Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ren said: bu ülke o darbeleri yapmayacaktı abi ülke insanı olarak "susma sustukça sıra sana gelecek" tonlamasından öteye gidemiyor hiçbir protesto. 20 kişi ölmeyince 50 kişi grubun arasına girip birşeyler bağıramıyor insanlar cesaretleri yok. kendilerini bir protesto grubunun içinde hayal edemeyen adamlar var. dans etmesini bilmeyen pistteki adamın hali ile aynı bütün ülkenin hali. 90lardan sonra bu ülkede pop dansları haricinde el kol sallanamadı rahat. şu anda tam camımın önünden geçiyorlar izmir büyükparkta 1000-2000 kişilik grup "şehitler ölmez vatan bölünmez" ıslık yıldıramaz bizlerşi aponun ...leri istiklal marşı falan okuyor arka grup ön grup yürüyor falan şimdi de tekbir getiriyorlar edit: büyükparkta şehit isimleri okundu, burda falan dendi, bornova merkeze doğru hareket ettiler. çoğu mhpli sanırım "biz biz biz alparslan türkşin askerleriyiz falan dendi çoğunluk tarafıdan :P madem haber verdim tam vereyim. böyle işte türkiyenin 2000li yıllarındaki protestoları. adamlar en azından dışarda en azından bişi yapıolar o çok dalga geçtiğiniz yunan halkı haftalardır sokaklarda, pis dedigin araplar sokaklarda senin ülkenin içine ediolar sen hala dısarı cıkanla dalga gecıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 0ne said: evet dostum bursa, şu an merkezdeyim ve terörü lanetleyenler bile şu an kendi aralarında olay çıkardı ve olaylar epey büyüdü, çevik kuvvet biber gazı falan atıyo kalabalık dağılsın diye, böyle bi milletiz işte E olay da çıkar abi. Birileri senin insanını bu şekilde öldürmeye devam ederse ve sen terör örgütünün oyununa gelmeyin diye açıklama yaparsan bundan sonra olay çıkar normal olarak. Gayet normal bir milletiz. Yanlış devlet politikalarından dolayı şuan kürdü-türkü-ayrılışçısı-milliyetçisi-ırkçısı karışmış bir durum herkesin duyguları karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 En azından sesi çıkıyor mantığıyla Yünanistan'da çıkan olaylar.. Kuru gürültü ikisi de. Bi tarafta tam anlamıyla kuru gürültü, diğer tarafta provokatörler haberolma peşinde. Bir de ülkelerde olay çıkarmayı, gürültü yapmayı, dikkat çekmeyi kenara bırakıp hiç dikkat çekmeden halka karışan, kafa karıştıran, gündem değiştiren (hatta belirleyen), ülkenin kararlarına etki gösteren, yönetime giren insanlar var. Çıkıp bağırmak kolay iş, 10 kişi sokağa çıkıp sağı sola ateşe vermek de kolay. Bunları yapınca da bişey olmuyor, haberlere çıkıp sonra unutulursun. Birileri helal olsun der, birileri nası gaza gelmişler diye bakar, bi kısmı bi dahakine daha fazla dikkat çekmemiz lazımmış der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: bu mhp liler uo da reskill yapan tipler gibi. boruları anca hp si düşüğe yetiyor. Bu akplilerde uoda scam yapan tipler gibi ne hinlik yapsamda milleti kandırsam/soysam modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sonuç olarak giden 26 Mehmet daha geri gelmeyecek, üç beş arkadaş dışarı çıkıp bağırıp çağıracak. Bağırıp çağıracak dememin nedeni o eylemi aşağılamamdan dolayı değil kamuoyu tarafından o sıfata konulmasıdır. Malesef artık ordunun eli iyice zayıflatılmıştır. Hükümet herşeyi kendi başına çözmek istiyor, bu konuda da kendilerinin dediğini olmasını istiyor bu yüzden iktidara geldiklerinden beri kaç Mehmet gitti sayamadım. Allah hepsine rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Bu kan, kuzey ırak tamamen elde edilmedikçe durmayacak burası açık ve net bunu öğrenmiş olduk zamanında, durmadan ispatlıyorlar öğrendiğimiz şeyi. Irak hükümetinin ülkenin kuzeyine birlikler konuçlandıracağını duyan örgüt son bir eylem yapalım da kış uykusuna yatalım dedi ve bunu yaptı. İnsanların hayal bile edemeyeceği paraların karşılığında oralardan geçen uyuşturucular almanya başta olmak üzere, belçika ve envai avrupa ülkesine gelir oluyor. Bu yüzdendir örgütün üst düzey kadrolarının almanya ve belçikada takılmaları.. Her neyse ne söylesek boş. 26 Mehmet daha geri gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Abi pkk bitmez. Hani bi ara koklerini kazimaya ramak kalmisti. ne oldu, bilerek veya bilmeyerek bos biraktilar 3-4 sene toparlanma evresine girdi. sonra yine patlak verdi. zamaninda sehit vermeden baya bitirmislerdi nerden uredi peki bu kopekler Keske zaman makinesi olsada zamaninda saddamdan kacanlara "gelin kardeslerim" diyen ozala su goruntuleri izlettirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 https://www.facebook.com/video/video.php?v=215488498490053 (kelimeyle cümleyi karıştırdı diyen ilk capt obv.a alkış var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Yahu pkk nası geri döndü ne demek? Yıllara göre verilen şehit sayılarıya amerikanın ırakı işgal tarihlerini oturtuyoruz veeee dinkkk. tebrikler 100 puan kazandınız. Eskiden olup da sonradan değişen şey nedir; eskiden K.Irak'ta pkkya karşı operasyona kimse engel olmuyordu. Türkiye K.Irak'a girmediği sürece, orada kalmadığı sürece sen istediğin kadar uçak yolla adamlara. Adam sınırdan geçiyor 8 hedef vuruyor, dönüyor mağrasına sen üstüne milyonlara dolarlık bomba atıyorsun gülüyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kimsenin ve hele şu ortamda bulunanların çoğunun ne olup bittiği hakkında hiçbir fikri yok. "varsa yoksa akepe,varsa yoksa kürtleri ezdik yazık oldu lan adamlara,varsa yoksa avrupa ne güzel lan,hele amerika..." 2001 yılında terör bitme noktasına gelmiş,şerefsizlerin en şerefsizi apo haini içeriden "devletimin emrindeyim" diye yavşaklık kitapları yazmış, terör örgütü kendi içinde bölünmüş, örgüt militan bulamamış... Bunların hepsi unutuldu,unutturuldu. Bundan sonra da bir bok olacağı yok. Ölen ölmeye devam edecek. Türkiye'de(hesapta)ekonomik olarak büyümeye devam edecek.İleri demokrasi destanları yazacağız. "Askerlik ne gereksiz şey lan" diyen geyiklerin binlercesi yazılacak. Bir gün gelecek,aha o bize öğrettikleri Türkiye haritası hiç tanımadığımız bir şekle bürünecek ve ona Türkiye dedirtecekler bizim çocuklarımıza. Bu halk daha beterini hak ediyor. Bunu zaten son 9 senedir 3 defa gösterdi. Ne yazık ki çoğunluğun azınlığı öttürdüğü bir dönem yaşıyoruz ve bu döneme de İleri Demokrasi dönemi diyorlar. Yiyen yesin. Tanrım şehitlerimizi ışık etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Azınlığın çoğunluğu öttürdüğü zamandan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ortadoğunun,balkanların,avrasyanın lider ülkesi,akepenin eseri anlı şanlı Türkiye'nin karakolu basılıp 24 askeri şehit ediliyor...sen bu ortama iyi diyorsun,öyle mi? yok ben şaşırmıyorum da belki birkaç kişiye ibret olursun,o bakımdan vurguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 EricCantona said: Azınlığın çoğunluğu öttürdüğü zamandan iyidir. hee çok iyi lan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tek parti iktidarıyla bütün dertler bitti, artık fiyatlar artmıyor, terör bitti, adalet geldi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tek parti iktidarıyla bütün dertler bitti, artık fiyatlar artmıyor, terör bitti, adalet geldi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cetintas said: ortadoğunun,balkanların,avrasyanın lider ülkesi,akepenin eseri anlı şanlı Türkiye'nin karakolu basılıp 24 askeri şehit ediliyor...sen bu ortama iyi diyorsun,öyle mi? yok ben şaşırmıyorum da belki birkaç kişiye ibret olursun,o bakımdan vurguluyorum. Ya yok bakıyorum yaşın da var, gördün yani öğretmenlerin kaçırıldığı, okulların basılıp bayrakların yakıldığı zamanları. Ekonomik kriz zamanını da gördün, işadamlarının kendilerini vurduğu, köprüden atladığı, kredi kartı borcunu ödeyemeyen insanların kendilerini yaktığı, banka müdürlerinin krizi "önceden hissedip" dolar milyarderi olduğu zamanları da gördün. Gayet net biliyosun aslında bu adamların enkaz devraldığını ama muhalefetlik yapmak uğruna unutuyorsun demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 EricCantona said: Gayet net biliyosun aslında bu adamların enkaz devraldığını ama muhalefetlik yapmak uğruna unutuyorsun demek ki... enkaz mı devraldılar? eee yuh. edit: sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ee şimdi de var herşey ve daha kötüsü? bütün gün klavye başında takıldığınız için bilmiyorsunuz fakat karşılıksız çekler kapanan işletmeler felan kriz döneminden daha fazla, ama tek fark medya hükümetin poposunu yalamaktan haber yapmaya korkuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Allah için, 2000 lerin başındaki gibi değil yalnız gerçekten. Nası o kadar kötü olduğunu düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi cidden hiç bişeyden haberiniz yok ya, zaman felan mı okuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 EricCantona said: cetintas said: ortadoğunun,balkanların,avrasyanın lider ülkesi,akepenin eseri anlı şanlı Türkiye'nin karakolu basılıp 24 askeri şehit ediliyor...sen bu ortama iyi diyorsun,öyle mi? yok ben şaşırmıyorum da belki birkaç kişiye ibret olursun,o bakımdan vurguluyorum. Ya yok bakıyorum yaşın da var, gördün yani öğretmenlerin kaçırıldığı, okulların basılıp bayrakların yakıldığı zamanları. Ekonomik kriz zamanını da gördün, işadamlarının kendilerini vurduğu, köprüden atladığı, kredi kartı borcunu ödeyemeyen insanların kendilerini yaktığı, banka müdürlerinin krizi "önceden hissedip" dolar milyarderi olduğu zamanları da gördün. Gayet net biliyosun aslında bu adamların enkaz devraldığını ama muhalefetlik yapmak uğruna unutuyorsun demek ki... evladım... bu adamlar 3 seçimdir tek başlarına iktidar. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 enkaz devralmadılar. gayet düzelme yolunda bir ekonomi, düzeltilmiş bir bankacılık kanunu ve kriz sonrası dip yapıp atılım yapmaya hazır bir türkiye devraldılar. hatta devraldıkları sene başlamıştı her şey yoluna girmeye. tek yapmaları gereken hiç bir şey yapmamaktı. ekonomide en azından. terör ise askeri açıdan gelebilecek en iyi seviyeye gelmişti. ekoniden aksine baya bir şey yapmaları lazımdı orada, ama hiç bir şey yapmadılar, gelinen yer ortada. çoçuk musunuz nesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sparkcaster said: abi cidden hiç bişeyden haberiniz yok ya, zaman felan mı okuyorsunuz? valla hakkaten hiçbir şeyden haberim yok herhalde, şuanki durumun 21 şubat krizindenkinden daha kötü olduğunu iddaa ediyorsan hakkaten hiçbir şeyden haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 *çikilapss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 21 şubat 2001 türkiyenin 15 senelik bir döneminin dip noktasıdır. ondan daha kötü duruma getiremezsin zaten türkiyeyi. ertelenemez duruma gelmişti kriz. o dipten sonra başa seni de koysak 5 sene bahar yılları yaşatırdın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 EricCantona said: cetintas said: ortadoğunun,balkanların,avrasyanın lider ülkesi,akepenin eseri anlı şanlı Türkiye'nin karakolu basılıp 24 askeri şehit ediliyor...sen bu ortama iyi diyorsun,öyle mi? yok ben şaşırmıyorum da belki birkaç kişiye ibret olursun,o bakımdan vurguluyorum. Ya yok bakıyorum yaşın da var, gördün yani öğretmenlerin kaçırıldığı, okulların basılıp bayrakların yakıldığı zamanları. Ekonomik kriz zamanını da gördün, işadamlarının kendilerini vurduğu, köprüden atladığı, kredi kartı borcunu ödeyemeyen insanların kendilerini yaktığı, banka müdürlerinin krizi "önceden hissedip" dolar milyarderi olduğu zamanları da gördün. Gayet net biliyosun aslında bu adamların enkaz devraldığını ama muhalefetlik yapmak uğruna unutuyorsun demek ki... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar