Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. Karakollar ve ordunun önlemleri öyle şahane ki sekiz tanesi aynı anda çapulcudan baskın yiyor, hep hükumetten ötürü. Ordunun zerre sorumluluğu yok. Asker ölümünden siyasi rant sağlama kafasıyla biz daha çok baskın yeriz böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 "15 Mayıs 1992-Şırnak-Taşdelen karakolu 600 kişilik grupla baskın: 27 er şehit, 40 terörist ölü" 26 şehit dün verdik. 8 ayrı noktaya saldırı. kaç terörist saldırmış olabilir. çatışma saat 01:00 de başlayıp saatlerce devam ediyor. 400 kişiden az olduklarını sanmıyorum. peki nerede askeri teknoloji veya istihbarat silsilesi? ortaçağda kale korur gibi, karakol mu koruyoruz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bdp görevini yapabilseydi, adam gibi sivil siyaset yapma amacı olsaydı çoktandır çıkıp "dur artık vurma" derdi pkk ya. Gerçi demeye çalıştılar bi ara ama yok yani, desteklemiosan karşısında duracaksın. Ayaklandır kendi halkını, al polisi arkana ne olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: Asgard said: toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. haklısın yetersizlik karakollarda değil senin gibi herşeyin toz pembe olduğunu düşünenlerde...Kardeşim bilmiyorum hiç askeri malzemeler ilgini çektimi gördünmü hiçbiyerdede karakolların ihtiyacı olanlar çok ahım şahım malzeme deil...adamlar eş zamanlı 8 karakola saldırıyolar bi zaafiyet olduğu ortada..Daha neyi tartışıyosun. Okumayı öğren, tartışırız elbet. :D cevap için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kış gelmiş artık terör ara vermeden evvel son bir darbe yapıp kış uykusuna yatacak bizimkiler gene dağ tepe karda yürüyecekler ama kimseyi bulamayacaklar. 2 ay ateşkes ilan eder PKK ve hükümette bunu başarı olarak gösterir. Sonra gene aynı senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 karakollarda zaafiyet olduğu ortadadır, neredeyse denk ekipmanla çatışılıyor, katılıyorum ancak ordu bu kadar tasfiye edilmiş STATÜKO YIKILMIŞ iken, ipler hükümetin elindeyken bi zahmet alıp koyuversinler koruyucu önlemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Myshkin said: toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. Eğer bir "örgüt" senin askeri mevzilerine, 7-8 tane mevziye eş zamanlı saldırıyorsa, bunlardan 1 tanesi bile önceden belirlenip bölgedeki güvenlik güçleri alarma geçirilemiyorsa, bütün mevziler baskın yiyorsa mesele gene buna bağlanır. Adamlar kaç yere baskın yapıyor bırınde de telsız kestırmesı yapılamıyor mu bırınde de termal kamera yok mu bırınde de olmuyor mu bunlar. Ama olmuyor bunlar, ak47lı, rpglı capulcular sneın ulkende karakol basıyor hem de aynı anda bırden fazla. Ben askeri savunmuyorum zaten. Hepsini bir kenara bırak, herifler mayın döşerken kimse farketmiyor olamaz herelde? Askerin savunulacak bir yanı yok. Ama güçlendirileceği yerine zayıflatıldığı da bir gerçek, bu hükümet tarafından. Hatta gaza gelip asker yerine polisi operasyonlara kattılar falan, şaka mıdır nedir anlayamadım uzun süre. Benim söylediğim şey çok farklı. Her saldırıda olayı askere bağlayacak gericiler var forumda. Sanki başkalarının yanlışları yokmuş gibi davranan, kendini kandıranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Absolut dediğin çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: PKK'lılar dagda degil abicim. Turkiye'nin her yerinde. İstedigi an istedigini öldürebilir bu adamlar. Karakolların güvenliğini arttırırsın gider Ankara'nın göbeğinde bomba patlatırlar. Ellerinde uzun namlulu silahlar, hadi onu gectim roketatarlar var yahu. . +1 silaha bile gerek yok, adamlar domine etmiş durumdalar ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Absolut said: Kış gelmiş artık terör ara vermeden evvel son bir darbe yapıp kış uykusuna yatacak bizimkiler gene dağ tepe karda yürüyecekler ama kimseyi bulamayacaklar. 2 ay ateşkes ilan eder PKK ve hükümette bunu başarı olarak gösterir. Sonra gene aynı senaryo. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sam said: toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. Karakollar ve ordunun önlemleri öyle şahane ki sekiz tanesi aynı anda çapulcudan baskın yiyor, hep hükumetten ötürü. Ordunun zerre sorumluluğu yok. Asker ölümünden siyasi rant sağlama kafasıyla biz daha çok baskın yeriz böyle.. Sadece hükümetin suçu olsa zaten gelip buraya bir şey yazamazdın, hayalet oluyorsunuz öyle durumlarda. Ama işin içinde ordunun da suçu olduğu için yorum yapabilecek yüz bulabildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Myshkin said: REUTERS: TÜRK KOMANDOLARI K. IRAK'A GİRDİ. sıcak takiple sınırın geçildiğini söylüyor. bütün o teröristlerin koştur koştur sınıra gittiğini hiç sanmıyorum. önden bir grubu güneye gönderip geri kalanlar yerleşim yerlerine pekala dağılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: Ben askeri savunmuyorum zaten. Hepsini bir kenara bırak, herifler mayın döşerken kimse farketmiyor olamaz herelde? Askerin savunulacak bir yanı yok. Ama güçlendirileceği yerine zayıflatıldığı da bir gerçek, bu hükümet tarafından. Hatta gaza gelip asker yerine polisi operasyonlara kattılar falan, şaka mıdır nedir anlayamadım uzun süre. Benim söylediğim şey çok farklı. Her saldırıda olayı askere bağlayacak gericiler var forumda. Sanki başkalarının yanlışları yokmuş gibi davranan, kendini kandıranlar var. Abicim askere bağlanacak tabi bu konu kime bağlanacak. Yılalrdır konusulan bir konu hala en ufak bır gelısme yok. Gericilikle falan alakası yok bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu akp'ye oy veren de benim gözümde teröristten farksızdır artık. Allah hepsinin cezasını versin. nasıl vicdanı rahat uyuyorlar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 AKPye oy verenle alakası yok bunun. Sadece oy verilenler ile alakalı karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: PKK'lılar dagda degil abicim. Turkiye'nin her yerinde. İstedigi an istedigini öldürebilir bu adamlar. Karakolların güvenliğini arttırırsın gider Ankara'nın göbeğinde bomba patlatırlar. Ellerinde uzun namlulu silahlar, hadi onu gectim roketatarlar var yahu. Karakolun güvenliğiymiş, teknik yetersizlikmiş. Bir kere de fanatiklikten çıkın oy verdiğiniz adamların yanlış yaptığı şeyleri görmemiş gibi davranmayı bırakın. Patlatmıyorlar mı zaten abicim? Hergün şehit vermiyor muyuz zaten? 26 tane şehit birisi çok güzel açıklamıştı başından sonuna isimleri sorsan en baştakilerin isimlerini unutursun o kadar gencecik insan vatan uğruna tamamen yetersiz donanım iletişim belkide başlarındakilerin umursamazlıkları yüzünden hayatlarını bugün kaybetmiştir. Fakat pkk hortlaması AKP'nin suçudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: PKK'lılar dagda degil abicim. Turkiye'nin her yerinde. İstedigi an istedigini öldürebilir bu adamlar. Karakolların güvenliğini arttırırsın gider Ankara'nın göbeğinde bomba patlatırlar. Ellerinde uzun namlulu silahlar, hadi onu gectim roketatarlar var yahu. Karakolun güvenliğiymiş, teknik yetersizlikmiş. Bir kere de fanatiklikten çıkın oy verdiğiniz adamların yanlış yaptığı şeyleri görmemiş gibi davranmayı bırakın. +1 diyoruz silahla olmaz bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Myshkin said: toggie said: Ben askeri savunmuyorum zaten. Hepsini bir kenara bırak, herifler mayın döşerken kimse farketmiyor olamaz herelde? Askerin savunulacak bir yanı yok. Ama güçlendirileceği yerine zayıflatıldığı da bir gerçek, bu hükümet tarafından. Hatta gaza gelip asker yerine polisi operasyonlara kattılar falan, şaka mıdır nedir anlayamadım uzun süre. Benim söylediğim şey çok farklı. Her saldırıda olayı askere bağlayacak gericiler var forumda. Sanki başkalarının yanlışları yokmuş gibi davranan, kendini kandıranlar var. Abicim askere bağlanacak tabi bu konu kime bağlanacak. Yılalrdır konusulan bir konu hala en ufak bır gelısme yok. Gericilikle falan alakası yok bu konunun. Asker kendini tek basına gelistiremeyecegine gore? Yukarda ben ne yazmısım allasen ya, okuyor musun yoksa kafa mı buluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dusuncelihayvan said: bu akp'ye oy veren de benim gözümde teröristten farksızdır artık. Allah hepsinin cezasını versin. nasıl vicdanı rahat uyuyorlar merak ediyorum akp ye oy veren kaç tane şehit ailesi gazi ailesi var biliyor musun sen? saçma sapan konuşmayın. tüm ülke olarak mhp ye oy verelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Oha amk Allah bin türlü belalarını versin doğuran anneleri gözlerinin önünde ölsün. Bu ne ya hergün yeni bi can sıkıcı haber ama bu bambaşka şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bombada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Denildiği gibi teröristler artık her yerde. Ben zannetmiyorum güneydoğudaki memur aileleri çıkıp markete alışverişe gidiyor. Şu an sanki oradaki memurlar işgal altında. Asker polis kendini koruyamıyorki ailelerini korusun. Teröristler Türkiyedeki ortamı kullanıp rahat hareket ediyor geziyor dolaşıyor devlet binalarını girip çıkıyor. Yani kafadan büyük avantaja sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Absolut said: AKPye oy verenle alakası yok bunun. Sadece oy verilenler ile alakalı karıştırmayın. var. bu ilk değil son da olmayacak. 8 yıldır ben bu haberleri görmekten bıktım. koyun olsa aynı çukura bi daha düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Askeri zayiflatma nedir ya, bütçesi mi kesilmiş, güneydoğuda görevli komutanlara mi el cektirilmis nedir? Hep düz mantıkla nereye kadar? Bu hükumetin yanlısı veya kusuru yok demek değil ama şurada on sayfa hep hükumet hep hükumet, tamam anladık teröristler orada. Gelip nasıl bu kadar geniş çaplı bir saldırı yapıyorlar ve kimse farkedip alarma geçiremiyor diğer karakolları, bunu da bir konuşmak lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 oy verenler şehit verelim diye vermiyorlar yalnız, nasıl seni diğerleri kandırıyorsa bir şekilde onları da kandırıyorlar. takkeyi öne koyup düşünmek lazım, son 10 senedir, sen, ben terör kaşısında ne yaptık? hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar