nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 iyiyi kötüyü ayıramazsın ama öyle bi durumda, farkında olmadan daha büyük bi katliama sebep olursun. şöyle düşün öyle bi ortam var ki, şu şu illerde güvenliği tehlike altında olan vatandaşlarımızı ankarada özel yerlere yerleştirip yeni yaşam alanı sunuyoruz desen, gelecek vatandaşların HEPSİ mimli orada ve daha yola çıkamadan otobüste öldürürler. yaklaşık 5 senem silopi, şırnak, ağrı, diyarbakırda geçti. çok değişik ortamlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bugün Kanal 7 ana haberin başlığında "İlk toplantıya terör gölgesi" başlığı vardı. Evet ne öyle kendi kendinize ölüp anayasa toplantısını gölgeliyorsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 işin bi de şu şehitlik mertebesi durumu var, o da güzel boya badana ha. gururla böyle şehit! diyoruz ya. Ölümün yüceltilmesi çok saçma yemiyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şimdi caddeden miting için yürüyen gençler bağırıyo "pkk'lıya vurmayan ölsün" diye, ama gerçek şu ki 100 taneden 90'ı askere en son gidebilmek / çürük alıp gitmemek için 500 tane takla atıyodur. Aksini söyleyen de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 0ne said: şimdi caddeden miting için yürüyen gençler bağırıyo "pkk'lıya vurmayan ölsün" diye, ama gerçek şu ki 100 taneden 90'ı askere en son gidebilmek / çürük alıp gitmemek için 500 tane takla atıyodur. Aksini söyleyen de tatava. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 buradan pkkya küfretmek o insanları geri getirmiyor. facebookta profil resmini bayrak ya da Atatürk fotoğrafı yapmak da pkk'yı tüketmiyor. şehitler ölmez vatan bölünmez naraları da bir işe yaramıyor. Burada yuh vay şerefsizler falan diyip sonra dönüp house'un son bölümünü açmak ya da wow'da raid'e gitmek de bir anlam ifade etmiyor. Baştakilerden bu şehitler için hesap soran var mı? Sadece milli savunma bakanı değil, başbakanına kadar tüm hükümet, tüm askeri idare, genel kurmay başkanı, kara kuvvetleri komutanı vs vs (ya da askeriyeye soracak olan devletten). Herhangi bir eylem (eylemden kastım siyasi eylem toplanma miting değil, herhangi bir hareket herhangi bir hamle) planı öne süren var mı? Yarın öbür gün (hatta tüm gün yoldaydım yeni bakabiliyorum medyaya, kulaktan dolma öğrenebilmiştim öğleyin şehit olayını da, muhtemelen bugünden başlamıştır) olaylar üzerine yüzsüz yüzsüz "sözün bittiği yerdeyiz" diyip geçiştirecek, hatta bu olayı bile araya 1-2 zam sıkıştırmak için kullanacak, belki halkın gözünü boyamak için boş dağı taşı bombalayacak ama hiçbir gerçekçi hamle yapmayacak sözde ülke temsilcilerine "kardeşim nedir bu olay" diyecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şehit olanların kim bilir ne hayelleri ne umutları vardı.hepsi başımızdaki gerzek adamların(bunlara oy verenlerede lafım)cezasını o insanlar çekmemeli.kaç tane vekil yada bakan yakını gitmiş oralara askerlik yapmış.hepsi saçma sapan bir anayasa olayı tutturmuş gidiyor asıl burnumuzun önündeki büyük sorunu görmezden geliyoruz.aslında görüyoruzda ordaki menfaat sahibi insanlar bunu görmezden getirtiyolar.bu şerefsiz pkk yandaşlarıyla demokrasi yada dialogla bişey çözülemediğini göremiyolar yada biz dışardan çokmu zekiyizde görüyoruz bilemiyorum.allah mekanlarını cennet etsin.yaralılara şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 "Bıçak kemiğe dayandı" dendi mi acaba? Denmediyse müsadenizle demek istiyorum lütfen, eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Rewendor said: buradan pkkya küfretmek o insanları geri getirmiyor. facebookta profil resmini bayrak ya da Atatürk fotoğrafı yapmak da pkk'yı tüketmiyor. şehitler ölmez vatan bölünmez naraları da bir işe yaramıyor. Burada yuh vay şerefsizler falan diyip sonra dönüp house'un son bölümünü açmak ya da wow'da raid'e gitmek de bir anlam ifade etmiyor. Baştakilerden bu şehitler için hesap soran var mı? Sadece milli savunma bakanı değil, başbakanına kadar tüm hükümet, tüm askeri idare, genel kurmay başkanı, kara kuvvetleri komutanı vs vs (ya da askeriyeye soracak olan devletten). Herhangi bir eylem (eylemden kastım siyasi eylem toplanma miting değil, herhangi bir hareket herhangi bir hamle) planı öne süren var mı? Yarın öbür gün (hatta tüm gün yoldaydım yeni bakabiliyorum medyaya, kulaktan dolma öğrenebilmiştim öğleyin şehit olayını da, muhtemelen bugünden başlamıştır) olaylar üzerine yüzsüz yüzsüz "sözün bittiği yerdeyiz" diyip geçiştirecek, hatta bu olayı bile araya 1-2 zam sıkıştırmak için kullanacak, belki halkın gözünü boyamak için boş dağı taşı bombalayacak ama hiçbir gerçekçi hamle yapmayacak sözde ülke temsilcilerine "kardeşim nedir bu olay" diyecek var mı? hükümete en küçük laf söyleyip terörist damgası yiyip hapse girmek mi, yok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ShadowFury said: "Bıçak kemiğe dayandı" dendi mi acaba? Denmediyse müsadenizle demek istiyorum lütfen, eksik kalmasın. bıçak kemiğe dayanıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sparkcaster said: hükümete en küçük laf söyleyip terörist damgası yiyip hapse girmek mi, yok teşekkürler Adliyeyi ayaklarına serip davul zurnayla karşılayacaklarını filan mı sanıyosun sen? Terörist damgasını bul da öpüp başına koy lol. Hükümete karşı eylem yapanlara yaptıklarının yarısını teröristlere yapsalar olay çözülücek^^ S-H said: ShadowFury said: "Bıçak kemiğe dayandı" dendi mi acaba? Denmediyse müsadenizle demek istiyorum lütfen, eksik kalmasın. bıçak kemiğe dayanıktı zaten Ya o kısmını bi çözebilsek gerisi gelicek zaten. 20 yıldır zaten dayalı duran obje tekrar tekrar dayanıyo, nasıl oluyo bi anlasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu ülke o darbeleri yapmayacaktı abi ülke insanı olarak "susma sustukça sıra sana gelecek" tonlamasından öteye gidemiyor hiçbir protesto. 20 kişi ölmeyince 50 kişi grubun arasına girip birşeyler bağıramıyor insanlar cesaretleri yok. kendilerini bir protesto grubunun içinde hayal edemeyen adamlar var. dans etmesini bilmeyen pistteki adamın hali ile aynı bütün ülkenin hali. 90lardan sonra bu ülkede pop dansları haricinde el kol sallanamadı rahat. şu anda tam camımın önünden geçiyorlar izmir büyükparkta 1000-2000 kişilik grup "şehitler ölmez vatan bölünmez" ıslık yıldıramaz bizlerşi aponun ...leri istiklal marşı falan okuyor arka grup ön grup yürüyor falan şimdi de tekbir getiriyorlar edit: büyükparkta şehit isimleri okundu, burda falan dendi, bornova merkeze doğru hareket ettiler. çoğu mhpli sanırım "biz biz biz alparslan türkşin askerleriyiz falan dendi çoğunluk tarafıdan :P madem haber verdim tam vereyim. böyle işte türkiyenin 2000li yıllarındaki protestoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 0ne said: şimdi caddeden miting için yürüyen gençler bağırıyo "pkk'lıya vurmayan ölsün" diye, ama gerçek şu ki 100 taneden 90'ı askere en son gidebilmek / çürük alıp gitmemek için 500 tane takla atıyodur. Aksini söyleyen de tatava. Haksızlar mı? Basiretsiz hükümet, yönetim kademesi beceriksiz ordu yüzünden veriliyor o şehitler? Tam bir "deprem öldürmez, bina öldürür" hadisesi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ne yapıcaklar? koşa koşa gidip bizide öldürsünler 3 er 5 er ölelim ooh yaşasın mayınlar sağda patlasın el bombası bı tarafımızda patlasın 2 gün sonra adımız unutulsun yaşasın!! diyerek takılmak ıcın mı askere gidicekler? O cocugun anası/bacısı/ananesi falanı filanı yokmu? Bok yere öldüğünde ağlıcak kimsesi yokmu sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu mhp liler uo da reskill yapan tipler gibi. boruları anca hp si düşüğe yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sparkcaster said: hükümete en küçük laf söyleyip terörist damgası yiyip hapse girmek mi, yok teşekkürler Hükümete karşı en etkili ve korkusuz eylem seçimler işte, tutup da adamlara her sene verdiğin oy oranını arttırırsan böyle dizginleri eline alırlar, her itiraz edenin kafasına basarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Fransuxa said: ne yapıcaklar? koşa koşa gidip bizide öldürsünler 3 er 5 er ölelim ooh yaşasın mayınlar sağda patlasın el bombası bı tarafımızda patlasın 2 gün sonra adımız unutulsun yaşasın!! diyerek takılmak ıcın mı askere gidicekler? O cocugun anası/bacısı/ananesi falanı filanı yokmu? Bok yere öldüğünde ağlıcak kimsesi yokmu sanıyosun? hayır, istedikten sonra yapılamayacak hiçbişey yok, ama bizim halkımız sadece söylenenlere inanıp beklemeye devam ettikçe ve hala profesyönel ordu gelicek, sınır birlikleri profesyönel askerlerle değiştirilmedikçe bu eylemler elbette devam edecek, ve hiç ama hiçkimse buna engel olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Seçim öncesi olmuyo saldırılar nedense??? Biz de balık hafızalı olduğumuzdan unutuveriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Daha fenası ilk baharda olmuyor işte böyle saldırılar. Kış gelirken yapıyorlar böyle, 4-5 ay geçene kadar operasyon lafını unutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 amaç o zaten, kış uykusuna yatmadan önce son bi vurgunla saldırıyolar it kopuklar, ondan sonra da kış giriyor araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 0ne said: şimdi caddeden miting için yürüyen gençler bağırıyo "pkk'lıya vurmayan ölsün" diye, ama gerçek şu ki 100 taneden 90'ı askere en son gidebilmek / çürük alıp gitmemek için 500 tane takla atıyodur. Aksini söyleyen de tatava. 0ne said: Fransuxa said: ne yapıcaklar? koşa koşa gidip bizide öldürsünler 3 er 5 er ölelim ooh yaşasın mayınlar sağda patlasın el bombası bı tarafımızda patlasın 2 gün sonra adımız unutulsun yaşasın!! diyerek takılmak ıcın mı askere gidicekler? O cocugun anası/bacısı/ananesi falanı filanı yokmu? Bok yere öldüğünde ağlıcak kimsesi yokmu sanıyosun? hayır, istedikten sonra yapılamayacak hiçbişey yok, ama bizim halkımız sadece söylenenlere inanıp beklemeye devam ettikçe ve hala profesyönel ordu gelicek, sınır birlikleri profesyönel askerlerle değiştirilmedikçe bu eylemler elbette devam edecek, ve hiç ama hiçkimse buna engel olamayacak. kafan mı güzel, içtin mi naptın ya ne saçma yorum bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rambo izleyip gelmiş işte ya bakmayın ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 polyanna izlettirilmesinden iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bursa beyler ona gore cvp yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 evet dostum bursa, şu an merkezdeyim ve terörü lanetleyenler bile şu an kendi aralarında olay çıkardı ve olaylar epey büyüdü, çevik kuvvet biber gazı falan atıyo kalabalık dağılsın diye, böyle bi milletiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar