Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ya o değil de ev arkadaşım da soruyor bu pkk karakollara saldırmış ama ordunun hiç bir önlemi yok muymuş ? Bu heronlar, hareket algılayıcılar, ısı algıyacılar gözcüler falan hiç mi işe yaramıyor.O kadar orduya yatırım yapılıyor güçlü ordu deniyor.Nasıl böyle elini kolunu sallaya sallaya saldırabiliyorlar ?

Bu saldırının zamlardan sonra olması ve belki de önümüzde ki anayasa hazırlığından önce olması tesadüf mü ? Pkk suçsuz demiyorum ama bu işin içinde sanki devlette yok mu ? Orada ki askerler piyon olarak görülüp kale almak için öne sürülüyor olamaz mı bu insanların bakış açısına göre ? Ölen kişilerin aile durumları ve yaşadıkları yer ve çevre de sanki bunu destekler nitelikte.O aileler çünkü hep vatan sağolsun diyip sineye çekmek zorunda kalacak aileler.Hepsi maddi durumu kötü, köylerde ve kötü şartlarda yaşayan , işin peşini kovalayacak duruma ve bilgiye sahip olmayan insanlar.

Ve tüm bunların yanında halkı ırkçılık ve faşizme iterek kürt halkına karşı kışkırtmanın halkı ne duruma sokacağı düşünülüyor ki tüm medya da bu propaganda işleniyor şu anda ?

Bunu yazarken herhangi birini veya durumu savunmuyorum.Sadece durumun böyle bir açısı olabileceğini ve bu açıdan da bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Ren said:

bu ülke o darbeleri yapmayacaktı abi ülke insanı olarak "susma sustukça sıra sana gelecek" tonlamasından öteye gidemiyor hiçbir protesto.

20 kişi ölmeyince 50 kişi grubun arasına girip birşeyler bağıramıyor insanlar cesaretleri yok.

kendilerini bir protesto grubunun içinde hayal edemeyen adamlar var. dans etmesini bilmeyen pistteki adamın hali ile aynı bütün ülkenin hali.

90lardan sonra bu ülkede pop dansları haricinde el kol sallanamadı rahat.

şu anda tam camımın önünden geçiyorlar izmir büyükparkta 1000-2000 kişilik grup

"şehitler ölmez vatan bölünmez"

ıslık

yıldıramaz bizlerşi aponun ...leri

istiklal marşı falan okuyor arka grup ön grup yürüyor falan

şimdi de tekbir getiriyorlar

edit: büyükparkta şehit isimleri okundu, burda falan dendi, bornova merkeze doğru hareket ettiler. çoğu mhpli sanırım "biz biz biz alparslan türkşin askerleriyiz falan dendi çoğunluk tarafıdan :P madem haber verdim tam vereyim. böyle işte türkiyenin 2000li yıllarındaki protestoları.

adamlar en azından dışarda
en azından bişi yapıolar

o çok dalga geçtiğiniz yunan halkı haftalardır sokaklarda,
pis dedigin araplar sokaklarda
senin ülkenin içine ediolar sen hala dısarı cıkanla dalga gecıosun

cumhuriyet mitinglerinden önce tee bilmem kaç senesinde çıktım. yürüdüm. bağırdım. ne oldu. ölmez dediğimiz onlarca adam çatır çatır öldürüldü. biz de şehit diye olm onlar cennette okeye dönüyorlardır diye kandırdık kendimizi.

pro askerlik istiyoruz diye çıksınlar bağırsınlar bağırayım.
çözüme herhangi bir katkısı olacak birşey için bağırsınlar bağırayım.
bu işin suçlularına bağırsınlar bağırayım.

ama apoya bağırıp tekbir getirirlerse dalga geçerim
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşımın feysbuka yazdığı şey

''Profil resmini Türk bayrağı yaparak, Yılmaz Özdil yazısı paylaşarak, "Şehitler için 250.000 kişi olalım" grubuna kendinizi ekleyerek vicdanınızı rahatlattığınız, kendinizi inandırdığınız yalanlarınızla var ettiğiniz samimiyetsiz kederlerinizden nefret ediyorum.En çok buna lanet ediyorum''

bu kafada gelip buraya atılan postlar var. bende size lanet edeyim arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Gram alakası yok ben siyaset yapmayında demedım terörle ilgili bayrakla ilgili şehitle ilgili bişi demeyinde demedim. Fakat 21 şubat enkaz devraldı hayır almadı mevzusu gerçekten çok alakalıydı o an.

Neyse bu kafayla devam edin bu turgut özalın ithalat ihracat konusu nolacak ona geçin şimdi de birde onu tartışın herşey o ara başladı degil mi azizim. Güle güle kullanın kafaları.
Sosyal ağlarda paylaş

55 sayfa üzgünüz :( mü dememiz gerekiyodu?

üzgün olmayan mı var burda?
tabii ki bu durumun sebeblerini tartışıcak insanlar. oraya damlama buraya damlama ne demek
özalın ithalat-ihracat politikaları pkk ile doğrudan alakalı bir olay gerçekten de
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

''Profil resmini Türk bayrağı yaparak, Yılmaz Özdil yazısı paylaşarak, "Şehitler için 250.000 kişi olalım" grubuna kendinizi ekleyerek vicdanınızı rahatlattığınız, kendinizi inandırdığınız yalanlarınızla var ettiğiniz samimiyetsiz kederlerinizden nefret ediyorum.En çok buna lanet ediyorum''

adamın haklılık payı var yalnız. İnsanların bu şekilde toplu tepki göstermesi tabi ki güzel bir şey ama adamın değindiği konu zaten milletin böyle organizasyonlara katılıp daha sonra hiç alakadar olmaması, unutup gitmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Katılıyorum yoruma, ama bu tepkiler , sadece o bahsedilen saçma olaylarla sınırlı kaldığı için katılıyorum . Nasılsa 3 gün sonra unutulacak . Tepkiler toplaşıp , gerçek bir harekete dökülse o zaman eyvallah.

Bu arada face'te 250 k kişi olalım geyiği tamamen saçma ztn :D Millet bi kaç yüzbin kişinin datayı alayım diye yayıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

gariban olmayan askere mi gidiyor ki, biz orta sınıf sayılırız öyle ayda 2000 lira falan gelirim var ben bile 40 yol buldum askere gitmemek için, asgari ücretten yukarısı tehdit altında değil eğer gitmek istemiyorsa

abi ben gitmek istemiyorum o yollar ne soyler misin,cidden cok dusundum hıc bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...