak milletin eleştire eleştire batırıp çıkardığı İsmet İnönü-ki istese ölene kadar bu ülkeyi tek başına yönetebilirdi- tuttu demokratik seçim sistemini getirdi de Menderes öyle seçildi. Demek ki diktatörler ille de Saddam gibi olacak diye bir şey yok, bazıları ülkenin içinden geçtiği süreç yüzünden diktatörlerdir ama gereken şartlar oluştuğunda demokrasinin gereğini yaparlar,yapabilirler... o saydıklarının hiçbiri şovez ile aynı cümleye girecek kadar kötü ve içten pazarlıklı değil ki bayağı koltuk düşkünleri olmalarına rağmen çoğu. şovez silahla koltuk alamayınca hileyle almaya, sonra da kaptırmamak için halka kömür bile değil, özel mülkiyetten çaldığı toprak dağıtmaya başlayan, bu bile PİREZİDAN FOR LAYF referandumuna yetmeyince arkasından bir kere daha referandum kasacak kadar utanmaz ve açgözlü bir koltuk sevdalısı. dünyada onun kadar açgözlü lider çok azdır şu anda görev başındakilerden. said: Sen Chavez'i ne kadar tanıyorsun da bu adamı bu tartışmanın konusu haline getiriyorsun? Bak sana biraz tanıtayım Chavez'i... -Kendisinden önceki Amerikan yanlısı iktidarların Amerikan şirketlerine yok pahasına peşkeş çektikleri başta petrol olmak üzere tüm yerlatı ve yerüstü zenginlikleri devletleştirmiştir. -Daha önceki iktidarların durdurduğu yatırımları başlattı,eğitim seferberliği başlattı,eğitimi,sağlığı yeniden devlet destekli yani ücretsiz hale getirdi. -Yeni iş kollarında yüzlerce fabrika ve işletme kurdu. -Küçük sanayicilere ülke tarihinde verilmeyen teşvikleri verdi. -Kendi silah sanayine önemli yatırımlar yaptı. Halkın önemli bir çoğunluğu onu çok seviyor. Ona karşı girişilen Amerikan destekli olduğu herkes tarafından bilinen darbeyi halk direnip tersine çevirdi. Yani adam HALKIN BAŞKANI. Öyle senin çizmeye çalıştığın gibi koltuk sevdalısı lider değil. şovez'i senden çok tanıdığım belli, yarım dünya öteden bütün propagandasını aynen yutmuşsun maşallah. sonra "tayyip halkı kandırıyor" diye hergün ağlayın ahaha. hakikaten tam komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sufi said: benim manlamadığım somalide insanlar açlıktan ölürken, bizim kendi derdimiz var elalemin açlığından bize ne? modundayken "elalemin" diktatörü linç edildiğindeki insanlık ayıbı bizi niye enterese ediyor? kendi iç ayıplarımızla uğraşsak ya? Çünkü insaniyet bir kişi veya bin kişi içinde değildir. Ya herkes içindir ya kimse içindir. Diktatör de olsa bu dünyada kimse linç edilmemeli, düşmanın da olsa biri gidip yemeğini paylaşabilirsin, bunu yapmış bir soydan geliyoruz. Bunun bilincine sahip olmamız lazım abi yıl 2011 ilerleyen tek şey teknoloji, insaniyet geri gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 myshkin, ben linçi savunmuyorum. çelişkiyi gösteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 adamın linç edilişine hitleri fln seven pure evil ergen gibi "iyi olmuş >:D:D:" yapanlar var, ayp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi o zaman mantık o sizi enterese etmez önce kendimize bakalım yerine, onun yapılması yanlış üstelik bizde de yanlışlar var diyip kendi yanlışlarımıza bakmamız lazım. Yoka dediğinin son kısmında bir yanlışlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sufi said: myshkin, ben linçi savunmuyorum. çelişkiyi gösteriyorum. Evet...Konu ile hiç ilgisi olmayan bir <<çelişkiyi>> sergiliyorsun. Bu şekilde de LİNÇsever, yalan-yanlış bilgilerle dolu adamlara cesaret veren insanlar arasına katılıyorsun. Askerde dedikleri gibi. Devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: rüzgar nereden eserse oraya, adamına göre linç doğru ama senin sevdiğin adama linç olunca kötü. linç edilmiş edilmemiş, bu kadar ağlanacak kederlenecek birşey değil. keşke sağ bıraksalardı da gidip yargılansaydı. sonra cezası neyse verilseydi. ama iç savaş yaşanan ülkelerde eli kanlı diktatörlerin sorgusuz sualsiz idamı ve cesetlerinin teşhiri tarih boyunca sıkça yaşanan bir olay. evet doğrusu değil ama "İNSANLIK YENİLDİ ÜHÜHÜHÜ" diye sayfalarca ağlanacak bir durum da değil. kendi halkını bombalatıp koltuğu düşmesin diye dışarıdan paralı asker taşıyan, kelle başına ikramiye veren bir diktatördü bu. yazdığın yazının içeriği değişmedi. eli kanlı diktatör = eli kanlı diktatör. ama kişisel siyasi ajandan gereği sana dokundu belli ki. Sam bir diktatorun yargisiz infaz edilmesi, onun elini kanabulamasina izin veren, bulamasini oneren insanlarin ve devletlerin aklanmasini sagliyor. Adamin cezasi filan onemsiz, zira esas ceza o duruma dusmesi kisinin. Insanlik yenilmedi, insanlikla alakasi yok bunun. Zira suikastlerin insanlarla bir alakasi yok, sekli ne olursa olsun. ciddi bir nefret toplumu olmussunuz, o kotu asalim, bu kotu yakalim. O adamin isledigi insanlik suclarini isledikten sonra ne farkin var ki o adamdan. Ha bir insanlik sucu islemissin ha bin insanlik sucu, degisen birsey yok, sonunda insan olmaktan cikiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: Sam said: terbiyesiz olduğunu iddia ettiğim TEK BİR cümle bile bulamazsın, çıkarıp gelemezsen veya yazını editlemezsen yalancısın. yalancılığı kendin yaparken de başkasını suçlamaya hakkın yok ama yüzün var belli ki. Şu 1... Sam said: terbiyesizlik değil de utanmazlık gördüm işine geldiği için gerçeği çarpıtmaya bu denli hevesli ve istekli olman nedeniyle. Şu 2... Sam said: veya vazgeçtim, hakikaten muhatap almaya değecek biri değilsin belli ki. tansiyonun yükselince nick değiştirmeler filan, sonra "yaşım şöyle böyle" diye geçinir durursun. Şu 3... Sam said: hakikaten zerre utanma sıkılman yok çetintaş, ar damarına dikiş lazım. Çok özür dilerim sem kardeş. Bana TERBİYESİZ dememişsin, UTANMAZ demişsin. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu arada özellikle de 2inci alıntımda okuyanların göreceği gibi bir eylemde bulunmuşsun. Bu eyleminin ne olduğunu okuyanlar değerlendirsinler. Edit: Benim takma isim değiştirdiğimi nereden biliyorsun, nereden çıkarıyorsun? evet hakikaten zerre utanman yok, kendin yalan söylediğini kabullenirken bile zeytinyağı gibi üste çıkmaya çabalıyorsun. utanma kabiliyeti olan bir insan en azından "afedersin öyle dememişsin" der. büyüklük onda kalır. ama kimisi de "benim yaşım büyüüüüük" diye gezerken her fırsatta küçültür kendini böyle. benim nickimi aşağılayıcı şekilde değiştirdiğin yeri alıntılamışım, anlamazlık yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 nikini aşağılayıcı şekilde nerede değiştirmişim,hatırlamıyorum. utanmaz ile terbiyesiz arasındaki anlam farkı üzerinden seninle son derece demagojik bir tartışmayı daha fazla sürdürmeye niyetim yok. senin gibi adamlarla bu kadar uzun tartışarak galiba yine senin gibi adamların bir taraflarınızın kalkmasına neden oluyorum? Bunu sanırım artık yapmamam gerekiyor çünkü şımarıyorsunuz. edit: şaka maka üst üste bu kadar çok utanmaz dediğin için bana seninle aramda bir yakınlık oluştu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: Law said: Aksini düşünüyorum, psikoloik olarak görüntüler çok daha etkileyici ve çok daha iyi bir propaganda malzemesi. Hillary bile telefonundan videoları izleyince gülerek hayretle woaaw demişdir. Dediğin gibi belki istedikleri yakalamakdı aslında ama şu haliyle çok daha iyi bir propaganda malzemesi sağlamış oldular. tam tersine, mahkeme her zaman "bakın adalet yerini buldu" diyebilmek için yegane yöntemdir. hitler'in veya mussolini'nin cesedi hatırlanmaz ama nürnberg mahkemesi hatırlanır. linç ise ancak böyle içten içe "anti-amerikancı diktatör öldü, tüh" diye üzülen adamlara fırsat verir "barbar amerigaaa" diyebilmek için. Dediğim gibi katılmıyorum fikrine. Ben adaletten bahsetmedim veya adalet yerini buldu gibi bir ilizyon yaratılmasındanda, mahkemeye çıkan lider nihayetinde saddam gibi fikirlerinin ardında durdurduğunu hatta o koşullarda bile haklı olduğunu dile getirme fırsatına sahipde olur bu açıdanda tehlikeli aslında. ASlında önemli olan verilen cezadır, sonuçda kimin kazandığıdır. Sadece çok daha iyi bir propaganda aracı oldu diyorum o görüntüler. Hafızalardan asla silinmez. Saddam ile bakın yargılarız istersek sizi onda muktediriz yada istersek halkın önüne atarız da sizi diyebiliyorlar. Kaddafinin ölümü ile elde edilen en byük faydayı libya halkı mı sağladı ? Ben söyleyeyim ABD sağladı. Bu arada kaddafi taraftarı ve libya halkı tarafdarı değilim. Zaten pek vakıfda değilim orda dönen dolaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Glatheros said: Sam bir diktatorun yargisiz infaz edilmesi, onun elini kanabulamasina izin veren, bulamasini oneren insanlarin ve devletlerin aklanmasini sagliyor. Insanlik yenilmedi, insanlikla alakasi yok bunun. Zira suikastlerin insanlarla bir alakasi yok, sekli ne olursa olsun. ciddi bir nefret toplumu olmussunuz, o kotu asalim, bu kotu yakalim. O adamin isledigi insanlik suclarini isledikten sonra ne farkin var ki o adamdan. Ha bir insanlik sucu islemissin ha bin insanlik sucu, degisen birsey yok, sonunda insan olmaktan cikiyorsun. en yakın tarihten bir saddam örneği var, eğer öyle bir endişesi olsaydı abd'nin, onu da vurur, çatışmada öldü der geçerdi. yargılamak her zaman daha iyidir ve bunu nürnberg'de gördüklerinden beri hep uyguluyorlar yapabildikleri durumlarda. bu linç olayı tamamen yeni libya hükümetinin yetersizliği. onların da işine gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 LathspeLL said: Hemen ardından Putin'e laf soktu ABD dış işleri "dikkat etsin" diye. Göz dağı resmen. Amerika bence az bi uzasın. Putin e Kaddafi ye yapılanların binde birini yapamazlar. Ruslar baldırı çıplak arap toplumuna benzemez Lath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yok Putin'e bişey olmaz, aynen senin gibi düşünüyorum ama adamlar trolluyor işte. Rusya ile araplar tamamen zıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 DavidMills said: LathspeLL said: Hemen ardından Putin'e laf soktu ABD dış işleri "dikkat etsin" diye. Göz dağı resmen. Amerika bence az bi uzasın. Putin e Kaddafi ye yapılanların binde birini yapamazlar. Ruslar baldırı çıplak arap toplumuna benzemez Lath. ekim devrimini de afrikalılar yapmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: nikini aşağılayıcı şekilde nerede değiştirmişim,hatırlamıyorum. 'hatırlamazsın' çünkü gör diye alıntılayıp koyduğum kısmı silmişsin, sonra da unuttum ayağına yatıyorsun utanmadan. said: utanmaz ile terbiyesiz arasındaki anlam farkı üzerinden seninle son derece demagojik bir tartışmayı daha fazla sürdürmeye niyetim yok. senin gibi adamlarla bu kadar uzun tartışarak galiba yine senin gibi adamların bir taraflarınızın kalkmasına neden oluyorum? Bunu sanırım artık yapmamam gerekiyor çünkü şımarıyorsunuz. utanmazla terbiyesiz arasındaki anlam farkını bilmeyen sözlüğe bakabilir ama burada netleştirelim durumu: - ben sana utanmaz dedim - sen bana terbiyesiz dedin. - sonra hem terbiyesiz hem utanmaz dediğimi iddia ettin. - "bir tarafın kalkıyor" diyerek ise şimdi kendin terbiyesizlik yapıyorsun. birkaç sayfa önce şüphelendiğim gibi cidden muhatap alınacak bir insan değilsin görünen o ki. said: edit: şaka maka üst üste bu kadar çok utanmaz dediğin için bana seninle aramda bir yakınlık oluştu sanki. "arlanmaz" da diyeyim, o da yok çünkü belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Napolyonn said: ekim devrimini de afrikalılar yapmıştı zaten. He ya Napolyon 1917 ile günümüz dünya düzeni aynı dimi? Ekim devrimiymiş ...Neremle gülsem anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bi tarafı kalkmak, şımarmak... bi şımarma sözkonusuysa lütfen kendine bak. tartışmayı bilmeyen, karşı fikri gördüğü zaman zıvanadan çıkıp diline sahip olamayan birsürü gelmiş geçmiş meczuptan farkın yok ne yazık ki. şu laflardan dolayı kastettiğin herkesten özür dilemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: cetintas said: nikini aşağılayıcı şekilde nerede değiştirmişim,hatırlamıyorum. 'hatırlamazsın' çünkü gör diye alıntılayıp koyduğum kısmı silmişsin, sonra da unuttum ayağına yatıyorsun utanmadan. said: utanmaz ile terbiyesiz arasındaki anlam farkı üzerinden seninle son derece demagojik bir tartışmayı daha fazla sürdürmeye niyetim yok. senin gibi adamlarla bu kadar uzun tartışarak galiba yine senin gibi adamların bir taraflarınızın kalkmasına neden oluyorum? Bunu sanırım artık yapmamam gerekiyor çünkü şımarıyorsunuz. utanmazla terbiyesiz arasındaki anlam farkını bilmeyen sözlüğe bakabilir ama burada netleştirelim durumu: - ben sana utanmaz dedim - sen bana terbiyesiz dedin. - sonra hem terbiyesiz hem utanmaz dediğimi iddia ettin. - "bir tarafın kalkıyor" diyerek ise şimdi kendin terbiyesizlik yapıyorsun. birkaç sayfa önce şüphelendiğim gibi cidden muhatap alınacak bir insan değilsin görünen o ki. said: edit: şaka maka üst üste bu kadar çok utanmaz dediğin için bana seninle aramda bir yakınlık oluştu sanki. "arlanmaz" da diyeyim, o da yok çünkü belli ki. Hala daha utanmaz,arlanmaz diye bana hakaret etmeye devam ediyorsun. İçindeki bu nefret ve saygısızlık gerçek hayatında da seni yanlış yöne götürecektir. Boş adammışsın... Mesajları görmezden gelinecek adamlar listesine seni de ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Law said: Dediğim gibi katılmıyorum fikrine. Ben adaletten bahsetmedim veya adalet yerini buldu gibi bir ilizyon yaratılmasındanda, mahkemeye çıkan lider nihayetinde saddam gibi fikirlerinin ardında durdurduğunu hatta o koşullarda bile haklı olduğunu dile getirme fırsatına sahipde olur bu açıdanda tehlikeli aslında. ASlında önemli olan verilen cezadır, sonuçda kimin kazandığıdır. Sadece çok daha iyi bir propaganda aracı oldu diyorum o görüntüler. Hafızalardan asla silinmez. Saddam ile bakın yargılarız istersek sizi onda muktediriz yada istersek halkın önüne atarız da sizi diyebiliyorlar. Kaddafinin ölümü ile elde edilen en byük faydayı libya halkı mı sağladı ? Ben söyleyeyim ABD sağladı. Bu arada kaddafi taraftarı ve libya halkı tarafdarı değilim. Zaten pek vakıfda değilim orda dönen dolaplara. sadece altın tabanca lootlayacak çapulcu için "önemli olan cezadır", medenice adaletin yerini bulması ise abd'nin elindeki tek "biz düşmanlarımızdan iyiyiz" kozu ve bunu kaptırmalarına neden olan libyalıları kapalı kapılar arkasında iyice haşladıklarından kesinlikle eminim. saddam da göring de fikirlerinin arkasında durdular ve savcı makamı gene de rezil etti masumların ceset fotolarını yüzlerine yüzlerine çarpıp, bütün dünyanın gözü önünde rezil oldular. mahkemedeki sinmiş, üniformasız debdebesiz süklüm püklüm duran görüntüler hep daha etkili. sonuç gene darağacı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 DavidMills said: Napolyonn said: ekim devrimini de afrikalılar yapmıştı zaten. He ya Napolyon 1917 ile günümüz dünya düzeni aynı dimi? Ekim devrimiymiş ...Neremle gülsem anlamadım. arap devrimi içinde aynısını diyodunuz neler değişti neler. zaten 1923 penceresinden öteye gidemiyoruz bi türlü dünyanın odak noktasını kendisi olarak görmekten kaynaklanıyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @Sam Batı için öyle olabilir ama adamlar 3. dünya ülkelerine oynuyor sopa göstermekde, o adam içinde linç daha etkili bir propaganda aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sufi said: bi tarafı kalkmak, şımarmak... bi şımarma sözkonusuysa lütfen kendine bak. tartışmayı bilmeyen, karşı fikri gördüğü zaman zıvanadan çıkıp diline sahip olamayan birsürü gelmiş geçmiş meczuptan farkın yok ne yazık ki. şu laflardan dolayı kastettiğin herkesten özür dilemen gerekiyor. Burada karşıt fikir falan da yok. Uyandırayım seni. Kimse beni sevmek,fikirlerimi onaylamak zorunda değil. Aynı şeyler benim için de geçerli. Fakat burada LİNÇ konusunda taraf olma durumu var. LİNÇİ SAVUNAN ADAMLAR VAR ve bir de benim gibi yapılanın insanlık dışı olduğunu söyleyen adamlar var. Tartışılan konuyu TROLlemek görevini başarıyla yürüttün. Seni tebrik etmesi gerekenler edeceklerdir. Ama ben seni de mesajları ciddiye alınmayacak adamlar listesine ekliyorum. Özür dileyecekmişim?!?!Daha neler yahu?!?!? Amerika'nın Irak'ı aylarca bombalayıp,1 milyona yakın kişiyi öldürüp,üzerine savaş tazminatı alması geldi aklıma nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Napolyonn said: ağzınla gül insan gibi. Hayda niye kişiselleştirdin şimdi? Ansızın zıpladın anlamadım? Ama ben seni böylede seviyorum, şeker oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar