Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HaberVaktim hepimizi aydınlattı: Einstein ve Newton hatalı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Konuyu bilim & teknik bölümüne açmanın bilime hakaret olacağını, eğlence bölümü için de yeteri kadar meme olmadığını düşündüğüm için buraya açıyorum.

HaberVaktim, Einstein'ın e=mc^2 formülünün hatalı olduğunu, ayrıca Newton'un kütle çekim yasasının da yanlış olduğunu, kütlelerin birbirini çekmediğini, evrendeki "kozmotik enerji" tarafıdnan itildiğini öne sürmüş.

Vay kozmos vay

http://www.habervaktim.com/haber/206416/einsteinin_formulu_yanlis.html

birkaç kuple:

said:

Özoğlu, "Einstein'ın e=mc2 formülü yani nükleer enerji formülü yanlış, Einstein'in formülüne göre 1 kilo elmadaki enerji miktarıyla 1 kilo uranyumdaki enerji miktarı ve kütle ne olursa olsun aynı. Bu mümkün değil. Zaten mümkün olmuş olsaydı şuanda nükleer yakıtlarda veya atom bombasında niçin pamuk kullanılmıyor? Maddeler yoğunlaştırılıyor, adına zenginleştirilme deniliyor. Pamuk ve elma patlamaz, elmadan nükleer enerji alamazsınız, dolayısıyla Einstein'in e=mc2 formülü yanlış. Zaten Cern Deneyi'nde de bu ispatlandı. Işık hızı sabit değil, ışığın hızı evrensel kuvvetin yoğunluğuna göre değişir" şeklinde konuştu

...

Newton'un ileri sürmüş olduğu kütleler arası çekim ise doğru değil. Hiçbir iki cisim birbirini çekmiyor. Cisimler evrensel kuvvet (kozmotik enerji) tarafından itilmekte" dedi. Bütün haberleşme sisteminin evrensel kuvvet üzerinden yapıldığını belirten Özoğlu, bütün uydu, telefon ve telsiz olan bütün haberleşme sisteminin 'ek' enerjisi üzerinden yapıldığına dikkat çekti. Özoğlu, " Eğer evrensel kuvvet olmamış olsaydı, kesinlikle haberleşme olmazdı. Elektro manyetik alan diye birşey söz konusu değil. Elektro manyetik alanda bu ek enerjisi üzerindeki modülasyon diye tanımladığımız bir tür modülasyon oluşmakta" diye konuştu.

Kayış koptu kaptan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...