Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ya o değil de ev arkadaşım da soruyor bu pkk karakollara saldırmış ama ordunun hiç bir önlemi yok muymuş ? Bu heronlar, hareket algılayıcılar, ısı algıyacılar gözcüler falan hiç mi işe yaramıyor.O kadar orduya yatırım yapılıyor güçlü ordu deniyor.Nasıl böyle elini kolunu sallaya sallaya saldırabiliyorlar ? Bu saldırının zamlardan sonra olması ve belki de önümüzde ki anayasa hazırlığından önce olması tesadüf mü ? Pkk suçsuz demiyorum ama bu işin içinde sanki devlette yok mu ? Orada ki askerler piyon olarak görülüp kale almak için öne sürülüyor olamaz mı bu insanların bakış açısına göre ? Ölen kişilerin aile durumları ve yaşadıkları yer ve çevre de sanki bunu destekler nitelikte.O aileler çünkü hep vatan sağolsun diyip sineye çekmek zorunda kalacak aileler.Hepsi maddi durumu kötü, köylerde ve kötü şartlarda yaşayan , işin peşini kovalayacak duruma ve bilgiye sahip olmayan insanlar. Ve tüm bunların yanında halkı ırkçılık ve faşizme iterek kürt halkına karşı kışkırtmanın halkı ne duruma sokacağı düşünülüyor ki tüm medya da bu propaganda işleniyor şu anda ? Bunu yazarken herhangi birini veya durumu savunmuyorum.Sadece durumun böyle bir açısı olabileceğini ve bu açıdan da bakılması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mithat said: Hayır zaten bir işe yaramayacak yapacagın herhangi bir yorum 1789'dan beri dünya düzeni şu anlayışın aksine doğru ilerleyerek kuruldu, pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Suark said: Ren said: bu ülke o darbeleri yapmayacaktı abi ülke insanı olarak "susma sustukça sıra sana gelecek" tonlamasından öteye gidemiyor hiçbir protesto. 20 kişi ölmeyince 50 kişi grubun arasına girip birşeyler bağıramıyor insanlar cesaretleri yok. kendilerini bir protesto grubunun içinde hayal edemeyen adamlar var. dans etmesini bilmeyen pistteki adamın hali ile aynı bütün ülkenin hali. 90lardan sonra bu ülkede pop dansları haricinde el kol sallanamadı rahat. şu anda tam camımın önünden geçiyorlar izmir büyükparkta 1000-2000 kişilik grup "şehitler ölmez vatan bölünmez" ıslık yıldıramaz bizlerşi aponun ...leri istiklal marşı falan okuyor arka grup ön grup yürüyor falan şimdi de tekbir getiriyorlar edit: büyükparkta şehit isimleri okundu, burda falan dendi, bornova merkeze doğru hareket ettiler. çoğu mhpli sanırım "biz biz biz alparslan türkşin askerleriyiz falan dendi çoğunluk tarafıdan :P madem haber verdim tam vereyim. böyle işte türkiyenin 2000li yıllarındaki protestoları. adamlar en azından dışarda en azından bişi yapıolar o çok dalga geçtiğiniz yunan halkı haftalardır sokaklarda, pis dedigin araplar sokaklarda senin ülkenin içine ediolar sen hala dısarı cıkanla dalga gecıosun cumhuriyet mitinglerinden önce tee bilmem kaç senesinde çıktım. yürüdüm. bağırdım. ne oldu. ölmez dediğimiz onlarca adam çatır çatır öldürüldü. biz de şehit diye olm onlar cennette okeye dönüyorlardır diye kandırdık kendimizi. pro askerlik istiyoruz diye çıksınlar bağırsınlar bağırayım. çözüme herhangi bir katkısı olacak birşey için bağırsınlar bağırayım. bu işin suçlularına bağırsınlar bağırayım. ama apoya bağırıp tekbir getirirlerse dalga geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bir arkadaşımın feysbuka yazdığı şey ''Profil resmini Türk bayrağı yaparak, Yılmaz Özdil yazısı paylaşarak, "Şehitler için 250.000 kişi olalım" grubuna kendinizi ekleyerek vicdanınızı rahatlattığınız, kendinizi inandırdığınız yalanlarınızla var ettiğiniz samimiyetsiz kederlerinizden nefret ediyorum.En çok buna lanet ediyorum'' bu kafada gelip buraya atılan postlar var. bende size lanet edeyim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bunu yazanda facebook a yazmış hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 facebook ta donen bi naneyi, facebookta tepkilestirmekte iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bana tsk nedir diye sorsalar, denize girerken patlıcan kebabını 4 liraya yiyebildiğim tatil merkezidir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 harbi lan acayip tatil köyleri var askeriyenin. tsk nın niye tatil köyü var abi? normandiya ya çıkartma mı yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Gram alakası yok ben siyaset yapmayında demedım terörle ilgili bayrakla ilgili şehitle ilgili bişi demeyinde demedim. Fakat 21 şubat enkaz devraldı hayır almadı mevzusu gerçekten çok alakalıydı o an. Neyse bu kafayla devam edin bu turgut özalın ithalat ihracat konusu nolacak ona geçin şimdi de birde onu tartışın herşey o ara başladı degil mi azizim. Güle güle kullanın kafaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 @Akhlaur aynı soruları hepimiz soruyoruz vallahi. En azından şahsen soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu sorunun cevabı 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: bunu yazanda facebook a yazmış hey allam. feysbukta yapılan bir eylemle alakalı şeyi nerede yazması gerekiyodu? o tepkiyi nerde vermesi gerekiyodu çok merak ettim şimdi. çıkıp sokağa bağırsın mı? siz hakkaten çok zeki değilsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ha ayrıca birebir kendi radyo programında söyledi aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tepki gösterdiğin bir yerde aynı eşyayı kullanıp ben sizin laciverdinizim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bursada da vardı miting. kenarda usulca bursaspor oley diye seslensem hepsi bursa bursa oley oleye dönücek gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: tepki gösterdiğin bir yerde aynı eşyayı kullanıp ben sizin laciverdinizim demiş. sen herşeyin lacivertisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu mhp liler prototipmi üretiliyo her şehit haberinde aynı slogan, aynı hareketler. non stop 30 yıl vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 55 sayfa üzgünüz :( mü dememiz gerekiyodu? üzgün olmayan mı var burda? tabii ki bu durumun sebeblerini tartışıcak insanlar. oraya damlama buraya damlama ne demek özalın ithalat-ihracat politikaları pkk ile doğrudan alakalı bir olay gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Vingthor said: Napolyonn said: tepki gösterdiğin bir yerde aynı eşyayı kullanıp ben sizin laciverdinizim demiş. sen herşeyin lacivertisin. sen kahin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Vingthor said: bir arkadaşımın feysbuka yazdığı şey ''Profil resmini Türk bayrağı yaparak, Yılmaz Özdil yazısı paylaşarak, "Şehitler için 250.000 kişi olalım" grubuna kendinizi ekleyerek vicdanınızı rahatlattığınız, kendinizi inandırdığınız yalanlarınızla var ettiğiniz samimiyetsiz kederlerinizden nefret ediyorum.En çok buna lanet ediyorum'' bu kafada gelip buraya atılan postlar var. bende size lanet edeyim arada. adamın haklılık payı var yalnız. İnsanların bu şekilde toplu tepki göstermesi tabi ki güzel bir şey ama adamın değindiği konu zaten milletin böyle organizasyonlara katılıp daha sonra hiç alakadar olmaması, unutup gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Vingthor said: bir arkadaşımın feysbuka yazdığı şey ''Profil resmini Türk bayrağı yaparak, Yılmaz Özdil yazısı paylaşarak, "Şehitler için 250.000 kişi olalım" grubuna kendinizi ekleyerek vicdanınızı rahatlattığınız, kendinizi inandırdığınız yalanlarınızla var ettiğiniz samimiyetsiz kederlerinizden nefret ediyorum.En çok buna lanet ediyorum'' bu kafada gelip buraya atılan postlar var. bende size lanet edeyim arada. Katılıyorum yoruma, ama bu tepkiler , sadece o bahsedilen saçma olaylarla sınırlı kaldığı için katılıyorum . Nasılsa 3 gün sonra unutulacak . Tepkiler toplaşıp , gerçek bir harekete dökülse o zaman eyvallah. Bu arada face'te 250 k kişi olalım geyiği tamamen saçma ztn :D Millet bi kaç yüzbin kişinin datayı alayım diye yayıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fotolara baktım hep garibanlar ölmüş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Böyle büyük bi yürüyüştür tepkidir bişey yok mu İzmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 gariban olmayan askere mi gidiyor ki, biz orta sınıf sayılırız öyle ayda 2000 lira falan gelirim var ben bile 40 yol buldum askere gitmemek için, asgari ücretten yukarısı tehdit altında değil eğer gitmek istemiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ombakkombak said: gariban olmayan askere mi gidiyor ki, biz orta sınıf sayılırız öyle ayda 2000 lira falan gelirim var ben bile 40 yol buldum askere gitmemek için, asgari ücretten yukarısı tehdit altında değil eğer gitmek istemiyorsa abi ben gitmek istemiyorum o yollar ne soyler misin,cidden cok dusundum hıc bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar